Hirdetés

2024. június 20., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#33947) máyköl válasza filózoli (#33929) üzenetére


máyköl
veterán

Te most direkt szívatsz mindenkit?
73x leírták már ugyanazt, de mégsem fogadod meg.

Kb. ebbe a képben annyi a jó, hogy nem égett ki az ég. Viszont a fa levelei nem is kicsit égtek ki.
De most őszintén: Neked mi tetszik ebben a képben? Két fa lombja találkozik, kiégett levelekkel. Válassz már egy értelmes témát!

Én komolyan nem értelek. Eddig türelmesen, és próbáltam szépen leírni mindig, hogy keress valami értelmes témát, de már rájöttem, hogy felesleges, úgyse hallgatsz senkire. Ne haragudj, de most már megértem a többieket, ha kicsit belefáradtak a fényképeidbe. Utoljára: Keress valami értelmes témát!

Csinálj portrékat, makrókat, tájfotókat, vagy mittudomén, de könyörgök, ne a kiégett falombokat fotózd!

És tényleg nem szeretném elvenni a kedved az egész fotózástól, de ha nem vagy hajlandó váltani témát, akkor inkább felejtsd el az egészet.

Én sem vagyok profi fotós, sőt még talán haladó sem, de azért tudom, hogy nincs semmi érdekes egy kiégett fa lombjában...

Nézd meg Fejo, sztyui2, nesa, forceberg, pisti, brumi, kiskornel, chapel, kricsi81, karima, zozzant, t_a_m_a_s, BEE képeit kérlek, és meríts ötletet a fotóik témájából!
(de komolyan, kérlek szánj rá egy 1,5-2 órát, és az említett személyeknek nézd meg a flickr-ét - akiknek van- akiknek pedig nincs, itt a topikban nézd még a fotóit).
Ha ezt megteszed, nagyon remélem már lesz egy kicsivel több fogalmad, hogy miket is kéne fotózni! :K

Nem bántani akarlak, csak segíteni, nehogy megsértődj. Elég sokan megkapták ezeket a szavakat, amiket te is, de ők tanultak belőle, tenálad pedig azt veszem észre, hogy tojsz többiek véleményére... :U

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.