Hirdetés
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hihetetlen ez az ország...

Hogy cserélte ki? Mikor vetted észre? Ha átvetted, akkor kb. nem sok esélyed, szerintem kb. polgári per, ami nem egyszeű...
Sry, de szerintem ha Izlandra mész, ne használt drónnal! Ez egy érzékeny eszköz, nem egy vasdarab. Pár 10 ezer spórolást nem ér meg, ha meg olyan az ár, akkor általában valami nem kerek. Ez tapasztalat, próbáltak már ezzel-azzal átverni.
Anno az Air-rel én annyit szívtam, hogy céges számlát kaptam, azaz ugrott az 1 év utáni gari.
Nekem is kellett sürgősen a gép, így megvettem. Legutóbb egy Sony vázzal nem stimmeltek a papírok, aztán még fel volt háborodva az eladó, amikor szembesítettem a ténnyel, hogy én nem a balf@xjózska vagyok, mert megnéztem, és számok nem egyeznek... Szóval a magyar használtpiacon csak óvatosan, alaposan!
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2026: Munkahelyi igásló lehet a Lenovo ThinkTab X11
- Gitáros topic
- Tőzsde és gazdaság
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- Kuponkunyeráló
- Battlefield 6
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple MacBook Pro 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 90% akku (399 ciklus)
- Xbox One / Xbox Series játékok
- GMKTec NucBox M6 Ultra mini számítógép - R5 7640HS 16GB 4800MHz DDR5 512GB SSD AMD Radeon 760M W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest