Hirdetés

Aktív témák

• bksgbr

tag

válasz H.Istvan25 #2173 üzenetére

"Nem kell, hogy mindenki a célcsoportja legyen a Diginek, ahhoz nincs is elég frekvenciájuk. "
    Nyilván nem kell, de szerintem meg épp a (várható) olcsósága miatt az alacsony jövedelműeknek jönne jól (mondjuk nem csak nekik), de ők meg nem biztos, hogy megengedhetik a 4G képes telefont.

" ...a percdíjak csökkenése miatt kevesen váltanának."
    Ezzel nem feltétlenül értek egyet.

"Aki meg még csak 3G-s mobilt használ az meg majd vesz másikat. Ma már elég olcsók a 4G képes telefonok, akik meg rendszeresen neteznek azoknak elég kis része használ ma is csak 3G-s mobilt, aki meg mégis az nagy eséllyel jópár éve vette és le is cseréli a közeljövőben. "
    Hát én nem látom, hogy nagyon olcsók lennének a 4G képes telefonok, a legtöbb helyen, ahol amobiltelefont árulnak (legyen az szaküzlet, vagy bármilyen más bolt), még mindig legtöbb készülék csak 3G képes.
    Akkor írok magamról, de ez innen OFF
    3 éve vettem mobilt, 3G-s és nem tervezek egyelőre másik (esetleg 4G képes) mobilt venni, viszont az olcsóbb percdíj nyílván nekem is jól jönne.
    Nem vagyok az új technológia ellen, csak a szűkös frekvencia előre vetíti, hogy nem biztos, hogy a DIGI képes lesz hagyományos (GSM) telefonhálózatot és mobilnetet is szolgáltatni majd. De várjuk meg a tényleges indulást, és azután nyilatkozzunk...
    ON

Aktív témák

Hirdetés