- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kovyhun
tag
válasz Panthera #18296 üzenetére
Nekünk ilyen van. Tudsz csinálni kedvenceket, ahova azokat és olyan sorrendbe teszel be ahogy szeretnéd.
A régi Hyundai HSS-ben is lehet sorrendet állítani (Legalábbis régen lehetett, mostanában nem néztem)[ Szerkesztve ]
"Hajszolom a tudást, de ő mindig gyorsabb nálam!"
-
yanna
addikt
válasz Marcsello31 #18295 üzenetére
Az enyém alján a címkén az van, hogy: Model: Digi JS20
[ Szerkesztve ]
-
Marcsello31
őstag
Látom másokat is èrdekel a tèma .
A boltost/ügyfélszolgálatos
Erről vajon tudna többet mondani?!
Mert ha úgy hozom el kapom meg a beltérit,
Hogy nincs hozzáfèrèsem, a csatornák szerkesztés
Èhez rendezèsèhez. ,"akkor magammal baszok ki" .[ Szerkesztve ]
-
Marcsello31
őstag
Milyen típusú beltérik ezek, le tudja valaki írni nekem? hátha találok róluk valamit neten, hogy néz ki a menü, stb.
-
draco31
veterán
válasz Panthera #18293 üzenetére
Faternak SD beltéri van, M1, RTL, TV2, SuperTV2, muzsika, duna a sorrend rajta, amit én csináltam meg.
Van két HD beltéri is, ezeken meg kedvenc listák vannak csinálva, öcsém nem panaszkodik, hogy gond lenne, én meg kb 10 csatornát nézek, azok sem szoktak eltűnni.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
válasz Marcsello31 #18290 üzenetére
Eddig 4 tipussal találkoztam, mindegyik tudta.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
válasz Marcsello31 #18288 üzenetére
Lehet őket mozgatni, vagy külön kedvenc listákat csinálni, ahol megint csak úgy rendezed a sorrendet, ahogy akarod.
Ha akarod, akkor csak 1 csatorna van, és semmi más.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Marcsello31
őstag
válasz Winnie The P #18287 üzenetére
Szia! Tehát akkor HD beltéri egységet kérjek, nézegettem a weboldalukat de néhány dolog nem egyértelmű nekem. "lehet hülye vagyok azért ".
Nem tudod vagy nem tudja megnézni valaki hogy az adott csatorna lista szerkeszthető e mozgathatóak e a csatorna listában, azaz ha sorrendbe szeretném tenni az összehányt csatornákat kb ilyen sorrendben: m1 m2 dunatv tv2 rtlklubb stb, Fontos lenne.
akkor Hd képes beltérit kérjünk, rendben köszi![ Szerkesztve ]
-
Winnie The P
őstag
válasz Marcsello31 #18286 üzenetére
Hali!
Beltériből elég nagy a szórás. Van ugye HD és SD egység is, ha lehetőséged van akkor inkább HD egységet kérjél. Szerintem azok jobban bírják mint az SD-k. Csatornalista van, de ha jól tudom tudsz sajátot csinálni, de ebben nem vagyok biztos mivel én ezt nem változtattam.Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
Marcsello31
őstag
válasz Winnie The P #18021 üzenetére
Szia! Èn is előfizetek " nincs más lehetőségem"
A digi műholdas tv szolgáltatására.
Azt szeretném megkérdezni, hogy mostanában milyen
Beltérit adnak, lehet e bennük csatornákat rendezni,
Vagy az van ahogy adják fixen?! A választ előre is köszi! -
csucsu54
tag
válasz sakal83 #18281 üzenetére
A műholdas HD adások jók,az SD némelyike pocsék,nem sokat segít a felskálázás,mindenképpen HD-s beltérit kérjél,a Digi is emelni fogja az árait,5 ezer felett lesz,a műholdas adás minőségben szerintem jobb mint a kábeles!Ja még valami,ha teheted vegyél egy nagyobb parabola tükröt,mert a szolgáltató által adott kicsi,nincs esőtartaléka!Én 30 éve műholdazok,120-as parabolám van!
[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
válasz sakal83 #18281 üzenetére
A HD csatorna az hibátlan minőség szerintem.
Legalábbis nem nagyon látok különbséget 100 centis 4K LG TV-n, mint egy 1080p Youtube videó.
Az SD adások az meg TV függő. Nekem szebb a kép ezen, mint öcsém TV-jén egy 55-ös Hitachi. Azon valami borzalom 1-2 csatorna. Nekem van valami képjavító technológia az LG-ben, meg amugy is okosabb, szebben megoldja.
Szóval ilyenek.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
sakal83
addikt
Sziasztok
Lenne egy kezdő kerdesem:
Most kell vmilyen tv szolgaltatot valasztanom es a helyi qva draga ezert szoba johet a muhold.Most jelenleg vodabal vagyok 62 hd csatornaval es 65os oled tvvel.
Mekkora minosegromlas lenneva muhold?
Köszönöm
-
draco31
veterán
Január elején volt cserélve az SD, úgy látom ez most nem lesz hosszú életű, ma már 3x fagyott le. Ami azt jelenti, hogy 1-2 nap és megpusztul
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
yanna
addikt
-
yanna
addikt
válasz Winnie The P #18275 üzenetére
Na ránéztem. History csatorna nincs, sorrendet rendezni csak manuálisan lehet.
-
Winnie The P
őstag
Kb. 10 emailt írtam a fejlesztőknek, de semmi válasz! Írtam az applikációból is, így sem kaptam választ! Az AMC műsorainak időpontja talán már a valós kezdést mutatja.
Ugye nincs már RTL+ sem, hanem RTL Három van helyette. Tudom nem nagy dolgok, de azért szerintem nem lenne nagy dolog naprakészen tartani!Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
Prien
addikt
válasz Winnie The P #18271 üzenetére
Miért? Mutatja a műsort egészen áttekinthetően, szűrni is tudsz.
Mit kellene még tudnia egy műsor appnak?
Komolyan kérdezem.A kevés is több a semminél.
-
yanna
addikt
válasz Winnie The P #18271 üzenetére
Akkor megvan miért nem tetszett nekem sem.
-
yanna
addikt
válasz Winnie The P #18268 üzenetére
Sajnos én is ezt érzem.
-
yanna
addikt
Valami elfogadható TV műsor tippje valakinek? Amiket találok az mind gagyi, nem sok köze van a valósághoz.
-
garga01
őstag
A Digi kábel kb. egyformán stabil az egész országban. Ha gond van, sokszor országosan van gond a kábellel De amióta nekünk van, alig volt gond vele több év alatt, legalábbis a nettel. A tv bitrátáját levették, de még szerintem így is jobb a műholdas digitől. Az optikai net+tv-vel együtt meg biztosan jobb árban mint külön. A tv meg egyenlőre több tv-re osztható plusz box vagy CI modul nélkül, habár ez változni fog vmikor.
(Egyéként a műholdas is stabil, ha jól be van állítva az antenna, meg esetleg nagyobb sajátra cseréled az általuk adottól)Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
tboj
tag
Sziasztok!
Ma megkerestek telefonon a digitől, hogy az eddigi műholdas TV szolgáltatásukat mostantól lehetőségünk lenne lecserélni üvegszálasra (Békés megyei kisváros). Szól valami érv a váltás ellen? Minőségre gondolom egyértelműen jobb az optika, főleg hogy jelenleg SD beltéri van a műholdashoz. Inkább a kimaradásokra és stabilitásra lennék kíváncsi, hogy miként viszonyul a műholdashoz, ami azért elég sokszor kimaradozik, ha rosszabb az időjárás.
Bár szigorúan nem ide tartozik, de nem akarok emiatt a másik topikba is írni: ugyanitt akkor már a jelenlegi helyi kábeles/modemes internetet is leváltanánk a digi optikájára. Csomagban így kicsit még olcsóbb is lenne, mint a mostani műholdas + kábeles, két szolgáltatós megoldás. Sebességben a digi biztosan köröket verne az eddigire, de az a kérdés, hogy vidéken mennyire stabil a szolgáltatásuk?
Micimackó, kérsz mézes teát?Kérek Malacka, csak tea nélkül, ha lehet...
-
draco31
veterán
Ebből is kettő van amugy ha jól tudom, van amelyiken csak kettő led van elől, van amelyiken ír ki számokat, hogy merre jársz épp.
Nekem a két ledes van, 8 éve megy kettő hibátlanul. Ha jól emlékszem 8 éve kötöttem.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Orlin
addikt
Egyiket sem.
Nálam van scart csati is.A régi is ilyen volt.
Ezt.
Amúgy a szerelő első kérdése volt milyen nagy vagy pici?Mondom pici,be is hozta.Erre mondja ez nagy.
Akkor ezek szerint ami neked van az lenne a kisebb?
Nem tudtam hogy van másik típus is.[ Szerkesztve ]
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Orlin
addikt
válasz draco31 #18253 üzenetére
Van is erre határidő bejelentés után x óra,ha jól tudom.
Volt a szaki ma 12 után már.Kaptam egy olyant mit volt.
Elsőre néztem a kezét csak fóliát láttam,na mondom hozott egy panelt aztán csere.
De abban volt a beltéri ,gondolom valami feljavított.
Hát remélem annyi időt megy mint a másik majd minimum hiba nélkül.LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
draco31
veterán
Nálam is hibajelentés utáni első munkanap jönni szoktak.
Amiket leírtál, az alapján az a beltéri lesz a hibás szerintem is.
Kíváncsi vagyok, milyet adnak helyette.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Orlin
addikt
Hello.
Nálunk amikor ebbe a szobába hoztam a tápegység maradt a másikban.
Ezzel is csinálja.
Amúgy hívott a szerelő pár órája.
A hiba emailben jelentése után 2 órával.
Holnap jön.
Szóval meglepően gördülékeny eddig.
Már ismételte is a hibát, szóvá ismerik.
Gondolom nem egyedi eset akkor.LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
kovyhun
tag
Szia,
Nálunk pénteken volt egy tervezett áramszünet. Utána nincs jel felirat, majd gyári visszaállítás és utána sem talált csatornát. Megpróbáltam másik dugasztáppal, mindjárt lett jel...
Ugyanilyen beltéri.[ Szerkesztve ]
"Hajszolom a tudást, de ő mindig gyorsabb nálam!"
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Nos nálam az egyik szobában az egyik bérelt Kaon NA 1000 HD beltéri kezdi megadni magát.Random megáll a kép "Nincs jel (00) hibával.Hiába kapcsolom ki és be semmi változás.0 jelszint.Ha áramtalanítóm utána jó pár óráig.Kicseréltem a másik beltérivel az ott megy jól és azt amelyik csinálja a hibát behoztam hozzám,hogy lehet szobánként lehet hiba a kábelezéssel vagy a fejjel kint.
Itt megint csinálta szóval a beltéri a ludas valószínű.
Jelentettem a hibát kaptam is emailt.Kíváncsi vagyok mikor jön a szaki és mit kapok.
Lehet itt is cserél egy panelt.
Azért úgy sejtem nem állnak szobányi beltérik rendelkezésre.LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
-
ricsko72
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani Digi kábeltv-hez fullhd beltérit, ami dupla DVB-C tuneres?
-
draco31
veterán
Meg is volt a csere, ugyan úgy egy Hyundai HSS-5160NA lett a kiválasztott, szeptemberi matrica, és optimalizált tápegység felirat rajta, gondolom az volt cserélve benne korábban.
-
draco31
veterán
Egyébként a HD beltérik ára mennyibe lenne, ha megvétel lenne?
Csak mert most számolgatom, 9 éve van meg nekem, és 32.000-nél járok /db bérleti díjnál.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
Én is akartam már HD-re cserét, csak az a baj, hogy 3 beltérim van, 2db HD és 1db SD, és emiatt nem cserélik harmadiknak is azt.
Nálam javítás sosem volt, mondtam mi van, vette ki a kocsiból a csere dobozt, beállította, aztán viszlát.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
válasz Winnie The P #18232 üzenetére
Ez kivételesen új példány volt, de lőtte használtak jöttek mindig.
Jönne már meg a vezetékes net, aztán megszűnnének ezek a vackok.
Na majd kiderül 1-2 nap múlva, hogy mi lesz az új példány.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
yanna
addikt
válasz Winnie The P #18232 üzenetére
Szerintem újként is bontott hulladékból készültek, annyira xarok.
-
Winnie The P
őstag
válasz draco31 #18231 üzenetére
Ezekkel az a baj, hogy állandóan javítva, újjítva vannak. Egy kalap sz@rt nem érnek. Ideje volna már egy teljesen új garniturát kiadni sd-ből és hd-ből is!
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
draco31
veterán
SD beltéri újra elhalálozott, ismét kibírt kb 2 évet.
Igazán adhatnának helyette HD-sat, de gondolom megint egy ilyen jön majd.
Elkezdtek akadozni az adások, csináltam gyári visszaállítást, de semmit nem talál. Viszont jelet meg 98% ot ír. Másik beltéri ugyan ott hibátlanul megy tökéletes jellel.
Így ma jelentem, kedden talán még nem, de szerdán legkésőbb jön is az új drágaságASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
AtHoS
nagyúr
válasz Tizedes1 #18228 üzenetére
Te tapasztáltál bármilyen problémát?
Ha nem és ennek ellenére visszaadtad a kártyát annak ellenére, hogy meg voltál vele elégedve, akkor szerinted ez kinek a hibája?...költői kérdés, de sajnos sokszor a saját tapasztalatot felülír a "mit mondott a "semmihezsemértő felolvasó" ügyintézőread-only mode on the forum
-
-
fer
őstag
válasz nagysandor79 #18223 üzenetére
Ha felcseréled őket akkor melyik a rossz?
''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."
-
draco31
veterán
Nekem ebből volt fejcsere ősszel. Azóta nincs gond.
-
garga01
őstag
Lehet egyik kimenet hibás a fejen. De inkább átnézném a csatlakozókat, valahol lehet nem érintkezik.
Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
nagysandor79
aktív tag
mitől lehet az, hogy a két db hd beltériből az egyiken szaggat az adás és néha ki írja hogy nincs jel. a másik beltéri hibátlan.
egy fej két kimenet. nincs zavaró "tárgy" a tányér közelében. -
kl122
tag
Elnézve a magyar DTH helyzetet, hogy a szolgáltatások versenyképtelenek, fapadosak, éppen elfogadható szintű képminőséggel, emiatt folyamatosan zuhan az ügyfélszám, kötve hiszem, hogy akár a 4iG-DIGI akár a Direct One bármilyen nagyobb fejlesztést fog eszközölni a jövőben. Ez ugyanúgy igaz amúgy a fizetős MindigTv-re is
A 4iG-DIGI számára meg főleg nem egy nagy üzlet, hisz a bevétel nagy részét egyből utalják tovább a román DIGI-nek akik a mai napig nyújtják a szolgáltatás teljes műszaki részét. -
gabor9991
őstag
2 különböző helyen 3 box is azt írja hogy nincs jel.
Ez valami központi hiba lesz? -
Alusky
aktív tag
Hali
A sokáig nem használtuk jellegű ideiglenes "hozzáférés megtagadva" dolgot vissza lehet valahogy egyszerűbben kapcsoltatni, mint az ügyfélszolgálat hívogatása?
Régen a szerelő mondta, ha sokat nem használjuk inaktívvá teszik, akkor küldjem el neki SMS-ben a kártya kódját, nem kell semmi sallang aztán ő visszakapcsolja, de már nem dolgozik a Diginél azóta. Nincs erre valami automatikus online felület véletlenül?Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?
-
akey
tag
Sziasztok,
Nem tudja valaki, hogy esetleg tervben van a Diginél, hogy műholdas TV-hez is adna Smart CAM kártyát? Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget! -
kovyhun
tag
válasz Víz Elek #18200 üzenetére
Szia,
szerintem a legegyszerűbb, ha van egy rokonodnál tányéros digi, oda kérnek még egy beltérit (max. 3 lehet) Mivel antenna is van már fent, szerintem nem erőltetik a beüzemelést, ráadásul talán csak 500ft a havidíja a plusz beltérinek.
Egy hátránya van: ha esetleg gond van a szerződéses címen, haza kell hozni ezt a beltérit is, mert a szerelő lehet keresni fogja."Hajszolom a tudást, de ő mindig gyorsabb nálam!"
-
Víz Elek
senior tag
-
4Grider
nagyúr
válasz draco31 #18201 üzenetére
Gyakorlatilag csak azért nem szabad jelezni, hogy külföldre viszi az előfizetői kártyát, mert a műholdas szolgáltatásnak is van területi hatálya. Így ha kiderül, hogy külföldön vesszük igénybe, a szolgáltatónak fel kell mondania az előfizetői szerződést (meg sem kötheti).
-
draco31
veterán
válasz Víz Elek #18200 üzenetére
Mivel ez új előfizu lesz, így ez után lesz a címeden előfizu.
Papíron ott lesz ahová a lakcímkártyád szól, gyakorlatilag meg tök mindegy amíg a számla fizetve van.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
Új hozzászólás Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Adobe Photoshop
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
- Iphone 16 pro max 256gb istyle. 2027.10 ho.-ig garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest