Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• P3Dr0

senior tag

Én Svédországban élek ott nincsenek ilyen furcsa dolgok mint itt.

Látóhatáron belül kell maradni a drónnal.Kontrollálatlan légtér max. 120m , kontroll légtér max.50m, katonai légtér max 15m magasság. Minden reptér kifutópályától számított 5km es körben a repülés tiltott csak a toronnyal egyeztetve van lehetőség a repülésre. Vannak védett területek mint a Svéd királyi paloták ha ott repül az ember durván meghurcolják és a drón irányítást átvéve elveszik a hatóságok az eszközt. Ezenkívül tilos a repülés a természeti rezervátumok és védett területek mint erőmű, börtön...stb. felett. Erre van kifejezett dronos térkép így tisztán látni hol lehet és hol nem lehet repulni.
    Lassan letelik a karanténom és bár ugyan elhoztam magammal a drónt (meg még vettem mellé egy másikat is :)) de mivel ennyire bonyolult itthon a helyzet lehet nem is fogok reptetni..... :U
    Néztem a legter . hu oldalon a térképet egy káosz az egész. Láttam olyan drón légteret Balatonnál ahol 5500 láb magasságig van engedély.....
    Egyébként ha az ember mégis csak reptet mi van ha belerepül egy előzőleg bérelt drónos légtérbe? :U

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés