Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Geller72

veterán

válasz tirszin #5323 üzenetére

Szerintem az öncélú drónreptetés nagyon messze van pl. egy forma egyes futamhoz, ahol maga a futam és a futamra el és hazajutás milliószor károsabb, mégis egy szükséges "rossz". Egy szénerőmű, "biomassza" erőmű is sokkal károsabb, mégis működik több évtizede és még fog is. A mi egoista repkedésünk ilyen "konkurensek" mellett szerintem bőven belefér. Persze a nulla az általad megfelelő érték, én gondolom, de ez nyilván lehetetlen.

"Sejtésem szerint, a userek 90+ százaléka nem valaki másért repked."
    -Szerintem meg nézőpont kérdése, hogy akik "másért" repkednek, az mennyire hasznos, vagy éppen hasztalan.. Hogy pl. én repülök 20 percet anélkül, hogy bármit is rögzítenék, te meg csinálsz egy 5 perces vidit, amit 50 ezren megnéznek és csak azért kapcsolják be a 200W+-t zabáló gépszörnyüket/65"-os TV-vel, hogy a te vididet megnézzék éppen. Vagy ahelyett, hogy 1 órát repülök, ki is verethettem volna offroadon 40 liter benyát a V8-ból. :D. Vagy elmegyünk a haverokkal, kiugrani egy Mi8-ból, ami megzabál 500 liter kerozint, míg felvisz minket négyezerre. :D. Minden csak nézőpont kérdése. De ha most eláll az eső, elmegyek bicajozni, ok? .;).

Új hozzászólás Aktív témák