Hirdetés

2024. június 13., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#34101) skiny83 válasza Szten Márs (#34084) üzenetére


skiny83
aktív tag

emelem kalapom! :R

..nem értek a gyémánthoz.. ..Antwerpenben terem?

(#34102) Throme válasza Szten Márs (#34100) üzenetére


Throme
veterán

Hát nem kis meló lesz! Sok sikert hozzá és kitartást!
Én beérem azzal is, ha újraindul az a fórum :D

..bocs az off-ért...

(#34103) Stenly válasza sztyui2 (#34082) üzenetére


Stenly
tag

EZT is linkelhetted volna Öcsém. Ez ha azt mondom középszerű, akkor agyon dicsérem.

(#34104) Szten Márs válasza Stenly (#34103) üzenetére


Szten Márs
nagyúr

Ennek most mi értelme volt?

(#34105) johnjohn válasza Stenly (#34103) üzenetére


johnjohn
addikt


Meg fogsz lepődni, ennek a tónak nálam is ilyen színe van,és nekem is középszerűen tetszik.

(#34106) kiskornel válasza Szten Márs (#34084) üzenetére


kiskornel
addikt

A mondandóddal mindent mondtál, csak azt nem, hogy ez egy rossz fotó. Képnek, személyes élmény megörökítésének elmegy, de mint fotó, világ elé tárt kép nuku.
Nehogy abba ringassa magát, hogy amit csinált az jó.

(#34083) Stenly: Kezdő fotósok azt képzelik, hogy mint az irodalomban, mindenki szimbólumokban gondolkodik, és tudja a történelmi hátterét egy-egy versnek. De ez nem így van. Mégha tudom, hogy annál a tónál készült is a kép, számomra sem a fadarab nem mond semmit, sem a vízbe fulladt halacska... A felül belógó ág meg végképp semmit sem jelent számomra.
Egyetértek sztyui2-vel. Valami átfogóbb, szemet gyönyörködtetőt nem készítettél? Szerintem NE ezen a "művészi vonalon" indulj el. Arra akkor térj vissza, ha már tökéletesen tudsz fotózni, és azt se tudod, mint csinálj a középszerüség elkerülése végett...

http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/

(#34107) johnjohn válasza Szten Márs (#34094) üzenetére


johnjohn
addikt

Sajnos most nem tudok veled egyetérteni,kétségtelen , hogy ezeknek a képeknek lehetne az is a koncepciója amit leírtál, de itt teljesen másról van szó. Szerintem öncélú, rosszul kivitelezett kattogtatás, ahogy sikerült, úgy jó alapon. Nagy képzelőerőre van szükség, hogy az általad leírtakat meglássam-meglássuk a képein, ha már így kell keresgélni bennük valami rejtett koncepciót akkor szerintem régen rossz.
Az is kétségtelen viszont, hogy Én inkább a " turistafotó " kategóriát erősítem, lehet ezért nem tudom kellőképpen értékelni a kolléga alkotásait.A saját képeimet nagyon ritkán tartom érdemesnek arra, hogy megosszam a többiekkel,kellő önkritikát mindenki gyakorolhatna a feltöltögetés előtt.
Minden esetre ismét tanúságot tettél nagyfokú toleranciádról, és türelmedről, lehet, ha előbb kapcsolódsz be a folyamatba , nem mérgesedett volna el ennyire a helyzet.
Üdv !

(#34108) Stenly


Stenly
tag

Először poénra vettem Sztyui2 kollégát. De végül is az ott beszólás volt, nagy arccal.

Profi az aki pénzt tud a keresni a képeivel. A többi amatőr mint én. Tök mind1, milyen vasat tart a kezében.

A topik nevét én átnevezném mondjuk: Professzionális fotósok fényképei-re, h magamfajta (vállalva! nem szégyen) ne tévedjen ide. Ugyanakkor aki kiáll profiként fogadja úgy a kritikát. Szvsz.

(#34109) Fejo válasza Stenly (#34108) üzenetére


Fejo
őstag

Bocs, hogy bele dumálok, de szerintem semmi nagy arc nem volt, de még csak beszólás sem. Pusztán feltett egy egyébként evidens kérdést...

www.facebook.com/JozsefFerenczPhotography

(#34110) Stenly válasza johnjohn (#34105) üzenetére


Stenly
tag

Úgy látom, egy párszor Te is próbálkozol lenyomni. Nem esik jól. Pedig eddig nem tudtál segíteni érdemben.

A képeinket összevetve: A te képed nagyszerű tájfotó. Kétségtelenül gyönyörű a táj. De láthatóan 1 millió japán turista fényképalbumában szerepel. Az én képem magasabb szintű látásmóddal készült. Kétségtelenül mind a két képen látszik a víz színe. Üdv!

(#34111) Stenly válasza Fejo (#34109) üzenetére


Stenly
tag

Szerintem leöcsémezett és erősen utalt a képem gyengeségére, h az övé milyen szuper. Lássam mi a "jó" kép.

Ti biztos nagy haverok lehettek.

(#34112) Fejo válasza Stenly (#34111) üzenetére


Fejo
őstag

Nem látom sehol, hogy leöcsémezett volna, ellenben veled, aki ezt megtette...
Gondolom az is elkerülte a figyelmedet, hogy nem a saját képét linkelte be példa gyanánt...

Nézd, azt gondolom, hogy amíg az önérzeted jelentősen nagyobb a tudásodnál, felesleges véleményt kérned a képeidről, hisz ugy is mindent támadásként fogsz megélni.

[ Szerkesztve ]

www.facebook.com/JozsefFerenczPhotography

(#34113) johnjohn válasza Stenly (#34110) üzenetére


johnjohn
addikt

Ha negatív vélemény szerinted lenyomás, akkor sajnos elég sok csalódásra kell számítanod az életben, Én nem annak szántam. A magasabb szintű látásmód fiktív fogalom, ha úgy érzed a képeidet azért húzzák le, mert nem elég magas szintű a látásmódjuk akkor gondok vannak, minden esetre az önbizalom hiány talán kisebb baj, mint a túlzott egoista önbizalom túltengés./ Használd esetleg máskor az OFF gombot is./

(#34114) filózoli válasza johnjohn (#34107) üzenetére


filózoli
senior tag

Szten Márs kolléga pedig nagyon jól megragadta a lényeget. Igenis tudatosan törekszem a színek és formák eredeti játékának ábrázolására. Tényleg kár, hogy a te turista mentalitásod nem képes értékelni igyekezetemet.

[ Szerkesztve ]

(#34115) johnjohn válasza filózoli (#34114) üzenetére


johnjohn
addikt

:Y :R

(#34116) kiskornel válasza Stenly (#34111) üzenetére


kiskornel
addikt

Jujj... Szóval... Itt kialakult egy kis virtuális közösség. Mindenki számára nyitott a dolog, csatlakozhat, de itt nagyjából ismerik az emberek a másik képességeit, munkásságát. Kinek mi az erőssége, milyen képeket szeret csinálni, mihez ért.
Mások képeinek tanulmányozása alapján el lehet dönteni, hogy kinek a véleményét MENNYIRE veszed figyelembe. Ez a fórum így működik helyesen.
Másik dolog: az amatőr fogalma. Miért gondolja valaki is, hogy az amatőr kategóriába belefér a "mindenfelé kattintgatunk". Szerintem három kategória van:
1. profi (pénzt keres vele...)
2. amatőr (aki fotózik... próbál "tervszerűen, tudatosan" fotózni)
3. aki nem fotózik (ide tartoznak azok is, akik csak képeket készítenek, kattintgatnak).
Egy öcsém simán belefér egy-egy hszbe, amennyiben nincs mellette rosszindulatúság.

[ Szerkesztve ]

http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/

(#34117) Zozzant válasza johnjohn (#34115) üzenetére


Zozzant
addikt

Saját aláírásod illik a helyzethez, ennyi...:)

https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html

(#34118) johnjohn válasza Zozzant (#34117) üzenetére


johnjohn
addikt

:))

(#34119) johnjohn


johnjohn
addikt

Akkor most javasolnám hogy fejezzük be az Off topic-üzemmódot és tegyen fel valaki pár képet is. Mondjuk teszek fel Én egyet, és lehet kezdeni a kritikát !

Kis ködös-reggeli, a szokásos már unható helyről. ;)

(#34120) Fejo válasza johnjohn (#34119) üzenetére


Fejo
őstag

Én a jobboldalon belógó házdarabot lecsapnám róla és kész is. ;)

www.facebook.com/JozsefFerenczPhotography

(#34121) Szten Márs válasza johnjohn (#34119) üzenetére


Szten Márs
nagyúr

Támogatom Robotzsaru kollega ötletét, a jobb oldali házdarab nélkül klassz fotó, azt pedig gátlástalanullehet szanálni a képről :K

(#34122) t_a_m_a_s


t_a_m_a_s
őstag

Én bepofátlankodnék egy egész nyáridéző galériával, ha valamelyik képet kiemelkedően jónak (vagy rossznak), véleményezésre méltónak tartjátok, ne kíméljetek.

[link]

[ Szerkesztve ]

Holnap majd jól beletépünk...

(#34123) Kazimír


Kazimír
őstag

Ha már a turistafotóknál tartunk, hadd legyen egy picit ON topic :)

Nemrég Ausztria második legnépesebb városában sétáltunk, amikor az egyik szűk kis utcában magával sodort bennünket egy japán turistacsoport. Először zavaró, volt, aztán élvezni kezdtük a helyzetet - vidékiként számomra olyasféle érzés, mint egzotikus állatok közt szabadon sétálni egy szafarin :) - és mentünk velük együtt mindenhova. Ahol megálltak, ott mi is, hallgattuk az idegenvezetőt, néztük és fotóztuk ugyanazokat a tereket, épületeket, amelyeket ők. Tehát próbáltunk beolvadni, de kevés sikerrel, remek érzékkel zárnak ki bárkit a közösségükből, aki nem odavaló, egyszerűen azzal, hogy nem vesznek róla tudomást.
Én pedig csak vártam, a pillanatot, amikor az ismert sztereotípia beigazolódik, felizzanak a masinák és készülnek a képek. :)

Az egész társulat egy ráadás turistacsoporttal. :)

Be köll fizetni, azt' jólvan...

(#34124) sztyui2 válasza Stenly (#34111) üzenetére


sztyui2
őstag

"Ti biztos nagy haverok lehettek."
Életemben még nem láttam Fejo-t ;)

"Belenézegettem Sztyui2 albumába. Ő 1 profi fotós profi felszereléssel. Remek az album."
2 és fél, vagy lassan 3 éve fotózok. Úgy gondolom ez nem sok idő,lefogadom hogy sokan itt a fórumon is sokkal régebb óta fotóznak, viszont én magam vagyok a bizonyíték rá, hogy 1-2-3 év alatt el lehet érni egy bizonyos szintet, amit már elég sokan elismernek. Ehhez viszont végtelen nagy szenvedély és hűség és függőség kell a fotózás iránt. Én magam állandóan olvasok, és mások képeit nézegetem nap mint nap. Van vagy 5-10 fotós oldal lementve a könyvjelzőkbe, minden nap ezzel kezdem, hogy ezeket elolvasom. Minden héten legalább egyszer (vagy ha úgy jön ki a lépés többször) fotózok, kb mióta elkezdtem fotózni. Nem publikálok mindent, csak ami szerintem is nagyon jó, hogy meg tudjam tartani azt a minőségi elvárást, ami kialakult. Van eszméletlenül sok képem, mert ahová tudom, oda elviszem a fényképezőgépet, legyen az akármilyen nehéz is, és mindig sikerül fotózni valamit, de nem publikálok mindent.A lényeg amit ezzel mondani akarok, hogy igenis akarni kell. Csinálni kell, érdeklődni kell a téma iránt, nem úgy van az, hogy sziasztok, leléptem, hagyjuk ezt az egészet vagy ilyesmi. Ne az legyen a hozzáállás, hogy ááh, én sose leszek ilyen jó, hanem az, hogy remélem valamikor én is elérem ezt a szintet, de tudom hogy tennem kell érte.
Hidd el én is, mivel állandóan nézem az nagy fotósok munkáit(és itt nagy fotós alatt nem Fejo-t vagy ilyesmi embert értek(bocs Fejo)), hanem tényleg az igazán nagy fotósokat, akiknek az egész világon ismerik a képeit, akik bármilyen témából tudnak olyat alkotni, hogy maga alá hugyozik az ember, és mindezt a saját stílusukban teszik, leutánozhatatlan módon. Igen, vannak ilyen fotósok, akiknek a képei mellett majdhogynem az összes magyar fotós elbújhat, nemhogy szerény kis fórumunk tagjai...
Én is, és innen még a legjobbak is, a közelükbe sem érünk néhány külföldi fotósnak. Viszont én remélem hogy egyszer elérem azt a szintet, hogy szerte a világban megjelennek a képeim, stb.
Nehogy most az jöjjön le, hogy magamat próbálom dicsőíteni, csak elmondtam kb nagyjából a saját hozzáállásomat, mert másról ilyen téren nem tudok nyilatkozni.

"utalt a képem gyengeségére, h az övé milyen szuper. Lássam mi a "jó" kép."
A kép nem az enyém, nem én készítettem, szinte semmi közöm hozzá.
Viszont ez személyesen ENGEM, nagyon tud idegelni ha ilyen tájakra és helyekre eljut valaki, akkor miért csinál ilyen fotót, mikor én alig voltam külföldön 1-2 alkalommal, és akkor is csak nagyon közel, és nem nyaralás/utazgatás céljából. Pl ha Parci mobillal készített volna képet arról a tájról, ahol járt, akkor róla is ugyanez lett volna a véleményem. Ha az ember egy ilyen szép helyre eljut, és próbál fotózni, akkor vagy csinálja azt normálisan, vagy lőjjön egyet a telefonjával/kiskompaktjával OTTHONRA, és ne publikálja, csak tegye el a családi albumba, hogy emlékezzen, hogy itt is jártunk, és ha kezdi elfelejteni hogy hogyan is nézett ki a táj, akkor ránézhessen az adott képre. De ha az illető nem tud fotózni, és csak családi albumba való képet lő, akkor könyörgöm miért játszik japán túristát, miért a kamera keresőjén keresztül bámulja a tájat, mikor ott van helyette a saját szeme is. Miért kötelező képet lőnie róla, ahelyett hogy a saját szemével nézné a tájat, és átérezné a szépségét. Az ilyeneket annyira tudom utálni, szinte tényleg rá se néz a szemével, csak lefényképezi a szappantartó fényképezőgépével, hogy majd otthon megnézi :K Ez szigorúan az én véleményem, nem kell vele egyetérteni....

Egyébként kezdek rájönni...
Igazából májköl kolléga regisztrált két új nick-el, és direkt berakott pár nagyon fostalicska képet, hogy addig se őt basztassuk. És ráadásul működött :D :D
Közbe még ki is oktatja őket :) Mekkora megtévesztés :))

(#34125) rumos14 válasza Parci (#34010) üzenetére


rumos14
nagyúr

fasza helyeken jártál. voltam 10 éve USA körúton, de sok hely kimaradt... hmm... felveszem az úticéljaim long list-re a nyugat/középnyugatot :)
a Death Valley-s képedről ez ugrott be, bár lehet h máshol készült: [link]

(#34126) sztyui2 válasza Kazimír (#34123) üzenetére


sztyui2
őstag

Bááázzz, ez kurvajó!!! :D Jó kis tudósítás így képekben, és mennyire illik az utána lévő hozzászólásomhoz :D :DDD

(#34127) sztyui2 válasza t_a_m_a_s (#34122) üzenetére


sztyui2
őstag

[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Ezek tetszenek.
Második talán a kedvenc, ahogy a sok egyenes épületből kidől a torony :)
Nagyon tetszik, ebből a szemszögből még nem láttam ezt az épületet, csak abból, ahogy mindenki lefotózza. Látszik, hogy nem a tipikus japán túristafotós vagy :D
Plusz egy ráadás, ez a jó kis meglátás is nagyon bejön, azon túl hogy vicces is :)
[link]

[ Szerkesztve ]

(#34128) Fejo válasza sztyui2 (#34124) üzenetére


Fejo
őstag

"mivel állandóan nézem az nagy fotósok munkáit(és itt nagy fotós alatt nem Fejo-t vagy ilyesmi embert értek)"

Ez most komoly...? Bazz, most szervezhetem át az egész életem... :D :DD

www.facebook.com/JozsefFerenczPhotography

(#34129) Fejo válasza t_a_m_a_s (#34122) üzenetére


Fejo
őstag

Nekem ez a kedvencem:

[link]

Kéne rá még egy kis útómunka és nagyon hangulatos kép lenne! ;)

www.facebook.com/JozsefFerenczPhotography

(#34130) sztyui2 válasza Fejo (#34128) üzenetére


sztyui2
őstag

Pár fotós, akiknek a munkái igen ispirálóan hatnak rám :)
Dave Hill
Lara Jade
Rosie Hardy
Joey Lawrence
Chase Jarvis
Talán ezek a fő nevek, de van még sok... :)

[ Szerkesztve ]

(#34131) Szten Márs válasza Stenly (#34110) üzenetére


Szten Márs
nagyúr

"Az én képem magasabb szintű látásmóddal készült. "

Azért eszemet eldobom néha :DDD Komolyan, így védjem valakinek a fotóit, fotózáshoz való hozzáállását, hogy utána ilyet benyög.
Amúgy reflektálva a fenti mondatra: nem, nincs semmiféle magasabb szintű látásmódnak nyoma sem a képeden.

johnjohn:
Na ennyit a toleranciámról :D

Szerk:
Stenly:
Azért tárgyszerűsítsünk. Gondolom arra vagy nagyon büszke, hogy úgy fotóztál, mintha égbolt látszana a növények között, holott a víz az. Az ötlet nem rossz, de a látásmódba az is beletartozik, hogy az elgondolásunkat tudjuk láttatni. Nem, nem kell a profi felszerelés hiányára fogni semmit. Meglepődnél, ha látnád, hogy sokan kompaktokkal milyen képeket tudnak készíteni. Mert nem csak ötlet van a fejükben, hanem meg van hozzá az a látásmódjuk, hogy az ötletet képre is tudják vinni, mert látják fejben maguk előtt, hogy hogyan kell kinéznie majd annak a fotónak ahhoz, hogy más számára is lejöjjön, hogy mi is van rajta, méghozzá úgy jöjjön le, hogy közben rácsodálkozik a szépségére. Na ez a látásmód.

[ Szerkesztve ]

(#34132) johnjohn válasza Szten Márs (#34131) üzenetére


johnjohn
addikt

Látom, néha Nálad is elfogy a cérna. :U

(#34133) t_a_m_a_s válasza Kazimír (#34123) üzenetére


t_a_m_a_s
őstag

A turistacsoportos panoráma nagyon tetszik, nekem eddig még sosem jutott eszembe, hogy olyan panorámát készítsek, ahol emberek a fő téma. mindíg csak a tájak...:)

Sztyui: köszi :R Ja, a ferde tornyot MINDENKI, MINDEN szögből fotózza, nomeg tartja vissza... :W
Fejo: neked is. Azt a képet én is szeretem, tudom, hogy jobb lenne, csakhát én hadilábon állok az utómunkával..:)

[ Szerkesztve ]

Holnap majd jól beletépünk...

(#34134) Fejo válasza t_a_m_a_s (#34133) üzenetére


Fejo
őstag

Útólagos engedelmeddel, valami ilyesmire gondoltam:

;)

www.facebook.com/JozsefFerenczPhotography

(#34135) Stenly válasza Fejo (#34112) üzenetére


Stenly
tag

Nem a saját képe? Egyre jobb!

(#34136) Fejo válasza Stenly (#34135) üzenetére


Fejo
őstag

:F :F :F

www.facebook.com/JozsefFerenczPhotography

(#34137) sztyui2 válasza Stenly (#34135) üzenetére


sztyui2
őstag

Egy ismerősömé.Így jó? :Y
Nem fotózik egy éve se... :U

[ Szerkesztve ]

(#34138) Stenly válasza Szten Márs (#34131) üzenetére


Stenly
tag

A képnek leginkább a nehéz értése a hátránya. Címet adva neki más a leányzó fekvése:

Ég alant. pl

(#34139) kiskornel válasza Fejo (#34128) üzenetére


kiskornel
addikt

:)) Komolytalan fotós lettél... hehe...

http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/

(#34140) Kazimír válasza sztyui2 (#34126) üzenetére


Kazimír
őstag

Köszi, és tényleg.. :D pedig nem beszéltük meg.

t_a_m_a_s
Köszönöm! :)
Engem az lepett meg, hogy sikerült az összeillesztés..

Be köll fizetni, azt' jólvan...

(#34141) t_a_m_a_s válasza Fejo (#34134) üzenetére


t_a_m_a_s
őstag

:C

Holnap majd jól beletépünk...

(#34142) Stenly válasza sztyui2 (#34137) üzenetére


Stenly
tag

Köszönöm Sztyui2. Most értem a stílusod. Erre vagyok vevő. Haver vagy!

(#34143) Stenly válasza Szten Márs (#34131) üzenetére


Stenly
tag

Nem szoktam nyögdösni. Tudok írni.

Ha nem a látásmód, a kompozíció adja a kép értékét akkor mi? Én nem tudom ezek szerint. Csak szeretném megtanulni. Előre is köszönöm válaszod!

(#34144) Stenly válasza johnjohn (#34119) üzenetére


Stenly
tag

Ez jó kép. A hajnali fények hangulatosak. Külön tetszik a háztető csillogása. Az emberi alak elvonja a figyelmet. Grat!

(#34145) Szten Márs válasza Stenly (#34143) üzenetére


Szten Márs
nagyúr

De, a látásmód, a kompozíció adja a kép értékét. Olvasd át még egyszer a hozzászólásom, amire reflektáltál most: pontosan arról szól, hogy a jó látásmódtól lesz jó egy kép, csak te félreérted a látásmód fogalmát. Amit te prezentáltál az egy ötlet volt, viszont nem tudtad jól megvalósítani, nem tudtad jó kompozícióba önteni, és egy ötlet jó megvalósításához, jó megkomponálásához kell a látásmód.

Látásmód az, amikor látjuk magunk előtt, hogy hogyan kell majd kinéznie a képnek, hogy mások azt be tudják fogadni, hogy mások meglássák benne a szépséget, és látják a témán is, hogy hogy kell megfogni, hogy az az elképzelt belső képnek megfelelően legyen megörökítve.

(Csodálkozom ezen a hozzászólásodon. Nem tudom hogy jött le abból, amit írtam, hogy nem a látásmód adja a kép értékét. Elolvastam most még egyszer azt a hsz-em, és szerintem elég egyértelmű volt minden, amit írtam, szóval őszintén nem értem, hogy lehet így félreértelmezni...)

[ Szerkesztve ]

(#34146) Kazimír válasza Stenly (#34138) üzenetére


Kazimír
őstag

Ahhoz tudnám hasonlítani a helyzetet, mint amikor magyarázni kell egy viccet. Valljuk be, az olyankor már csak félig, vagy egyáltalán nem mulatságos. Elvész a "spontán öröm" (ha ennek így van értelme) lehetősége a hallgató - ez esetben a néző - számára, azáltal, hogy segítség nélkül nem élvezheti a poént.
Ezen a cím sem sokat segít. Mondjuk, ha látnánk egy halat, vízben lebegő tárgyat, hullámokat, bármit, ami egyértelművé teszi a víz jelenlétét, érthető lenne. Nem?

[ Szerkesztve ]

Be köll fizetni, azt' jólvan...

(#34147) Chapel válasza Fejo (#34128) üzenetére


Chapel
addikt

:DDD :DDD :DDD

Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/

(#34148) gzola


gzola
tag

Első műtermi fotózásom eredménye, azért remélem vállalható lett. :) A háttér kiégetése nem lett az igazi, sok beállítást kipróbáltam, de jobbra nem sikerült. :(

[ Szerkesztve ]

(#34149) Stenly válasza Fejo (#34136) üzenetére


Stenly
tag

Én most kielemezem neked EZT a képet.

A kép címével kezdve: jó. Pipa. Magyarul a kép javára válik. (Erről még lejjebb.)

Összbenyomás (én voltam ott a helyszínen így nézve): Ötletes, mert a paradicsomi érzés megvan, de ez a nemzeti park gyönyörű látnivalója mellett némi kísérteties beütéssel bír. Gondolja át aki járt ott és emlékezzen aki eljut oda.

Részletek: Szten fórumtárs szerint a vízfal tejszerűsége helyénvaló. Véleményem szerint a záridő itt hosszabb volt a kelleténél. Jobb ha a csobogó víz fátyolszerű és nem tejszerű. Mutasson némi légiességet, lágyságot. Nekem határozottan ezen a vízfalon akadt meg a szemem és a tej jutott eszembe. Viccen kívül.

További kisebb hibája a képnek a bemozdult lombozat. De ha szüntelenül fújt a szél, amikor ott járt a fotós, attól még nem kellett volna elszalasztani a képet.

Mivel lehetne jobbá tenni? Egy új címre gondoltam: Tejjel (mézzel) folyó Kánaán

(#34150) sztyui2 válasza Stenly (#34149) üzenetére


sztyui2
őstag

Bárcsak a saját képedet tudnád így(vagy egyáltalán valahogy) elemezni :o

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.