- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
válasz
garga01 #110753 üzenetére
Azokat a képeket én is kerestem, nekem egy ezeknél is régebbi van még
Ja a mintázat klappol... ennél a mintázatnál a virágos ZTE ZXV10 H201L HGW-é volt csak szebb, az kifejezetten lányosnak hatott
Huawei EchoLife HG8121H, ami 2018-as darab, de 2012-ben már ismert volt a típus.
Nekem úgy jött le, hogy: nemcsak azok kapnak régi, használt ONT-okat továbbra sem akik 500-as váltottak vissza, hanem azok is, akik még a régi 1000-esben vannak, ami mondjuk érdekes, mert ha a saját példámat nézem, én maradok a régi ezresen ameddig lehet, így elképzelhető, hogy felhívnak, hoznak egy ilyen régi ZTE-t, ami persze újabb a Huawei-nél, aztán x héten belül szólnak, hogy emelés jön mindenképpen, akkor már váltani fogok, és házon belül mire válthatok? Vagy az 500-asra (köszi, de nem), vagy az 1000-es WiFi 6-osra, nyilván a másodikra fogok, tehát ebben az esetben megint küldheti ki a szerelőt, hogy hozza az új AX-es ONT-otKomolyan azt gondoltam korábban a jelekből, hogy a régieket már nem fogják ide-oda tologatni. De van benne logika, mert elvileg az újabb régiek, még szoftveresen életben tarthatóak, a 10+ éveseket cserélik 5 évesre...
-
jovás
senior tag
Nem is azt mondtam hogy nem stabil, csak ugyanazokkal a beállításokkal a réginél egyből rácuppannak a letöltők, az újjal pedig alig talál. 2 külön modem, 2 külön gép, szinte ikrek belülről, és mégis. Na mindegy, aki akarja úgy is megkapja a cuccot, csak picit lassabban fogja.
-
Ezt most csak azért, mert ennyit még nem mértem telefonon, aki gondolja tesztelje a sajátján, Kecskemét szerverét kell kiválasztani.
Gyakorlatilag a maximum, és WiFin. Vezetéken simán megvolt eddig is.
-
válasz
mucsgyver70 #110745 üzenetére
Deflaciora nem volt példa rendszerváltás óta... így igen, ez mindig velünk lesz, minden évben emelkedik, de ha azt nézzük, hogy az Invitel ADSL 9900 Ft volt matavos vonalon magában, plusz a matáv akkor még kapott 3200 Ft ot azon felül, és eltelt 20 év, akkor pedig még a TV benne sem volt, nincs min szomorkodni annyira.
-
phoenix64
őstag
válasz
HoryThePooh #110743 üzenetére
Azt is próbáltam, sajna az sem jó.
Ügyfélkapun keresztül is tudok wifi hálózat nevet / jelszót módosítani?
-
Inhouse
őstag
válasz
mucsgyver70 #110740 üzenetére
Ez is olyan lesz, mint anno amikor a rossz pénzügyi helyzetre hivatkozva a "pékek" a pékáruk áremelkedését jelentették be (néhány hetente), nagy sajnálkozva. Aztán, amikor a pénzügyi helyzet javult, elfelejtettek visszafelé korrigálni...
-
phoenix64
őstag
Sziasztok.
Tudja valaki hogy egy digis ZTE F6600R-es routert hogy tudok konfigolni? A szokásos user-digi komboval nem enged be, valaki tudja esetlet a megoldast?
Koszi, phx.
-
Bocsi, de imádom e helyzetet
#110740mucsgyver70: Köszi, akkor májusban
Azért emlékeztem rosszul, mert nekem úgy rémlett, hogy előbb volt az inflációkövetős és aztán az újabb emelés, de ezek szerint már kavartam
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen egeret válasszak?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi haladó szinten
- Villanyszerelés
- Adobe Lightroom topic
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest