- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
total90
üzenetére
Először ki kellene próbálni, hogy igazi véleményem lehessen
, addig csak a videók alapján...Az első AVATA-hoz képest kicsit játékszernek tűnik, de saját tapasztalat még nincs. Ha megoldották, hogy ne boruljon fel egy erősebb fordulóban, az jó lenne
Az Ocusync 4-en kívül más előnyét így videók alapján nem nagyon látok. A motion controlleres flipek és turn-ök nem tűnik nagy számnak, manuálban sokkal látványosabban meg lehet csinálni és kombinálni. Kíváncsi leszek, hogy sikerül élőben a manővereket váltani és közben irányítani is azoknak, akik nem manuáloznak...Van Action 3 és 4-es kamerám is, ugye az avata 1-ben action3-as hardver van, az avata 2-ben action 4. Nekem eleve a 3-as felvételei szebbnek tűnnek, jobban szeretem őket. A 4-es videói fakóbbak, tompábbak. Egy-egy élményrepülés után nem fogod fényelni a videókat, hogy szépek legyenek, csak visszanézed és kész. Lehet le is törlöd azonnal megnézés után. Szóval az számít ilyenkor, ami a kamerából nyersen kijön, abban pedig az Action 3 nyer nálam és azoknál akiknek mutattam.
A Goggles 3-ra kíváncsi vagyok, a 2-es kényelmetlen és nem látom rendesen a képet, a fiaim sem. A V2 hibátlanul fekszik és tökéletesen látható, inkább ezzel használom ha lehet. Nem értem miért csinálták ilyenre a Goggles 2-t, egyszerűen rossz a méretezése...
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Légy kocka: ellesi a Huawei és az Oppo az iPhone 17 szelfitrükkjét
- PLC programozás
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- iKing.hu Apple iPhone Air 256GB Light Gold használt karcmentes 100% akku 2026.10.28-ig garanciás
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Kingston DDR3 ramok 4GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
, addig csak a videók alapján...