Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Takeda
csendes tag
Érdekes, továbbá, hogy csak néhány játéknál jelentkezik a hiba. (Warcraft, Swine) Egyébként az il2 sturmovik futtatható directx és opengl alatt is, mindenkettő alatt tökéletes fut. Akkor miért nem megy a többi?!
[Szerkesztve] -
Lord Takeda
csendes tag
Köszönöm mindenki segítőkészségét. Az igazság az, hogy nemrég még minden ment gond nélkül, most meg nem tudom mi változhatott. A hangkártyám egyébként integrált, de a poén az, hogy a hangokat hallom, meg pl a Warcraft menüjében tudok lépkedni, mert hallom mi történik. A driverrem egyébként egy új Forceware, directx meg 9.0c (feltettem az sp2t újra.) Lehet, hogy reinstall lesz mégis....
[Szerkesztve] -
Lord Takeda
csendes tag
Sziasztok!
No, az lenne a problémám, van egy kicsit régebbi videokártyám (Asus V7700-Geforce 2 Ti). Régen semmi baj nem volt vele, de most a legtöbb játéknál csak fekete képernyőt látok. (Nem hiperúj 3d csodák, csak pl: Warcraft3) Directx hibára gyanakodtam (a ''legújabb'' driverek meg vannak), de ez úgy néz ki nem hozott sikert. (Leszedtem az előzőt, amit hibásnak ítélt a dxdiag, aztán feltettem egy 9.0-t. Egyrészt a hiba most is meg volt, másrészt a 9.0c fel sem megy. Azt mondja nem kell frissítés... Az oprendzser windows xp sp2) Szóval most mi van? Nem tud valaki egy teljes rendzser újrainstallálás nélküli módszert? Én nem nagyon tudom, mi lehet a baj...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- BestBuy topik
- Revolut
- World of Warships
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4079, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest