Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• LZs?!

aktív tag

válasz Kiss_R #16461 üzenetére

egy pure ls trapper mennyire támaszkodik a ds-re

Mivel mint synergie már nem kell, így ízlés kérdése. A most respeccelt LS assamnak is LS + 2 syn 20/20/20 pont, mellé DS 20 pont.

Én személy szerint szeretem használni bociknál, gyorsabb mint a LS. 4x LS a bocik elé, 1x DS a tömegbe, pár másodperc és üres a képernyő; időnként 3x LS + 2x DS ha jobban szét vannak szóródva vagy több irányból jönnek. Ezt még Infinity-vel sem lehet nagyon überelni, mivel a LS csapdák 'tűzgyorsasága' visszafogja a sebzést.

Ugyanakkor mindenhol máshol a tiszta LS jobb (pl. CS, Pit, etc.), ezért is akarok Infinity-t kirakni; a rúnák már megvannak (1db Ber híján magamnak találtam mind), de egyelőre megfeleló base-t keresek hozzá - viszont nem sietek, mivel annyira nem hiányzik...

Enigma nélkül a burst of speed ad kis mobilitást; meg ad attack speedet is, ami nem tudom, hat-e a trap lerakási sebességre

Nem kicsit ad, nagyot. Enigma van az assamon, összesen 120 FRW @gear + a BoS, és érezhető a magas FRW előnye, mert pozícióváltásnál nem akarok mindig teleportálni, főleg ha a merc és/vagy SM pont jó helyen vannak.

A BoS IAS hat a csapda lerakására.

Új hozzászólás Aktív témák