Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- aquark: Zsebszámológépek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
P3Dr0
senior tag
Én Svédországban élek ott nincsenek ilyen furcsa dolgok mint itt.
Látóhatáron belül kell maradni a drónnal.Kontrollálatlan légtér max. 120m , kontroll légtér max.50m, katonai légtér max 15m magasság. Minden reptér kifutópályától számított 5km es körben a repülés tiltott csak a toronnyal egyeztetve van lehetőség a repülésre. Vannak védett területek mint a Svéd királyi paloták ha ott repül az ember durván meghurcolják és a drón irányítást átvéve elveszik a hatóságok az eszközt. Ezenkívül tilos a repülés a természeti rezervátumok és védett területek mint erőmű, börtön...stb. felett. Erre van kifejezett dronos térkép így tisztán látni hol lehet és hol nem lehet repulni.
Lassan letelik a karanténom és bár ugyan elhoztam magammal a drónt (meg még vettem mellé egy másikat is
de mivel ennyire bonyolult itthon a helyzet lehet nem is fogok reptetni..... 
Néztem a legter . hu oldalon a térképet egy káosz az egész. Láttam olyan drón légteret Balatonnál ahol 5500 láb magasságig van engedély.....
Egyébként ha az ember mégis csak reptet mi van ha belerepül egy előzőleg bérelt drónos légtérbe?
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen széket vegyek?
- Crimson Desert
- Új kamerát kap a Xiaomi 18 Pro és a Pro Max
- Fűnyíró topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- PHILIPS FC9333/09 PowerPro Compact porzsák nélküli porszívó
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de mivel ennyire bonyolult itthon a helyzet lehet nem is fogok reptetni.....