Aktív témák
-
m3ss
veterán
koszi. jah, jobb lenne kicsit nagyobb doffal, csak tul kozel voltak a fuszalak es nem tudtam volna homogenre mosni a hatteret, lottem mindenfele rekesszel amugy de f14 meg afelett mar "zizis" a hatter..
ez f9 volt amugy, 50 1.8d + raynox 250.
itt egy meg kisebb dofos (f5) meg egy ellenfenyes fotoboltos -
törölt tag
Szerintem nem kellett volna, nem volt itt semmi moderalnivalo
Kicsit elesebb hangnemet neha meg lehet utni, ebbe meg nem halt bele senki. Szerintem tul lett reagalva... Ennyire galamblelkuek azert csak nem lehetunk. Vagy igen?
filózoli mikor volt ez a foto a nap kepe? En nem lattam, pedig surun feljarok megnezni a fooldalt. Szerintem max ilyen fel orara lehetett mert az ujabbaknak tul gyenge volt az atlaga
[ Szerkesztve ]
-
-
Mercutio_
félisten
Raynox DCR-250 makró előtét használtan 12k körül beszerezhető, ilyesmiket lehet vele lőni
-
Először is nekem ez a fentről belógó virág, egy elég gyenge kompozíció, ráadásul minden oldalról nagyon szűk. Nem elég részletes egy makróképhez képest, nem jó a mélységélessége, zavaró a keszekusza háttér. A színvilággal sem kezdtél semmit.
A másik topikba se nagyon való, ide meg pláne nem. -
MC Pite
veterán
Nm, velem nem hiszem hogy sokkal előrébb vagy, de hát ez is egy vélemény
Polárral amúgy ilyesmi mély kék eget is gyárthatsz(8/18): Rys[Tátra] (Inkább turista mint fotós kategóriás képek)
[ Szerkesztve ]
-
Sucuka
senior tag
Szerintem célravezetőbb ebben az esetben megkeresni a barlang üzemeltetőjét, egy kimondottan "fotóstúra" jellegű "megmozdulásért". Képekért cserébe talán olcsón meg is úszhatod... Ezen kívül pedig nincs nyomorgó tömeg, és időzített viágítás sem, ha csak te mész, meg 1-2 ismerősöd, + kísérő. Olyankor persze, mikor másokat nem visznek.
Nem tudom ez vajon megoldható-e...[ Szerkesztve ]
-
Fel lehet, türelem, és szorgalom kérdése!
Minden ilyen képnél ügyelni kell, a homogén háttérre, főleg, ha van rá lehetőséged, ennél a képnél biztosan lett volna. Nézd a sotét háttér esetén mennyivel jobban kiemelkedik a téma.
Alul is és felül is félbe harmadba vannak vágva a csigák, ami egyáltalán nem jó, valamint a kép is ferde, ez a fal élén egyértelműen látszik.
A zöld csigák ki vannak égve, és összességében nekem nem hoz semmilyen hangulatot.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Az OpenAI nem kér Musk 97,4 milliárd dolláros vételi ajánlatából
- OLED monitor topic
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...