Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Schaf

tag

válasz Timer #9234 üzenetére

Több szempontból fordítva ülsz a lovon, sőt lehet patával felfelé is van az a ló ... a vélt vagy valós serelmeid miatt megint te sem nem arról beszélsz ami történik, hanem a vegeredményt minősíted.

Hagyjuk is.

De minden esetben ki fogok kelni, ha magukat tudornak képzelő hülyék, olyasmikkel etetnek kezdőket ami nettó hülyeség és ezután még személyeskedni is kezdenek.

Most is ez történt , akármit is akarsz belemagxarázni a dolgokba. Nem én kezdtem kioktatni a masikat, de jól mondod ... két dologban nagyon ott vagyok a szeren. Az egyik a kioktatás... és értem én hogy a hozzád hasonlóknak ez nem tetszik, de hát ilyen a pop szakma. Ha beszólsz viseld ha visszaszólnak.

..és nem lenne baj, ha te is a tenyeknél maradnál. Mert egy szakmai fórumon épp marhára mindegy, hogy te kit kinek hiszel, kit szeretsz vagy kivel mit azeretnél ha történne, ha szakmai kérdésről van szó ...

Neked is elmondom... ha beszól, viselje a választ.. és ne jatszuk a primadonnát, mint pl te is, főleg ha szakmailag orbitális baromságokat állít és a falka stílussal, meg kamu állításikkal akarja az igazát védeni.

Ami pedig az edukációt illeti (ha már idegen szavakkal akarunk menőbbnek tűnni, tanítani azt lehet aki tanulni akar...

Sisem küldtem el a pi..ba senkit elsőnek ... de mutass egy példát ha mégis ...

Na ugorjunk ...

ON.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés