- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Aktív témák
-
Sucuka
senior tag
Ez gyakorlatilag egy hirtelen elkapott mosoly volt, megfordult a korcsolyázás közben, én meg nyomtam is a gombot. A haja valóban lemaradt, a fogak pedig "alapbeállítású" teeth whitening ecsetet kaptak, de ezek szerint nem sikerült túl jól. Veszek vissza belőle akkor. Köszi az észrevételt. A sapka árnyéka ellen engem is zavar, de majd legközelebb figyelek rá.
Köszi!szerk.: Javítottam rajta, talán most jobb lett a fogaknál.
-
-
kiskornel
addikt
"Én így látom a világot fényes nappal!" - Huh, de komoly lehet. Mivel lövöd magad? Ilyen anyagot én is akarok...
(#42801) gab.m: Az Ansel Adams idézet nagyon szép, de ugye tudod, hogy csakis egyedül saját magáról beszélt... Még mindig az a véleményem, hogy előbb a fejlődési szinteken kell keresztülmenni, és csak akkor továbblépni. A gyűjtögetés fázist nem szabad kihagyni. Az ott felgyülemlett tudásból fogsz élni...
(#42796) End-ru. határozottabban sokkal jobbak.
(#42804) Fejo: így hosszú záridővel jobbak. Sztem is a 2.
-
Chapel
addikt
Nézd, én eddig azt tapasztaltam életem folyamán, hogy amire az ember igazán akar, arra tud időt szakítani. Vannak végletek és persze kompromisszum is kell erősen, de akkor nem tv/gép stb. elé ülök, hanem megyek ki. Én ilyen típus vagyok, bár a korral tunyulok sajnos, ez tény
-
-
Karima
őstag
-
gab.m
senior tag
Az biztos! Egyébként a videó alatti top kommentek is nagyon ütnek!
Még nagyobb off: én most néztem meg egy fél részét a "Hacktion" című sorozatnak; hát parádés volt az is. Úgy hackelnek a magyar színészek az apple gépeken, hogy öröm nézni. Kíváncsi vagyok egyébként, hogy melyik hazai Apple forgalmazó látta el őket gépekkel..
-
Sucuka
senior tag
Nos igen, Neki ez az élete, a munkája, a hobbija
Megáll az ész, nem nézek be 1 napig ide, és máris 50 feletti hozzászólást kell "átnyálazni"
(#42650) m3ss: Jók ezek! A cicus különösen, az nagyon bejövős!
(#42644) gzola: remek, nagyon jön a hangulat, az enyémek elég gyengécskék ehhez képest
(#42632) Sir Riccio: Klasz kis sorozat! Nem fázott ebben a "ruciban"
Hoztam két képet tegnapról, nem "egetverőek", első próbálkozásaim a svenkkel, nem túl nagy sikerrel:
Ezen szándékosak a melegebb tónusok:
-
gab.m
senior tag
Köszönöm a véleményeket. Sajnos én is látom, hogy dől, de nem tudok vele mit kezdeni. A vízszintességet az épülethez viszonyítottam, és ha megnézitek a kép tetején végigfutó vonalat, az teljesen egyenes. Ez a kapu hibája, meg az idő vasfogáé.
@kiskornel:Ez az én meglátásom szerint semmiképp sem "door". Nekem a "gate" úgy él a tudatomban, hogy nagyobb kapu, stb. már pedig ez szerintem ebbe a kategóriába sorolható, elég patinás hozzá
-
Sucuka
senior tag
Ne vedd rossz néven Zoli, de ha vonatos, akkor róla vegyél példát. Rizsavi Tamás
A fénykavalkád elhúzza a tekintetet, ahogy nesa mondta, de nem derült ki, hogy ez volt-e a végcél
-
Karima
őstag
Én - tegyük fel két kép esetén - psben csinálnék alapnak egy transparent layert, rátennék egy új, azonos méretű layert, ami egy fehér téglalap lenne, és ebből a fehér téglalapból kivágnék két azonos méretű téglalapot (úgy, hogy a fehér layerben - amiből a kivágást csináltam - ugyanolyan vastagságúak maradjanak a megmaradt részek, mert ez lesz a keret). És ez alá a megnyírbált fehér layer alá lehetne behúzni a két képet (majd ezeket méretezni).
(Hogy nagyon pontos legyen a vágás - két kép esetén, a felső layer mindegyik oldalán és középen segédvonalakkal bejelölnék egy bizonyos pixelvastagságú sávot, és ennek mentén vágnám ki.)
-
S e t h
nagyúr
Még ezzel a meleg barna színnel is nagyon rideg nekem.Ugyan szimbolizálhatja az összetartozást,főleg mivel mint két kis fázós veréb bújik össze a pár a jeges télben, a stégen, de nekem a hideg futott végig a hátamon, mert elképzeltem mennyire lehetett jó idő.
A pár sem egymásra néz, hanem el a távolba, mi lehet a jeges fagyon túl, talán vmi szebb, a kikelet maga, a reményt várják, de mintha csak a hideg miatt bújtak volna össze és a távolból várják a megváltást.
Na befejezem.
-
narancsnn
senior tag
Köszönöm a hasznos hozzászólást.
Én úgy gondolom, hogy egy fotó nem feltétlen akkor jó, ha egyből rájövünk mi az. De nem hinném, hogy ennyire lehetetlen kitalálni mi ez. A név, pedig azért ez, mert ez a munkám, és eddig jutottam a mai nap fojamán.
Köszönöm
Szekesztve:[link]
Itt az első kép párja.
-
Chapel
addikt
Még ezer éve bereggeltem fotozzra, de mivel van ez a minimum x értékelést kell adni ahhoz hogy képet rakhassak, így hagytam a dolgot. Aztán kíváncsiságból fel akartam tenni egy bizonyos képem (szerintem egyik hanem "a" legjobb) elkezdtem adni pár értékelést hogy legyen kreditem, de visszadobták az adminok, hogy ha szerintem 5 pontból csak 4-et ér a kép akkor fejtsem ki részletesen mi a baj. Végül is jogos, de a ennyire nem érdekel az egész, úgy hogy hagytam a bánatba.
No, csak gondoltam megosztomKülönben meg a srácnál nem a fotorace volt a menő oldal? De mind 1 hadjuk is mert tényleg ne festegessünk
-
Horbal
őstag
cOxeR, kiskornel:
Köszi, szépen lesz olyan is, rákattantam most erre a vizes témára. Minden igaz amit írtatok, annyit hozzátennék, hogy technikai akadálya volt a kreativitásnak. Vakuvezérlőim, még nem érkeztek meg kínai nagybácsimtól, illetve kell még egy vaku mert az egy db az nem tesz lehetővé sok beállítást.(dump slave hátulról gobózva)
Illetve mivel a gép vakujával kellett elvillantanom a hátsót ugrott a sorozat felvétel, amit össze kínlódtam ezekkel azt le sem merem írni
Köszi mindenesetre és örülök, hogy legalább nem lettem elküldve a csába ez megnyugtató THX.
-
Sucuka
senior tag
-
-
Marky21
aktív tag
Neke is vannak képeim a fotozz.hun .
Én úgy vagyok a véleményekkel hogy először megnézzem a másik fél eddig fel töltött fotóit és ez áltál kapok egy kiinduló pontot ,hogy megfogadjam a tanácsát vagy sem ,vagy egyáltalán foglalkozzak vele.
Persze így is lehet kifogni " új" embereket akik csak gyorsan kreditet akarnak szerezni,és beböfögnek valamit. -
m3ss
veterán
azert ennek a nem latom a tobbiek velemenyet rendszernek az elonye is megvan. engem legalabbis sokszor befolyasol masok velemenye, meg kenytelen vagy az agyadat tornasztatni azon, hogy mi jo, vagy mi rossz a kepen. emiatt azert lehet fejlodni. meg azert altalaban ha 4-5 ember ugyanazt veszi eszre igy, az jelent is vmit.
az elesseggel nekem is voltak gondjaim, vhol van vmi cikk errol az oldalon, hogy hogyan erdemes tomoriteni, elesiteni erre a szanalmasan kicsi meretkorlatozasra...
sztem nem rossz az a kep, de azert nap kepenek tenyleg eros. nagy meretben ez is borzasztoan eletlen, nem ertem miert nem lehet ennel nagyobb meretben feltolteni a kepeket, foleg ha ilyen szinvonalu az oldal...
kompozicio nem rossz sztem, de megneznem azt portre nezetben. ugy, hogy tobbet mutatna a felhokbol, pl also harmadolo vonalnal kezdodne az eg.
szinek tenyleg kicsit furak, igy hogy mondod. de ezt pl nem vettem volna eszre magamtol...melyik a te keped?
-
m3ss
veterán
-
Sucuka
senior tag
Köszi szépen Zoli!
Igazából azt hittem, hogy a HDR-re kapok rosszabb kritikát, de teljességgel egyetértek azzal amit mondasz. Ha a Badacsonyosnak nagyobb látószöget adok, sok lesz alul a zavaró részlet, bár ezt vághatom is, de azt nem tartom jónak. Az obi 105 mm-es állásában készült, tehát kb 157 mm-en. (A logo ebben az esetben a sötét rész miatt emelkedik ki. És mivel ez exportáláskor kerül rá, csak úgy tudom a helyét változtatni, ha minden egyes képet külön exportálok. Ha majd olyan képek kerülnek ki a kezeimből, amik ezt megkívánják, természetesen lesz a logó esetében is változás. Ez nekem most így "megteszi".) -
Karima
őstag
-
kiskornel
addikt
Szép.
Egy 5let: A menyasszonyos képeknél lehet alkalmazni a negatív értékű tisztaságot (Clearity-t). Olyan éteri hatása lesz. Gondolom a PS kompatibilis az LR-ben csúszkákkal. Szvsz, olyan -35-40 közt jól mutatna. Sőt, lehetne a hátteret parciálisan is ilyen effektnek alávetni.
-
Danniel
tag
Tényleg nagyon jól néz ki. Ha nem is adsz presetet (amit persze teljesen megértek), legalább picit súghatnál, hogy merre érdemes elindulni a beállításokkal, hogy ilyesmi hatást érjünk el. Valahogy nekem - akárhogy húzogattam a csúszkákat lr-ben - nem akart egyszer se ilyenre összejönni
Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Lightyear - befektetési app
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Kezünkben a Honor Magic V5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!