- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
MadMancs
veterán
válasz
vwpolopg
üzenetére
Digi sajnos nagyon lazán veszi ezt a dolgot. Simán bekötnek bárkinek bármit, bármiféle papir nélkül bármilyen jogcímen. Anyumnak anno simán bekötöttem úgy mint tulaj hogy ő ott sem volt, csak 1 lakcímkártya higy ott lakok (persze ő kért meg). Húgomék albérletükbe vittek meghatalmazást és bérleti szerződést, mégis mire elkészült a szerződés tulajok lettek. Harmadik nekifutásra sikerült bérlővé varázsolni őket. Ti esetetekben szerintem az a megoldás, hogy tulaj viszi tulajdoni lapot, és a saját nevére veszi a szolgáltatást.
-
Insolent
aktív tag
válasz
vwpolopg
üzenetére
Lehet vannak még kivételek,
én 2 hónapot vártam... Tudomásom szerint fél Dunaújváros nem FTTH-s övezet, legtöbb panelban, társasházban már kiépített hálózat van, ott némileg könnyebb a bekötés.
ONT és optikai kábel hiány van.
Gondolom, te valamilyen társasházban laksz. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
vwpolopg
üzenetére
Októberben kötötték, novemberben kiküldték a múlthavi-aktuális havi és a következő havi számlát. Decemberben ismét a következő havit kaptad bár még csak december eleje van, de ugye nem most van a befizetési határidő. Amugy nem kötözködnek, ha januar 5-6án fizeted be az ahavit akkor se lesz baj.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox tulajok OFF topicja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- További aktív témák...
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
én 2 hónapot vártam... Tudomásom szerint fél Dunaújváros nem FTTH-s övezet, legtöbb panelban, társasházban már kiépített hálózat van, ott némileg könnyebb a bekötés.