Hirdetés
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Fejlemény: az eladó engem ugyan letiltott, de a DJI fb-csoportban a bejegyzésem nyomán többen jelentették a profilját, ki lett tiltva adok-veszek csoprotokból és marketplace-ről, és valószínűleg eljutott hozzá az infó is, hogy feljelentettem a rendőrségen, megvan a rendszám és benzinkutas felvétel - így ma rámírt, hogy "véletlenül" rossz drónt adtak oda...
(meg persze véletlenül hajtott azonnal el, amint jeleztem, hogy valami nem stimmel, véletlenül nem várta meg, míg az adásvételit aláírjuk, véletlenül tiltott le, véletlenül nem regisztrálta át a Care-t, stb...)
Ami amúgy szuper
Ugyanis tegnap, amikor az első nyomozó elkezdett foglalkozni az ügyemmel, nem sok jóval kecsegtetett, azt mondta, hogy szinte lehetetlen bizonyítanom, hogy a jó helyett a töröttet adta oda, csak akkor, ha ő maga ismeri be. Nos, megvan a beismerő vallomás
Felajánlotta, hogy csináljuk vissza a dolgot, visszaadja a pénzt, amikor újra Bp-n lesz jövő hétfőn. Csakhogy a drón meg már úton Szombathely felé. Gondolom a következő checkpoint a bevizsgálás, ami után küldenek egy ajánlatot. Twine, a bevizsgálásnak van díja, vagy csak a futárdíjat kell kifizetni, ha mégsem kérem a javítást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Hegesztés topic
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Milyen routert?
- Házimozi belépő szinten
- Aranyérmes szelfimóddal érkezett egy gyönyörű flipes telefon
- Milyen házat vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Skoda topik (Favorit és visszafelé)
- Hosszabb bemutatón a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Beszámítás! Acer Nitro V16 ANV16 120Hz Gamer notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
(meg persze véletlenül hajtott azonnal el, amint jeleztem, hogy valami nem stimmel, véletlenül nem várta meg, míg az adásvételit aláírjuk, véletlenül tiltott le, véletlenül nem regisztrálta át a Care-t, stb...)