Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
válasz
garga01 #110753 üzenetére
Azokat a képeket én is kerestem, nekem egy ezeknél is régebbi van még
Ja a mintázat klappol... ennél a mintázatnál a virágos ZTE ZXV10 H201L HGW-é volt csak szebb, az kifejezetten lányosnak hatott
Huawei EchoLife HG8121H, ami 2018-as darab, de 2012-ben már ismert volt a típus.
Nekem úgy jött le, hogy: nemcsak azok kapnak régi, használt ONT-okat továbbra sem akik 500-as váltottak vissza, hanem azok is, akik még a régi 1000-esben vannak, ami mondjuk érdekes, mert ha a saját példámat nézem, én maradok a régi ezresen ameddig lehet, így elképzelhető, hogy felhívnak, hoznak egy ilyen régi ZTE-t, ami persze újabb a Huawei-nél, aztán x héten belül szólnak, hogy emelés jön mindenképpen, akkor már váltani fogok, és házon belül mire válthatok? Vagy az 500-asra (köszi, de nem), vagy az 1000-es WiFi 6-osra, nyilván a másodikra fogok, tehát ebben az esetben megint küldheti ki a szerelőt, hogy hozza az új AX-es ONT-otKomolyan azt gondoltam korábban a jelekből, hogy a régieket már nem fogják ide-oda tologatni. De van benne logika, mert elvileg az újabb régiek, még szoftveresen életben tarthatóak, a 10+ éveseket cserélik 5 évesre...
-
jovás
senior tag
Nem is azt mondtam hogy nem stabil, csak ugyanazokkal a beállításokkal a réginél egyből rácuppannak a letöltők, az újjal pedig alig talál. 2 külön modem, 2 külön gép, szinte ikrek belülről, és mégis. Na mindegy, aki akarja úgy is megkapja a cuccot, csak picit lassabban fogja.
-
Ezt most csak azért, mert ennyit még nem mértem telefonon, aki gondolja tesztelje a sajátján, Kecskemét szerverét kell kiválasztani.
Gyakorlatilag a maximum, és WiFin. Vezetéken simán megvolt eddig is.
-
válasz
mucsgyver70 #110745 üzenetére
Deflaciora nem volt példa rendszerváltás óta... így igen, ez mindig velünk lesz, minden évben emelkedik, de ha azt nézzük, hogy az Invitel ADSL 9900 Ft volt matavos vonalon magában, plusz a matáv akkor még kapott 3200 Ft ot azon felül, és eltelt 20 év, akkor pedig még a TV benne sem volt, nincs min szomorkodni annyira.
-
phoenix64
őstag
válasz
HoryThePooh #110743 üzenetére
Azt is próbáltam, sajna az sem jó.
Ügyfélkapun keresztül is tudok wifi hálózat nevet / jelszót módosítani?
-
Inhouse
őstag
válasz
mucsgyver70 #110740 üzenetére
Ez is olyan lesz, mint anno amikor a rossz pénzügyi helyzetre hivatkozva a "pékek" a pékáruk áremelkedését jelentették be (néhány hetente), nagy sajnálkozva. Aztán, amikor a pénzügyi helyzet javult, elfelejtettek visszafelé korrigálni...
-
phoenix64
őstag
Sziasztok.
Tudja valaki hogy egy digis ZTE F6600R-es routert hogy tudok konfigolni? A szokásos user-digi komboval nem enged be, valaki tudja esetlet a megoldast?
Koszi, phx.
-
Bocsi, de imádom e helyzetet
#110740mucsgyver70: Köszi, akkor májusban
Azért emlékeztem rosszul, mert nekem úgy rémlett, hogy előbb volt az inflációkövetős és aztán az újabb emelés, de ezek szerint már kavartam
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- LENOVO LEGION 5! GARANCIA! 165HZ RTX 3050TI RYZEN 5 6.GEN! DDR5! 94% AKKU!
- Inno3D GeForce RTX 4090 24GB iChill X3 eladó
- Lenovo ThinkPad T440s - Intel Core i5-4300U - 8 GB DDR3 RAM - 120 GB SSD - 14" Full HD
- Dreame Z10 Pro robotporszívó
- Lenovo ThinkPad T450 - Intel Core i5-5200U - 8 GB DDR3 RAM - 128 GB SSD - 14" IPS LED
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest