- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Rap, Hip-hop 90'
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Takeda
csendes tag
Sziasztok!
No, az lenne a problémám, van egy kicsit régebbi videokártyám (Asus V7700-Geforce 2 Ti). Régen semmi baj nem volt vele, de most a legtöbb játéknál csak fekete képernyőt látok. (Nem hiperúj 3d csodák, csak pl: Warcraft3) Directx hibára gyanakodtam (a ''legújabb'' driverek meg vannak), de ez úgy néz ki nem hozott sikert. (Leszedtem az előzőt, amit hibásnak ítélt a dxdiag, aztán feltettem egy 9.0-t. Egyrészt a hiba most is meg volt, másrészt a 9.0c fel sem megy. Azt mondja nem kell frissítés... Az oprendzser windows xp sp2) Szóval most mi van? Nem tud valaki egy teljes rendzser újrainstallálás nélküli módszert? Én nem nagyon tudom, mi lehet a baj...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SSD kibeszélő
- Wise (ex-TransferWise)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bittorrent topik
- Dell notebook topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest