Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
osonte
őstag
válasz
knoxhu
üzenetére
Még jónak is számít, nagyon zavaró a sok hálózat. Ennyire:
Linksebesség: [kép] . Látom a routert 3 méterre vagyok.
Valós sebesség: [kép] . Néha mérek 500-at is, de néha kevesebbet...
Három új routert teszteltem, Openwrt-t is használtam, 100-1000mWatt-ig próbáltam a routert beállítani (200mWatt körül a leghasználhatóbb), a legjobb / legüresebb csatotnát választottam (viszont többet is teszteltem). Szóval ez van panelben...
Amit nem próbáltam, az a 6GHz. -
Borisz76
nagyúr
válasz
knoxhu
üzenetére
Ott van a táblázatban.... :
Jellemző sebesség oszlopban....
A wifi4 és a wifi5 sorok.2.4 HGz , nagyobb hatótáv , alacsonyabb sebesség.
5 GHz , kisebb hatótáv , nagyobb sebesség.Mielőtt szólnál, hogy a maximális sorban.....
Azok elméleti, laborban mért , steril értékek.
Nem sok küzük van az élethez és a valósághoz.
Viszont a dobozra ezeket szokták ráfirkálni....mert jól mutat. -
garga pista
őstag
válasz
knoxhu
üzenetére
Tavaly november körül jött elő hasonló hiba Szegeden, januárban lett vmikor javítva, innen a topikból is jópáran jelentettük a hibát. Nem kapkodják el, és persze először saját routert kikötni, mert addig fel se akarták venni hibára. Akkor is az alacsony sebesség miatt, nem a magas pinget vette fel. De már az is siker volt h hibára vette
-
4Grider
félisten
válasz
knoxhu
üzenetére
Nyilván. Csak mivel nem érint olyan szolgáltatásminőségi mutatót, ami miatt kötbért kellene fizetni, így nem fogják miatta a drága L3-as mérnököket/technikusokat hosszú hétvégéről meg szabadságról visszahívni. Budapesten többször is hetekig tartott egy routing probléma megoldása, a telekomnál is van most egy nemzetközi eléréses probléma immáron bő hónapja megoldatlanul.
-
Narxis
nagyúr
válasz
knoxhu
üzenetére
Nálam is ugrál, korábban is kidobott a szerver néha-néha magas ping miatt de most már fél órát nem tudok játszani, hogy ne dobjon ki. Azt látom ilyenkor játékban, hogy 50 körüliről felugrik 250-re aztán vagy kidob a szerver vagy látom, hogy visszaáll 50-re. Attól függ meddig marad magas értéken.
-
Dragon3000
nagyúr
-
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One mobilszolgáltatások
- Amazon
- World of Warships
- Gurulunk, WAZE?!
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6600 XT / B550 / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe M.2 / 650W
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,ÚJ! Verbatim VX500SSD 480GBusbcÚJADATA SD700512GB
- GAMER INTEL I5 10400/16GB DDR4/RTX 3070/256GB NVME SSD/500GB HDD
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA Ultimate SU800 1TB
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi