- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
gregory91
senior tag
válasz repvez #18077 üzenetére
A mai digi beltérik fix csatornalistával működnek(hyundai típusúak egy bizonyos frissítés után biztosan) ott a csatorna listát el rontani nem lehetne.
De meg próbálhatod újra hangolni a készüléket valahol a telepítés>keresés funkcióban(már ha létezik).
Ilyen beltérink(Kaon1000) nem volt már így több információval nem rendelkezem.Ha hyundai akkor van még ismertségem hozzá.[ Szerkesztve ]
Remélem itt elfér - https://sites.google.com/site/geriprojekt/ - https://github.com/kgregoryan - Az ember téved,a gép hibázik.
-
draco31
veterán
-
-
frovery
senior tag
válasz repvez #15800 üzenetére
Látom nem tudod értelmezni a cikket és azt amit páran leírtak.
Nincsen Mozi+HD a Digi műholdason. Még szó sem volt arról, hogy lesz. Kábelen hamarabb beraknak HD-s csatornákat, mert ott van hely de műholdason nem olcsó a bérlés, többször is meggondolják egy csatorna berakását és persze függ az árától is. -
-
Winnie The P
őstag
-
Fuvaros
senior tag
válasz repvez #13541 üzenetére
A Kaon-nál minden automatikusan történik, hiszen mi is onnan vettük észre a változásokat, másik tv-n.
A szolgáltató által vezérelt modón kerülnek át a csatornák és a másik tvt is ez alapján kell átprogramozzuk, ahol smart card van, ez jó kis melo évente kb 2 alkalommal, ha jön be új adó.Nem fuvaros, ez csak megtévesztés...
-
AtHoS
nagyúr
válasz repvez #12522 üzenetére
Ha rövidebb, mint 3 óra alatt kapcsol ki automatán, akkor próbálj egy teljes áramtalanítást, ha ez nem jön be, akkor gyári alapértékre állítsd vissza. Ezzel megkapod a 3 órás automata lekapcsolást. Ezt nem tudod kikapcsolni, tehát 3 órán belül nyomogni fogod a távkapcsolót......ez van
Ha bekapcsoláskor látod, hogy zölden világít ne nyomkodd tovább, nem fog hamarabb bekapcsolni. Vedd észre, ez lényegében egy számítógép, aminek idő kell a beinduláshoz. Ennél a készüléknél ez kb. 30 másodperc. Ha beindul lesz kép a TV-n
read-only mode on the forum
-
bozso073
tag
válasz repvez #11346 üzenetére
Igen, nekem is ez a gondom. Többek között azért is, mert az egyik hozzászóló a csatornafrissítés kapcsán írta, hogy megnyomni a kikapcs gombot, amíg megjelenik a kijelzőn négy vízszintes vonal.... Nálam semmilyen kijelzés nincs.
És igen, arról nem is beszélve, lövésem sincs, hogy megy-e, vagy sem, mivel a bekapcsolási folyamat gondolom min. 30 másodperc, de lehet, hogy több?[ Szerkesztve ]
-
frovery
senior tag
válasz repvez #11297 üzenetére
OFF:
2000-2014 februárjáig Inviteles voltam, tehát elég jól ismerem őket. Nálunk sem volt ezidáig semmi más.
A régi kábelhálózatot felvásárolta a JuropTelekom. Zsír új optikai hálózatot kiépítette. Most már van konkurenciájuk. Látszik is a sok menekülő
Bár ez sem túl olcsó de a 64/8megás netért telefonnal, analóg kábellel 60 csatival 6500-at fizetek. Digitális is ingyen van csak modul kellene 10ezerért. Nekem upc direktem van, azt nem cserélem le egyenlőre.ON:
-
gabor9991
őstag
válasz repvez #10745 üzenetére
A képen látható módon ki kellene írnia, melyik csatornát nézed, hacsak nincs két különböző típus...
Bekapcsoláskor együtt világít egy ideig a zöld és piros led is, majd a zöld is pirosra vált, a számok helyén pedig az "init"-felirat látható.
Csatorna váltáskor, TV(mind) pedig a "chli"-látható.
Media gomb lenyomásakor "file"-látható.
Menü gomb lenyomásakor egy kicsit érdekes m-betűvel a "menu"-látható.
Audio gomb lenyomásakor "audi"-látható
Sub-t gomb lenyomásakor "subt"-látható[ Szerkesztve ]
-
Minstrel
senior tag
válasz repvez #10745 üzenetére
Szerintem beltéri hiba ha nem jelez semmit, hívd fel őket és küldenek szerelőt. M2 meg nincs HD-ben, csak M1.
(#10746) finifene
Csak a KAON tud merevlemezre rögzíteni, de csak azokat a videókat játssza le amiket felveszel, nem tudsz mkv, mp4 vagy avi fájlokat nézni vele.
[ Szerkesztve ]
-
válasz repvez #10738 üzenetére
Keresgéltem a nmeten és találtam egy képet amin van csatorna kijelzés:
[link]Nálam semmi nincs és a bekapcsolást jelző led is elalszik egy kis idő után.
Most akkor a beltérim hibás vagy van olyan verzuió aminél ez nem jelzi vagy menüből kikapcsolható?Ha müködni kéne neki akkor ez lehet csere ok , ha minden más jól müködik?A másik kérdésem, hogy a M2es csatornából is kéne lenni egy sima és egy HD verziónak a csatorna listában? MErt az M1-böl van M1 és M1HD viszont csak M2-m van.
Mivel az F1es közvetitések ismétlései ott lesznek szeretném azt is HD ban nézni.
-
-
Winnie The P
őstag
válasz repvez #10160 üzenetére
Először is csinálj egy gyári beállítást, lehet valamit nem tudott frissíteni és az okozta hibát. Ha ez nem oldja meg akkor szerintem mindenképpen üsz-ra kell jelezni, és majd ott megmondják hogyan tovább.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
Winnie The P
őstag
válasz repvez #10158 üzenetére
Szia!
Nálam semmi gond sincs, úgyhogy egyéni hibáról lehet szó. (F1 időmérő reggel volt az M1-en).
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
norbert999
aktív tag
A lan bemenet semmi olyanra nem jó, amiket felsoroltál.
A leírás szerint szervíz funkciója van.Érdemben válaszolni nem tudok, én egy 8 gigásat dugtam rá, ezzel oké volt.
Szerintem csak a saját felvételeit tudja lejátszani.Jelenleg 4 HD csatorna van, igéret szerint lesz több is és később pedig fizetős lesz.
-
Lacpac
őstag
Akkor nézni kell egy DM800-at. Azért ezt, mert ehhez van a legtöbb info a neten.
Van más lehetőség is. (Nekem t-home-os ADB5800s van Freebox 7.1.7-es enigmával. Átalakítással, postázgatással megállt a költség 20k-ban. Ugyanazt tudja mint egy DM800 1 tunerral)
Lehet kapni dvb-t usb tuneret hozzá.
UPC Direct-el leszerződni (csak kártyát kell kérni). Boxot hálózatra kötni, szoftvereket telepíteni, beállítani.
Aztán mehet is tv, és a filmnézés is. Egy helyről.[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
UPC-nek is van műholdasa. Ráadásul náluk lehet csak kártyát kérni, így megoldható olyan eszköz, ami egyszerre több mindenre is jó+náluk jó pár HD csatorna van és folyamatosan bővül.
Alapcsomagok, a hd +pénzAlapcsomag:3000, majd 3200
+ HD: 1500
+1 kártya: 500
Összesen: 5000
Diginél ez 3500, de akkor az ő készüléküket használod és csak 1 hd box.
Viszont UPC-nél nincs hűségidő.AMDFan
Igen, az ÁSZF alapján csak 1-et lehet, a többi sd.
Ha nem kell kihívni a szerelőt, akkor kijátszható a dolog, csak drága. Mert megrendelsz még egyet más névvel, csak akkor az alapdíj megkétszereződik.[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
Viccként írtam, hogy digitől ne nagyon számíts ilyenre, itt örülni kell a HD-nek és pont, extra igényt ritkán adnak
Gyanítom, hogy egyiket se fogod tudni használni, ahogy korábbi beltériknél se lehetett. Szabadon fogható csatornákkal kapcsolatban se lennék optimista. Szerintem marad a digi "csak a mi csatornáink" szoftvere és akkor nincs mód hozzáadni sajátot. Persze merül fel a kérdés, hogy ha megveszem a beltérit, milyen jogon tiltja le ezeket a dolgokat, de hát ez már más tészta.
Új hozzászólás Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- Nők, nőügyek (18+)
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Óra topik
- Suzuki topik
- Path of Exile 2
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
- Iphone 16 pro max 256gb istyle. 2027.10 ho.-ig garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest