Hirdetés
- gerner1
- Syl: UPS - te áldott!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hihetetlen ez az ország...

Hogy cserélte ki? Mikor vetted észre? Ha átvetted, akkor kb. nem sok esélyed, szerintem kb. polgári per, ami nem egyszeű...
Sry, de szerintem ha Izlandra mész, ne használt drónnal! Ez egy érzékeny eszköz, nem egy vasdarab. Pár 10 ezer spórolást nem ér meg, ha meg olyan az ár, akkor általában valami nem kerek. Ez tapasztalat, próbáltak már ezzel-azzal átverni.
Anno az Air-rel én annyit szívtam, hogy céges számlát kaptam, azaz ugrott az 1 év utáni gari.
Nekem is kellett sürgősen a gép, így megvettem. Legutóbb egy Sony vázzal nem stimmeltek a papírok, aztán még fel volt háborodva az eladó, amikor szembesítettem a ténnyel, hogy én nem a balf@xjózska vagyok, mert megnéztem, és számok nem egyeznek... Szóval a magyar használtpiacon csak óvatosan, alaposan!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs