- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Brandynew
őstag
Sziasztok,
Használ valaki Xiaomi Mi Router 3G-t 1000-es nethez? Érdemes megvenni, legalább kábelen átjön ~ annyi, mint router nélkül? IPv6-tal nem lesz gondja, igaz?
-
WaterWave
veterán
azért ftth területen 12 hónap huseggel 178o-ért adni egy gigabites netet az felháboritó
D
komolyan beszarok a digin... lassan ők fizetnek, olyan olcsó -
Brandynew
őstag
Biztos volt már, de csökkent a net ára
Az 1000-es csomag hűség nélkül is már csak 2935 Ft
-
trinitronka
tag
válasz
trinitronka #56226 üzenetére
Helló!
Probléma megoldódott ,Netis routeren keresztül is ma már 750/200 sebességet mértem.Minden ugyanúgy összepakolva.LAN 1 port mint eddig.Valamit kapcsolhattak Digiék,mert csütörtökön az ügyfélszolgálaton rákérdeztem,megnézték ,azt mondták valóban már 1000 -es netem van ,de csak ma lett.Valamibe "belepiszkáltak" -
MDanny
senior tag
Nagyon szuper, nekem is 20/20 lett, de IPv6 mellett a letöltési sebesség már nem az igazi, nélküle 900 körül van
. Nektek nem csökkent a letöltési sebesség?
-
Soma01
veterán
Az ICMP-t az oprendszer tűzfala fogja (meg nálam úgy egyáltalán az ipv6-ot).
-
Soma01
veterán
Az ICMP-t nálam úgy néz ki, hogy a tűzfal megfogja. Ha azt kikapcsolom, akkor 20/20 PC-n is.
Egy "netsh int ipv6 reset reset.log" és egy újraindítás lement azért előtte, mert eddig nekem ugye 0/20 volt. -
szoszo75
aktív tag
Hmm. micsoda "sebesség"...1000-es digi FTTH . Még az 500-as idejében sem volt ilyen gyengus. Csak NE így tovább!
-
Vakegérke
félisten
válasz
szabogabor10 #56276 üzenetére
Ez megnyugtató, köszönöm.
-
-
lajos75
senior tag
Másnál is 20/20 a teszt eredménye
(Digi)
[IPv6 Teszt]Csak mert ezidáig kb. 1 órával ezelőttig is 18/20 volt
-
togvau
senior tag
diginél jobbal a telekom? Kizárt. Digi 4800-ért adna 130 akárhány felé osztható tv adót doboz nélkül, 1000/200-as netet, és telefont.
A telekom ezzel szemben 9700-ért ad 70 tv adót iptv dobozzal, doboz nélkül csak 40, 30/5-ös netet (ipv6 is nuku), és telefont... ha a digi miatt "speciális" csomag lesz (félár a konkurencia miatt), még úgy se éri meg. -
tibike8
őstag
válasz
Nethooligan #56235 üzenetére
Ezt persze nem kell elhinni. Pontosan tudják, ha ért a munkájához a kezelő. Pont ahogy a (#56236) mcfly82 hozzászolásban írta a kolléga. Évekig dolgoztam a T cc-ben...
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
Beszélgetés hangfelvételét megosztani a másik fél engedélye nélkül tilos!
-
mouzrr
őstag
Felhívtam a telekomot, még kb. 6 hónap hűség van, és körülbelül 100ezer forint lenne a kötbér a kedvezmények után. (van tv internet telefon plusz hbo pakk)
Szóval valószínűleg beköttetjük a Telekon mellé a Digit és azt fogjuk használni. -
nfsu17
veterán
válasz
creedszl #56245 üzenetére
meg kellene nézni, hogy "szakadás" után kapsz-e más IP címet, mint előtte.
Magyarán ha mondjuk 10-kor jó, és X az ip címed, de fél óra múlva megint nincs net, majd megint jó lesz és nézd meg akkor is az ip-d. Ha Y (tehát más, mint előtte), akkor szerintem nem is nálad van a hiba. -
creedszl
senior tag
sziasztok
Következő hibajelenséget produkálja nekem a digi 100-as netem: egy ideig gond nélkül megy majd fogja magát, meghal, értem úgy hogy a gép szerint van net de mégis időtúllépéssel semmit nem hoz be, majd van hogy meg is szakad.gyanakodtam a routerre, cseréltem, de még mindig fenn áll a hiba.mit javasoltok?
a gyakoriság elég változó, van hogy napokig nem csinálja és van hogy magától megjavul.Ma reggel pl akartam telón wifizni de semmi, mondom megint kinyiffant.Kb fél óra múlva bekapcsolom az asztalit hogy újra csatlakozzak a routerrel de mire bekapcsolt a gép már megjavult... -
mcfly82
tag
válasz
Nethooligan #56235 üzenetére
Meg tudják mondani. Anno én fölhívtam őket, hogy mennyi lenne, a hölgy elindította a lemondást, a rendszer pedig kiadja mennyi a kötbér. Aztán nyomatékosan kértem, hogy nehogy megszüntesse, csak az összeg érdekelt. Így lehet tudni, hogy leosztva kb mennyi egy napra, és ha később tényleg lemondod, pár száz forintos közelítéssel annyi is lesz a kötbér.
-
Nethooligan
tag
válasz
togvau #56231 üzenetére
A többi dupla/tripla kedvezményt nem számolják. Legalábbis a nyáron még nem számolták, akkor mondtam fel náluk rövid időn belül a második hűséges előfizetést. Szóval ha májusban kötötted, akkor még viszonylag olcsón megúszod.
(#56234) tibike8: Sajnos eszük ágában sincs megmondani és még csak nem is tudják, mert azt csak valami technikai csoportjuk vagy mi tudja. Én ott vertem az asztalt az üzletben is, de képtelenek voltak bármit is kiszámolni, csak 2 hónappalkésőbb a számláról derült ki mennyi az annyi. Nagyjából jól számoltak, így nem reklamáltam meg, de nem árt előtte megnézni mennyi hűségkedvezményt vett igénybe az ember.
-
togvau
senior tag
-
togvau
senior tag
válasz
mouzrr #56228 üzenetére
Az még a jobbik eset... nekem még 1,5 évig tartana a rabiga, mert májusba mikor magenta1 el lett olcsósítva 2 év hűséggel, még nyoma sem volt a diginek, aztán októberben hirtelen kioptikázták a fél kerületet, és pont feleannyiba kerülne a digi sokkal jobb tv szolgáltatással, és 33x nagyobb letöltéssel, és 40x nagyobb feltöltéssel...
-
togvau
senior tag
Van valaki még rajtam kívül aki az újonnan kiépült digi hálózatra csatlakozással akarja lerázni a telekom béklyóit?
Érdekelne hogy számolják a hűségidő megszakításnál a kötbért, mert ha az olcsóbb, akkor inkább felmondom a hűséget és nem párhuzamosba lesz digi és telekom.
-
törölt tag
válasz
trinitronka #56224 üzenetére
Csatlakoztasd a számítógépedet közvetlenül az ONT LAN1 portjába egy gigabites kábellel! A Windows a hálózatoknál mutatja, hogy fizikailag gigabites-e a kapcsolat. Aztán hozz létre a Windowsban egy PPPoE kapcsolatot (név, jelszó) és kapcsolódj az Internethez! Aztán a DIGI mérőjével mérj sávszélességet!
-
törölt tag
válasz
trinitronka #56218 üzenetére
Van saját routered vagy az ONT LAN1 portjába számítógép van csatlakoztatva?
-
togvau
senior tag
válasz
MDanny #56217 üzenetére
ez durva. trékomnál már sok évvel ezelőtt 4 db gigabites lanportos cisco kábelmodemeket osztogattak, pedig az csak egy docsis izé, nem GPON. És 2 évvel ezelőtt 2500 forintért vettem az aliexpressről valami kínai (nevenincs) 8 portos full gigabites switchet... Hihetetlen, hogy egy ONT-nál ilyen luxus pár gigabites lan.
-
MDanny
senior tag
válasz
trinitronka #56215 üzenetére
Szia,
Ezen a LAN1 a gigabites, a többi százas. Az F625G-n mind gigabites.
-
lajos75
senior tag
válasz
lajos75 #56206 üzenetére
Délután folyamán kaptam email-t a hibajegy lezárásáról
"Hiba besorolás: PPPoE szolgáltatással kapcsolatos hibajegy
Hiba részletezése: egyéb
Hiba rögzítésének idôpontja: 2017-12-28 18:25:08
Hiba lezárásának idôpontja: 2017-12-29 15:32:25
Hibajegy nyitott állapotban 21.121 órán keresztül volt.
Állapot: zártJogos volt a bejelentés: igen
Szolgálatásminôségi hiba volt: igen
A hiba lezárult: igen"Most értem haza, na akkor próbáljuk ki mi is csináltak.
Hát nagy semmit ugyanúgy nem fut le a IPv6 teszt
-
trinitronka
tag
Helló!
Tud valaki ZTE zxa10 f625a leírást ?
Sehol nem találok.A Diginél megesküdtek,hogy tudja a 4-es LAN-on a 1Gigát.Ebayos 4X100 MB Lan.
Majd ünnepek után futok még egy kört. -
-
Flashget
félisten
válasz
eisento #56200 üzenetére
nekem is az a router van es belottem az ipv6-ot rajta, majd ezt lattam mint ennel az Asus tulajnal.
Hiaba jelszo meg biztonsag maxon, vendeg fiok kikapcsolva barki tud csatlakozni, inkabb kikapcsoltam es marad az ipv4 amig azt hasznalni lehet.
En ugy erzem miota a Digi bevezette sz ipv6-ot olyannak tunik, hogy nem tudjak beloni rendesen annyi hiba jelzes van emiatt. Es most tekintsunk el a nem megfelelo, regebbi fw-rol amit a router hasznal -
lajos75
senior tag
válasz
#29810560 #56205 üzenetére
Továbbították valami hozzá értőnek
A legszebb az volt hogy elmentek majd utána kb. 1óra múlva visszahívott az egyik szerelő hogy talált egy beállítást a Interneten, próbáljam meg azt a Routerben beállítani hátha jó lesz
Igaz hogy előtte azt mondták hogy csak szolgáltatói eszközig garantálják a működést ami jelenleg sem jó
és erre most próbáljak meg valamit aminek semmi értelme.
Router nélkül sem volt jó akkor minek is próbáljak bármilyen beállítást a Routeren
Ezek lehet tényleg "szobafestők" voltak
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- World of Tanks - MMO
- LEGO klub
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Sorozatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad Pro 12.1 "Wi-Fi 8GB/256GB
- Toshiba A660 laptop (15,6/i5/4GB/300HDD/Magyar) - Akku X
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Lenovo Ideapad U310 laptop (13/i5-G3/4GB/128SSD) - Akku X
- HP Elitebook 8570P laptop (15,6/i5-G3/4GB/128SSD/AkkuX) - Kis hiba
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari