Hirdetés
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
2rda
tag
válasz
jozsi252
üzenetére
Eddig kétszer kalibráltam a távirányítót, második kalibrálás nem is sikerült normálisan mert folyamatosan félre érzékelte az inputot. Még azért próbálkozok vele hátha csak valami szoftveres nyavaja. Esetleg kipróbálok egy régebbi fw-t
Sparkmedia
A videózás számomra új hobbi, még nem tudom mennyire merülök el benne, így nem éreztem szükségét kiadni 300+ ezret egy új gépre.
Ami a méretét illeti nekem ez csak előny. 80%-ban motoros túrák során fogom használni, ha valami szép helyen járok azt meg tudjam örökíteni több szemszögből is.
Itt bizony rengeteget számít a méret és a súly.Fedor
Nem szeretném eladni semmiképp. Én úgy látom hogy amire nekem kell azt bőven teljesíteni fogja.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Gitáros topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest