- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
forceberg
üzenetére
Mintha már olvastam volna erről a problémádról...igazán sajnálom...szvsz. is érdemes ezt a hibát minél előbb orvosoltatni...
Én a magam részéről egyszerűen képtelen vagyok betelni a mini3pro-val.
Többször lelkendeztem már arról , hogy a Phantom4proV2 után mennyivel csodásabb a minivel az élet...
Múlt héten felkértek menjek egy esküvőre "drónosnak" a kameraman mellé...
(Én magam nem vagyok hajlandó "esküvőzni" egyelőre addig, míg a fiamnak esküvőzés nélkül is tudok "túrórudit" venni
, de így, hogy gyakorlatilag csak pár jelenet miatt *hajó stb. kellettem, rábólintottam.Ismét csak azt éreztem, hogy zseniális lett ez a kis gép. Most pld. a "hangtalansága" miatt gondoltam ezt...
Annyira nyugodtan tudtam a ceremónia közben is aránylag közel repülni az eseményhez , gyakorlatilag mintha kamera krán-al dolgoztam volna...senkit nem zavart, a környezeti atmoszféra szinte elnyomta a gép zaját.
Konkrétan (magas)beltérben is megemeltem a gépet, és senki oda sem figyelt, hogy "jééé, egy drón...." észre sem vették..."ugyanezt" megcsináltuk a Phantommal szabadban akkor amikor kis településünk filmjét forgattuk, és bár engedélyt kértünk és kaptunk rá, mégis borzasztó zajjal járt, és roppant kellemetlen volt a sok *érthetően szúrós tekintet stb...hamar be is fejeztük

nem tudom mit tudnak majd hozni a mini4-el, de valszeg én egy ideig nem váltok...

Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- WELOCK ToucA51 Pro
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- PHILIPS FC9333/09 PowerPro Compact porzsák nélküli porszívó
- Philips Hue Play Gradient Lightstrip White and Color Ambiance LED szalag 65-75" TV háttérfény
- 27% - ASUS ROG Ryuo IV SLC 360 ARGB (90RC0151-B0EAY0) AIO Vízhűtés !
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, de így, hogy gyakorlatilag csak pár jelenet miatt *hajó stb. kellettem, rábólintottam.