Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Met: Metallica: M72 World Tour
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
válasz
forceberg
üzenetére
Maguk a fogalmak megvannak
Az ábrára reagáltam, hogy nekem mint aki csak 3-4 hónapja követi a témát, vagy ha valaki ezt most látja először, ennek az ábrának - szerintem mint laikus - 0 értelme van ezen fogalmak megmagyaráza szempontjából 
Mint ahogy egyébként - és minden féltől elnézést hogy amatőrként beleszólok - ennek a vitatkozásnak is.
Hogy kinek van igaza, szintén kezdőként, f*ngom nincs, mert egyik oldalról sem láttam egy egyszerű "jogszabály ezt írja - idézet - -> gyakorlatban ezt jelenti, PONT" hozzászólást (ha volt már, akkor sorry). Oszt' akkor így készüljek vizsgára...
De ez a végtelen thread - kívülállóként - nekem nem úgy néz ki hogy valaki hülyeséget mond és a másik fél reagál hogy értsd már meg, hanem két full ellentétes vélemény ütközik megállás nélkül.
Amúgy amikor a légtér videóit megnéztem, pont ugyanez volt az érzésem az élő oktatás után, tök új és más információkat kaptam (vagy legalábbis értettem meg belőle) - akkor most kinek van igaza... jó ez így

Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Gyúrósok ide!
- Google Pixel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Napelem
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- További aktív témák...
- Újszerű Acer Nitro 5 - 17.3" QHD 165Hz - i9-12900H - 32GB - 1TB - RTX 4060 - Win11
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az ábrára reagáltam, hogy nekem mint aki csak 3-4 hónapja követi a témát, vagy ha valaki ezt most látja először, ennek az ábrának - szerintem mint laikus - 0 értelme van ezen fogalmak megmagyaráza szempontjából