- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz
nubreed #10923 üzenetére
Seasonbe igen, 3 havonta ha ott akarsz játszani.
Season után illetve a mostani jelenlegi karid meg megy az Eternal realm-be de ott nincs Season tartalom.Mert Season egyik lényege pont ez, a friss és új kezdés + Season tartalmak.
Sokunkat kb ez tart a játékban legalább minden Seasonbe egy ideig/célok eléréséig.Nekem szokásom váltogatni a karikat minden seasonbe de ha esetleg ugyan azt játszom akkor viszont egy másik buildet próbálok ki/használok. 'engem ez tartott végig D3-ban pl'
-
-FreaK-
veterán
válasz
nubreed #10858 üzenetére
Na köszi, ez sokat segített. Néha nekem is újraindul D4 közben a gép, már nyomoztam, hogy mi lehet, és elég magas 1-2 VGA hőmérsékletem és amiatt van, így arra gondoltam, hogy újra pasztázom, már meg is vettem a pasztát..
Ami még feltűnt, hogy iszonyatosan tekeri a VGA-t, meg maxra pörög minden venti a gépben játék alatt. Még BF2042 alatt sem ilyen hangos.
Pedig driverből 140fps-re van limitálva minden (144Hz monitor miatt). -
Ellia
addikt
válasz
nubreed #10743 üzenetére
Próbáld ki, szépen skálázódik, módosítóktól függ leginkább mennyire lesz nehéz. Jó lootot gyakorlatilag csak innen fogsz kapni, meg itt tudod húzni a paragon táblába rakható köveket is.
WB-k olyan 5-6 óránként jönnek, pl. itt tudod nézni mikor lesz a következő.
-
42861
senior tag
válasz
nubreed #9381 üzenetére
Nem progresshez, hanem randomhoz. Szétcsapsz egy random dobozt a mapon és kihullik belőle egy tárgy. Felszeded, és mindjárt be is villan, hogy felvettél egy mellékküldit. Ugyanígy random mob ölés, eldob valamit, mellékküldi.. Ez utóbbiból vagy hatot szedtem fel az utóbbi pár napban, dungeonozás közben. De vannak interaktív térképek, ahol jelölve van az összes.
-
elite.cs11
senior tag
válasz
nubreed #9104 üzenetére
Ezek összefüggő statok. A damage per hit (nem is tudtam hogy van ilyen a játékban) pl 500. Te mondjuk másodpercenként 0.9szer tudsz ütni. Akkor a damage per second az 500*0.9 = 450 dps. -> ebből következik, hogy a dps az egyértelműbb stat, mert itt már nem kell számolj.
Az attack power az csak egy körülbelüli érték, nem pontosan adja vissza a dmg-ed, de egy durva közelítésnek megfelel.
Tehát elmondhatjuk, hogy a (main) fegyver dps-e az egy eléggé mérvadó szám, igen.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vicces képek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- PlayStation 5
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen routert?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Arcam AVR550 Dirac Live
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ / 13600HX 14C / 16G D5 / 1TB G4 / WS tervező
- ! Dell Precision 7670 FHD+ / i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1TB G4 / Quadro RTX A4500 16GB Pro tervező
- Igazán erős Gamer gép!
- ! Dell Precision 7770 i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1TB G4 / Quadro RTX A5500 16GB Pro tervező BOX
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!