Hirdetés
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Aktív témák
-
m3ss
veterán
azert ennek a nem latom a tobbiek velemenyet rendszernek az elonye is megvan. engem legalabbis sokszor befolyasol masok velemenye, meg kenytelen vagy az agyadat tornasztatni azon, hogy mi jo, vagy mi rossz a kepen. emiatt azert lehet fejlodni. meg azert altalaban ha 4-5 ember ugyanazt veszi eszre igy, az jelent is vmit.
az elesseggel nekem is voltak gondjaim, vhol van vmi cikk errol az oldalon, hogy hogyan erdemes tomoriteni, elesiteni erre a szanalmasan kicsi meretkorlatozasra...
sztem nem rossz az a kep, de azert nap kepenek tenyleg eros. nagy meretben ez is borzasztoan eletlen, nem ertem miert nem lehet ennel nagyobb meretben feltolteni a kepeket, foleg ha ilyen szinvonalu az oldal...
kompozicio nem rossz sztem, de megneznem azt portre nezetben. ugy, hogy tobbet mutatna a felhokbol, pl also harmadolo vonalnal kezdodne az eg.
szinek tenyleg kicsit furak, igy hogy mondod. de ezt pl nem vettem volna eszre magamtol...melyik a te keped?
[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
Aktív témák
- Canon 580EX II, ez az újabb generáció, Canon EOS rendszerhez.
- Tamron 70-300 mm AF objektív Nikon vázakra
- Nikon AF-S Nikkor 35 mm 1.8G DX objektív
- Nikon Nikorr Z 24-70mm f2.8 Objektív 24-70 Magyar 2024-es vásárlás Több mint 2 év garanciával
- Nikon D3400 DSLR fényképezőgép váz + Nikkor AF-P 18-55 mm VR objektívvel + hordtáska
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest