- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
+Techno+
tag
válasz
Lacccca87 #114444 üzenetére
"Az elszíneződés az nem túl jó (mondjuk nem értem miért tesznek az emberek egymásra hőt termelő eszközöket de ez most mind1)"
Az asztalon nem volt hely
"Mérést csak WIFI-n csináltál? "
Igen csak WiFi-n de tervezem a kábelen is rendeltem Ethernet-USB-A adaptert 1Gbit-es majd azzal is megnézem ha ugyan ez akkor jelentem.
"egy másik routert akkor esetleg... "
Hát most úgy néz ki a dolog hogy van ez a kacat Huawei router amit én modem módba kapcsoltam de ugye a másik routeremen amit meg összekötöttem vele azon nincsen optikai bemenet szóval a szolgáltatói huawei vackot nem tudom kiiktatni. Amivel össze van kötve az egy Xiaomi Mi Router 4a de rendeltem egy Xiaomi AX3000T majd arra kicserélem de lehet előturom a régi TP-link TL-WR1043ND-t is és azzal is rámérek de szerintem nem az én oldalamon van a probléma olyan mintha a szolgáltató b*szna ki velem mert speedtesztnél a muató megakad 27Mbit/s-nél mintha be lenne betonozva
szóval lehet le van korlátozva vagy nem tudom. Néztem a router beálításokat de értelem szerüen ott nincs ilyen limit beállítva nekem.Most jutott eszembe hogy rámérek telefonon. És érdekes ugyan arra az 5Ghz-s WiFi-re csatlakozva 382Mbit le / 292Mbit fel jött ki szóval a régi értékek WiFi-n.
Szóval most már végképp nem értem mi folyik itt....
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Bittorrent topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- BONTATLAN Devialet Phantom II 95 db Iconic White - 2 év gari!
- BONTATLAN DJI Osmo Pocket 3 - 1 év garanciával ELADÓ!
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- BONTATLAN MSI GeForce RTX 5070 Ti INSPIRE 3X OC 16GB GDDR7 (gari: 2028/7)
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!