Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• twine

veterán

válasz NvidiaRTX #5270 üzenetére

...hát jó...én szívesen beszélgetek.erdekel mások ésszerű véleménye. :R
    Viszont a fanatikus jelzőt határozottan visszautasítom.
    Sosem voltam markafetisiszta...mindig kipróbáltam mindent, és próbáltam dönteni a penztarcam,és a prioritásaim szerint. Microsoft csecseken nevelkedtem, sosem vetett fel a pénz,mégis megvettem erőn felül az apple gépét,és kipróbáltam hogy mit ad hozzá a munkamhoz,tudjak hozzá szólni a finalcut-hoz,és az osx-hez...két évig használtam,majd eladtam.... azota ugyancsak Windows....volt Samsung telefonom és a sokáig "koppincsnak" tartott xiaomim is, és most is ez van,mert tudom mire használom,és mennyit ér nekem egy telefon...eközben munkám miatt rengeteg mobil apple eszközt hasznaltam... egyszerűen nem igaz,hogy maniasan ésszerűtlenul vonzodnék bármely gyártóhoz...
    Ha lenne olyan gyári kamera platform ami megbízható,és 2/3aron tudja azt amit a dji gépe , kipróbálnám,és ha beválik azt használnám....

Drága? Erre is mindig ugyanazt mondom ami Itt is sokszor elhangzik ervnek... nézzük meg mennyibe kerül egy , értelmesebb akció kamera... :U
    És az csak akkor repül,ha dobalod.... :U

És azt is sokszor elmondtam hogy szerintem ez egy, eszköz, ami el is romolhat,és működhet hibásan épp úgy mint bármelyik ember alkotta gep, vagy technika ...
    Attól mert DJI még nem kis isteneket forrasztanak a panelra, hanem alkatrészeket....

És akkor még az emberről nem is beszéltünk mint hiba tényezőrol aki megveszi és ész nélkül repül vele....

Sok összetevős ez az ipar...de ezzel már megint el is kanyarodtam a tárgytól...
    Ami biztos,nem vagyok fanatista :N
    Csak nagyon ritkán fűrészek feleslegesen a fingot :U
    Megtanultam elfogadni dolgokat,amikbe tudom,hogy nem sok beleszólásom van...aztán döntök,mellette ,vagy ellene....de ha valamit szarnak tartok,azt nem is használom....

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés