- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Fecogame: A csámcsogás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
adika4444 #45579 üzenetére
connection name: digi internet
ipv4
NAT: enabled
IP: 92.XXXXX
ezt az IP-t látom a speedtest oldalán is.
akkor mégis public ip-m van?
így csináltam.
tcp and udp
és a 2 lenyitható opció közül a digiset választottam, nem ami a képen van.
wan ip-k üresen, a lan-nál beírtam a pc-jét és fix ip-t is adtam neki.
a portot megadtam a p2p progiban is, de mind a teszt, mind a jobb sarokban nem lesz zöld a nyíl letöltés közben, miközben korábban azonnal zöldre váltott. -
adika4444
addikt
válasz
nfsu17 #45578 üzenetére
A WAN ip-t nézd meg. Ha 100-zal indul akkor natolva vagy, ha mással és még egyezik is egy online ip checkeren látott ip-vel akkor publikus.
Portnyitásnál a wan ip-ket hagyd üresen, és a DIGI Internet és a LAN között kell kapcsolat. Én is sokat szenvedtem vele amikor bekötötték... -
nfsu17
veterán
válasz
E300TD #45577 üzenetére
Simán lehet.
Egy portot szeretnék nyitni a linux dvd-k p2p fájlmegosztásához és a kérdés az lett volna, hogy nat mögött működik-e ez, vagy a zte 668-on hiába nyitom meg a portot, a készülék esetleg mégsem nyitja meg. Mert szerintem én mindent jól csináltam, mégse vagyok aktív.
De ha passzív leszek, az sem vág földhöz, szerintem úgyis műkődni fog, amennyit én használom. -
-
nfsu17
veterán
válasz
addamka #45570 üzenetére
Hellosztok.
Na, akkor itt a digi a házban
Délután 6-kor nem volt ennyi, csak 21:00 előtt picivel lett meg ez.egy gondom van a ZTE 668 routerrel, hogy nem bírom a wifis nyomtatót életre kelteni.
egyszerűen nem látja a wifit, hiába írom be az ssid-t, semmi, nem tud kommunikálni a routerrel.
egy tp-link-el eddig ment gond nélkül.
most nem tudom, hogy én vagyok béna (anno is én leheltem bele életet), vagy le vagyok korlátozva, csak nem tudom hol.
laptop, mobil szépen megy wifin.
kábelen a pc.
STB, media player szintén megy kábelen.
fix ip-t adtam a pc-nek, portot adtam annak, hogy aktív legyek (teszt később) -
DonMaster
addikt
azért mert van ahol routert visza a digi és azon levan butitva mindne, igy ha brigbe teszi a digi a routerelét sé oylna mintha egy modem lenne, megy a saját router wan porjtába ahogy irtad, és megy mindne funkcio portnyitás, ddns, stbstb. dolgok, amik a digis- routerel nem valosithatoak meg elég sok minden van, persze egy mezei flehasználonak nem kell ez mivel jo ugy is, de ha valaki komolyabban ahsználja annak szükséges.
-
mzso
veterán
válasz
viktorhu #45569 üzenetére
Ezért lenne inkább értelmes az embereket a "Milyen routert?" téma felé irányítani ahelyett, hogy mindenki megesküszik egy márkára mert azzal az egy példánnyal ami neki van jó tapasztalatai vannak.
-
TeeJay
félisten
válasz
viktorhu #45569 üzenetére
csak nyugodtan
viszont itt nagyon nagyon sokaknál bizonyítottak a TP-Link és Asus routerek, nem véletlen hogy DIGI alá ezt a kettőt ajánljuk. lehet neked 100-as netre még jó az a hulladék de javaslom durrants rá 600-1000szálon egy torrentezést úgy 1hétre 0-24-ben 300torrenttel és meglátod jobb router kellene nekedaz enyém bírja 2éve 24/7-ben és 12ezer volt csak
-
viktorhu
veterán
válasz
Flashget #45568 üzenetére
Így működik a tapasztalat
Neked jó tapasztalatod volt a tp-linkkel, olyat veszel, nekem kétszer egymás után nem jött be, nyilván legközelebb mást veszek
Azért ez más kategória, mint ismeretlenül ipari hulladéknak nevezni egy márkát, ami az otthonában már túlnőtte az aktuális itteni kedvencet.
-
viktorhu
veterán
válasz
TeeJay #45554 üzenetére
Én is százas netről beszélek. Saját tapasztalatból a TP-linket inkább kerülném. A tenda viszont hibátlanul működik - például az irodában egy, jó két éve -az követte a tp-linket, amit mindig újra kellett indítani-, meg itthon is (egyelőre csak wifi AP-ként az asushoz mert annak kikapcsoltam a wifijét, lásd inkompatibilitás asus laptoppal), meg anyunál is egy tendát állítottam be, miután a tp-linkje megdöglött, az is már volt vagy két éve, azóta ott is hiba nélkül megy. Szóval nem a Tenda az ipari hulladék, az egészen biztos.
.
-
mzso
veterán
válasz
B-L-A-C-K #45532 üzenetére
Ebbe szerinted a modemes net is beleszámít. Mert most az van nem Digi Lan. Okos csomag miatt nem leszek 3 hónapig net nélkül. (vagy drágáb/sz@rabb 5 megabites ADSL-lel)
Mondjuk a diginek nem tudom miért business ha átállok olcsóbb 100 megabites-re mert nem ad akciósan 500-ast ugyanannyiért amennyit most fizetek.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Gyúrósok ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PlayStation 5
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest