Új hozzászólás Aktív témák

• twine

veterán

válasz forceberg #9604 üzenetére

Mintha már olvastam volna erről a problémádról...igazán sajnálom...szvsz. is érdemes ezt a hibát minél előbb orvosoltatni...

Én a magam részéről egyszerűen képtelen vagyok betelni a mini3pro-val.
    Többször lelkendeztem már arról , hogy a Phantom4proV2 után mennyivel csodásabb a minivel az élet...
    Múlt héten felkértek menjek egy esküvőre "drónosnak" a kameraman mellé...
    (Én magam nem vagyok hajlandó "esküvőzni" egyelőre addig, míg a fiamnak esküvőzés nélkül is tudok "túrórudit" venni :D , de így, hogy gyakorlatilag csak pár jelenet miatt *hajó stb. kellettem, rábólintottam.

Ismét csak azt éreztem, hogy zseniális lett ez a kis gép. Most pld. a "hangtalansága" miatt gondoltam ezt...
    Annyira nyugodtan tudtam a ceremónia közben is aránylag közel repülni az eseményhez , gyakorlatilag mintha kamera krán-al dolgoztam volna...senkit nem zavart, a környezeti atmoszféra szinte elnyomta a gép zaját.
    Konkrétan (magas)beltérben is megemeltem a gépet, és senki oda sem figyelt, hogy "jééé, egy drón...." észre sem vették...

"ugyanezt" megcsináltuk a Phantommal szabadban akkor amikor kis településünk filmjét forgattuk, és bár engedélyt kértünk és kaptunk rá, mégis borzasztó zajjal járt, és roppant kellemetlen volt a sok *érthetően szúrós tekintet stb...hamar be is fejeztük :B :B :D

nem tudom mit tudnak majd hozni a mini4-el, de valszeg én egy ideig nem váltok... :))

Új hozzászólás Aktív témák