Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuhur
kezdő
válasz
khorvat
üzenetére
Csak jelzem, hogy a telefon vagy tab nem befolyásolja a DJI drón repülésének biztonságát. A telefon csak egy kijelző amin keresztül is vezérelhető a drón, de annak leállása, az app kifagyása nem hat a repülésre.
Én többször jártam már úgy iOS-es eszközzel is és Androidossal is, hogy repítés közben a kezemben leálltak a cuccok. De a távirányító és a drón között a kapcsolat továbbra is megvolt. Ha láttam a madarat egyszerűen haza hoztam, ha nem láttam megnyomtam a távirányítón az RTH gombot. Természetesen előzőleg többek közt az RTH beállításoknak helyeseknek kell lenni, de ha az akkor Inspire, Mavic mind kezelhető maradt telefon vagy tab leállás után is!
És jártam már úgy is, hogy elvittem magammal a Mavic-ot de a tabot otthon felejtettem. A telefonomhoz pedig nem volt kábelem viszont nagyon akartam repíteni. Minden gond nélkül ment. Persze a fotókat, amiket készítettem csak leszállás után tudtam megnézni a laptopomon, de repíteni minden gond nélkül lehet. Nyilván feltételezve, hogy egyébként a drón mindene be van állítva, így nem kell feltétlenül app az indításhoz.Ezzel együtt én is azon az állásponton vagyok, hogy a repítéshez használt mobil eszköz is, ha lehet legyen legalább hasonló kategóriás, mint a DJI cucc a drónok viszonylatában. Pusztán a felhasználói élmény végett

Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszippantó
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- DXRACER Air R1S gamer szék (hardver beszámítás)
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest