Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
herdsman12 #16852 üzenetére
Köszi herdsman12, ish4d0w! Idáig nem volt Belgium rajta a partner listán, még ma reggel sem. Most került fel. És az Androidos Proximus helyett Orange-t jelez. Arra váltva egyből jött a Digis üdvözlő SMS.
-
Pferi
senior tag
válasz
Victoryus #16853 üzenetére
Az állapotjelző LED világít? Ha 5 gépből 1 sem ismeri fel akkor tényleg a stick hibás. Én 2 asztali gépben (Win 10) és egy laptopban (Win 7) próbáltam ki az enyémet, simán felismerte és telepítette amit kell, igaz valamelyikben kellett kb. 20 mp mire érzékelte de hiba nélkül megy azóta is.
-
dethroner
veterán
válasz
sunpower #16849 üzenetére
Nekem semmi nagy gondom nincs, olyan városban élek ahol van lefedettség, kizárólag azért hoztam ki a simet hogy ingyen legyen a mobilnet ha a munkahelyen, utcán néha olvasgatni van kedvem. Telefonálni nagyon keveset szoktam, arra még mindig a voda hálózatát használom, országos, akit hívok ismeri a számom, aki nem, az is gond nélkül felveszi, és azt a havi max 15 perc hívást még a 19 forintos tuti csomagban is elviselem. Szóval nyugivan nekem
-
No, 5 gépből egy se ismerte fel a sticket, volt köztük Win7/8/10. Visszük vissza.
-
herdsman12
őstag
válasz
pinnacle #16851 üzenetére
Beállítások - Mobilhálózat - Mobil adathálózat
Itt az első két helyre beírtam "internet", az MMS részt üresen hagytam és alul a Személyes Hotspot-hoz (szerintem bármit) digi_hotspot, mert ezt üresen nem szerette (pörgött a jel).
Itt legalul van Beállítások visszaállítása, működik, törli a régi beállításokat.Külföldön vagy most?
Beállítás után - Repülő mód be- kikapcsolással próbálkozz. -
pinnacle
nagyúr
válasz
herdsman12 #16846 üzenetére
Köszi! Nem tudtam, hogy a Sim alkalmazások a “Sim Toolikit”, ahol ki tudom vlasztani a Roaming +-t. Diginél sem tudták, remélem nézik ezt a fórumot.
Viszont itt jön elő az a probléma, hogy nem tudok saját APN-t létrehozni iPhone-on, ahol elég lenne csak az internetet beírni, mint otthon. Valmi olasu irja be magàt, hiába törllöm, MMs-nél megmarad. Proximustot válsztamo hálózatnak, ezen megy az Android is, de továbbra sem működik. Ha senki sem írja be, hogy neki ment iPhone-on a roaming, akkor valószínüleg a saját APN hiánya miatt nem lehet.
-
-
pinnacle
nagyúr
Ügyfészolgálatos hölgy volt, próbált segíteni, 5 percig vártam, amig a technikus kollegákkal egyeztetett. Lehet nálunk nem megy még iPhone-nal. Itt sem irta meg senki, iPhone topikban sem. SIM Toolkit sincs. Romaniaban működik, de nekem a #-al sem ment. [link] Illetve most látom ez nem roaming beállítás. Azt nem találom.
-
válasz
#29810560 #16492 üzenetére
szia!
Nekem se az auto setup nem indul el, se a saját gépnél nincs semmilyen zte eszköz... Eszközkezelőben lát zte eszközt, de nincs hozzá illesztőprogram... Tehát ez másnál pikk-pakk kapásból működik? Király... 3 gépen is próbáltam Win7/8/10 alatt és semmi. Próbáltam Dlink dwr 116-os routerrel, elvileg felismeri a digi sticket, de képtelen csatlakozni a mobil netre.
-
törölt tag
Balaton környékén nem olyan egyszerű építkezni, domborzat és a sok tájvédelmi körzet miatt. De az okot csak a fentiek tudják mit miért tesznek.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Motoros topic
- Google Pixel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest