- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
soldierboy
tag
válasz
S e t h #43586 üzenetére
Több, mint 100 jó csajnak irtam a fotózás miatt, több, mint 90%-uk azt mondta, hogy jönne. Mindnyájan tudták, hogy nem vagyok profi. Van aki most megy Milánóba, Franciaországba fotózás miatt, mégis szívesen jönnek.
Egyébként az a kevesebb, mint 10% azért mondott nemet, mert már le volt szerződve máshol, vidéki volt stb.
-
gab.m
senior tag
válasz
S e t h #43586 üzenetére
Igazad lehet.
De az a fekete csaj azért tényleg ott van..
Hogy valamit a képekre is írjak: nekem többsége alexpós, plusz én még dolgoznék rajtuk ps-ben, de lightroommal is sokkal jobbá lehetne őket "varázsolni". Az alap retusálási technikákkal tisztában vagy, ismered az alap funkcióit a PS-nek/LR-nek? Szerintem (ha tudsz) tölts le pár kelbytraininges videót retusálásról, stúdiófotózásról, az sok mindenben fog segíteni.
Milyen lámpákat használsz? Villanj körte, vagy valami komolyabb? -
Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!