Aktív témák

• +Techno+

tag

válasz Lacccca87 #114444 üzenetére

"Az elszíneződés az nem túl jó (mondjuk nem értem miért tesznek az emberek egymásra hőt termelő eszközöket de ez most mind1)"
    Az asztalon nem volt hely :) :DD

"Mérést csak WIFI-n csináltál? "

Igen csak WiFi-n de tervezem a kábelen is rendeltem Ethernet-USB-A adaptert 1Gbit-es majd azzal is megnézem ha ugyan ez akkor jelentem.

"egy másik routert akkor esetleg... "

Hát most úgy néz ki a dolog hogy van ez a kacat Huawei router amit én modem módba kapcsoltam de ugye a másik routeremen amit meg összekötöttem vele azon nincsen optikai bemenet szóval a szolgáltatói huawei vackot nem tudom kiiktatni. Amivel össze van kötve az egy Xiaomi Mi Router 4a de rendeltem egy Xiaomi AX3000T majd arra kicserélem de lehet előturom a régi TP-link TL-WR1043ND-t is és azzal is rámérek de szerintem nem az én oldalamon van a probléma olyan mintha a szolgáltató b*szna ki velem mert speedtesztnél a muató megakad 27Mbit/s-nél mintha be lenne betonozva
    szóval lehet le van korlátozva vagy nem tudom. Néztem a router beálításokat de értelem szerüen ott nincs ilyen limit beállítva nekem.

Most jutott eszembe hogy rámérek telefonon. És érdekes ugyan arra az 5Ghz-s WiFi-re csatlakozva 382Mbit le / 292Mbit fel jött ki szóval a régi értékek WiFi-n.

Szóval most már végképp nem értem mi folyik itt....

Aktív témák