Hirdetés
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hihetetlen ez az ország...

Hogy cserélte ki? Mikor vetted észre? Ha átvetted, akkor kb. nem sok esélyed, szerintem kb. polgári per, ami nem egyszeű...
Sry, de szerintem ha Izlandra mész, ne használt drónnal! Ez egy érzékeny eszköz, nem egy vasdarab. Pár 10 ezer spórolást nem ér meg, ha meg olyan az ár, akkor általában valami nem kerek. Ez tapasztalat, próbáltak már ezzel-azzal átverni.
Anno az Air-rel én annyit szívtam, hogy céges számlát kaptam, azaz ugrott az 1 év utáni gari.
Nekem is kellett sürgősen a gép, így megvettem. Legutóbb egy Sony vázzal nem stimmeltek a papírok, aztán még fel volt háborodva az eladó, amikor szembesítettem a ténnyel, hogy én nem a balf@xjózska vagyok, mert megnéztem, és számok nem egyeznek... Szóval a magyar használtpiacon csak óvatosan, alaposan!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Aranyérmes szelfimóddal érkezett egy gyönyörű flipes telefon
- Milyen házat vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen routert?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Skoda topik (Favorit és visszafelé)
- Hosszabb bemutatón a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- Videó stream letöltése
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4483, 100% Akkumulátor
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest