Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
KillHates
üzenetére
Lehetett volna sokkal jobb is ha finomítok a mozgásokon és bátrabban repülök közelebb a fákhoz és lejjebb a vízhez.
Így is már a második kör volt mert az első (ami meg is lett vágva felszállás után) kriminális lett.
Bár kaptam engedélyt a tó tulajától, de sietnem kellett a felvétellel mert nem akartam zavarni a horgászokat. (horgász tó)A tegnapi off-road drónozásom meg annyira "jó" lett, hogy a szervezők felkértek rá, hogy legközelebb is menjek. Nem pénzért csinálom ezt mondtam is nekik, de aszonták ingyen semmi nincs így megegyeztünk, hogy ingyen kaja pia biztosítva lesz számomra.
Csodálkoztak milyen szépen tudom követni a kocsikat. Nem akartam nekik mondani az az Air 2 tudása a Spotlight mód én csak mozogtam a drónnal, de a drón volt az aki a képernyő közepén tartotta a járművet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest