- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
JockyTV másnál is eltűnt a programkínálatból?
Édesapám napi szinten ezen a csatornán sorozatozott, ami mindkét beltérin eltűnt a csatornakínálatból és gyári alaphelyzetbe állítás után sem került vissza a csatornakeresést követőenszerk.
Weboldalon viszont hozza a csatornakínálatban [link]
szerk.2
Áhá, akkor ezért
Jelentős díjtartozásra hivatkozva megvonta a TV2 Média Csoport az Izaura TV és a Jocky TV terjesztésének jogát a DIGI-től. Emiatt a DIGI előfizetői most nem láthatják a két szappanopera-csatornát. A Media1 úgy tudja, a DIGI más szolgáltatók felé is tartozik. [link]
-
gregory91
senior tag
""Szeretnénk felhívni figyelmét arra, hogy a műholdas előfizetői boxokat a DIGI kínálatában megtalálható műsorcsatornák, illetve a szolgáltató által továbbított csatornák vételére biztosítjuk.""
Hol van az időszak mikor bármilyen csatornát nézhettél a műholdon,de egy frissítésnek hála köddé vált... -
AtHoS
nagyúr
válasz
puhos363 #17628 üzenetére
Egész gyorsak voltak...bár ugye nem 24/7 az email-ek kezelése
Első levél:
"Levelét továbbítottuk illetékes kollégáink részére a muholdas.hibabejelento@digi.hu e-mail címre."Még jó, hogy webes felületen ilyen címmel nem is találkoztam, írhattam volna ide is egyből
Második levél:
"Az e-mailben jelzett hiányzó csatornákat gyári beállítás segítségével állíthatja be."Ehhe, ezt szerettem volna elkerülni a kedvencek szerkesztgetése miatt, de hát inkább rászántam a saját szabadidőmből erre is
Ami még érdekes volt a levélben:
"Szeretnénk felhívni figyelmét arra, hogy a műholdas előfizetői boxokat a DIGI kínálatában megtalálható műsorcsatornák, illetve a szolgáltató által továbbított csatornák vételére biztosítjuk."Hát nem is a kertben sétáló macskákat akarom vele dobálni
-
Predator2
addikt
Eltűnt a kommentem, így újra neki futok.
Helló
Anyumék valamit nagyon csúnyán elnyomkodtak a beltérin (Kaon Na100HD)
Cseh nyelven van, hiányoznak csatornák, és mindenhez kódot kér.Hogy tudnám alapra visszaállítani a beltérit? Mi lehet a kód? (alapértelmezett)
THX
-
AtHoS
nagyúr
válasz
bohoc71 #17626 üzenetére
Ellenőrizve másik beltérit, ott nem tűnt el egy csatorna sem, így nyomtam egy gyári visszaállítást és szerkeszthettem újra a kedvenceket.
Azért egy levelet elengedtem az ügyfélszolgálat részére a sok hiányzó csatornáról. Legalább kiderül milyen intenzíven válaszolgatnak a hibabejelentésekre
-
AtHoS
nagyúr
A csatornalista szerkesztés menüben egyértelműen jól azonosíthatóak a hiányzó csatornák korábbi sorszámai, mivel ezek teljesen hiányoznak:
4, 6, 8, 9, 10, 11, 13, 19, 24, 26, 28, 30, 31, 32, 33, 35, 36, 37, 38, 43, 44, 45, 53, 55, 66, 71, 72, 82, 86, 88, 89, 90, 91, 93, 94, 95, 96, 97, 102, 107, 108, 121, 122
-
AtHoS
nagyúr
válasz
bohoc71 #17623 üzenetére
Ez jó kérdés, nálam eltűnt a kedvencekbe rendezettek közül:
m4HD
Sport1HD
Spíler 2
RTL II
M5
Duna
RTL Klub
Film+
AMC
FilmCafe
RTL Gold
Moziverzum
Prime
Sorozat+
TV2 Comedy
RTL+
TV4
Story4
JockyTVAmiből volt HD verzió abból az volt a kedvencekbe rendezve és az tűnt el
Délután megvoltak (legalábbis a Prime, de az m4HD már nem adott képet 15h-kor az F1 szabadedzést a sima m4-en kellett nézni) de most este, hogy hazaértem ezzel szembesültem.
Gyári visszaállítást még nem ügyködtem
-
bohoc71
aktív tag
Hali! Ma egy olyan hiba fogadott,hogy az rtl csatornák eltüntek,csak a sima rtl klub van. Újraindítottam a beltérit,gyári visszaállítás megvolt,és mégsincs... Lenne valami ötlet,hogy hogyan tudnám nézni a csatornákat? Köszi.
-
Carvus
senior tag
válasz
bzoli71 #17620 üzenetére
Szerintem TV mellé vagy digi net vagy digi mobilnet is feltétel, tehát nem elég csak a TV.
Szerk: https://digionline.hu/login
"Mi szükséges a DIGI Online szolgáltatáshoz?
Élő DIGITV/DIGI/DIGI+ kábeles televíziós csomag és DIGINet internet, vagy DIGI műholdas televíziós csomag és DIGI Net mobil internet előfizetés vagy DIGIMobil szolgáltatás"
Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- Peugeot, Citroën topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Milyen TV-t vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- GTA V
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- További aktív témák...
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- iPhone 13 128gb független
- Lenovo Ideapad 3 14ADA05 20GB RAM 256GB M.2 SSD
- Komplett számítógép // i9-10900K // 64GB RAM // GTX1650 // 240GB SSD // 1TB SSD // WiFi // BT
- 2K Szép és csendes Gamer PC - Ryzen 5/16GB DDR4/1TB NVMe/RTX 2070 Super/BeQuiet Gold/RGB/Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest