Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• LZs?!

aktív tag

válasz LZs?! #16463 üzenetére

Csak egy update az írásomra:

Tegnap este játszottam, esett egy eth Cryptic Axe, a kocka 4 lyukat dobott bele...mondom, akkor hajrá: irány a JSP, vettem egy Ber rúnát, és kiraktam egy Infinity-t.

Boci pályán mentem pár kört, illetve CS-ben, Pit-ben, Travincal-ban és Ancient's Way-en, ami akkor pont Terror Zone volt.

Tartom, amit írtam a DS-ről: nem szükséges egy jól gear-elt LS mellé, de sokkal játszhatóbb vele a trapper; pl. boci pályán hiába 'olvadnak' 1-2 lövésből a monszták, a csapdák össze-vissza lőnek annak függvényében, hogy merről van legközelebb célpont, és a merc egyszerre csak egy helyen lehet, a Convinction pedig akkora területet nem fed le, ami ezt negligálná. Így óhatatlanul folytattam, amit addig csináltam: első pár ledarált moszta után DS a tömeg közepébe - sokkal egyszerűbb egy-egy DS ledobni, mint az LS csapdákat állandóan pakolgatni; és gyorsabb, mint arra várni, hogy a már lerakott LS csapdák lövései szépen végigmenjenek mindenkin.

A többi helyen is használtam DS-t, de csak elvétve egyet-egyet - pl: Pit Lord (?) csapat a jobbboldali pecséteknél CS-ben, vagy Death Lord (?) csapatoknál AW/Icy Cave kombóban. Travi-ban már csak megszokásból is ledobtam egyet.

Összességében sokkal gyorsabban megy Infinity-vel a trapper (no shit?!), de a DS meglétét (szerintem) nem váltja ki; egyébként az LS dmg: 1-9,5k.

PS: egyébként az Infinity-t elsősorban most a Holy Shock pálámnak szánom, amivel már elmentem Hell Act 5 / Frigid Highlands-ig; nem rossz, darál szépen így is, pl. Hell Diablo fél perc alatt megvolt elsőre, WP-től sétálva és vagdalkozva összesen talán 15p...de már le akarom tudni Baal-t, mivel kissé unalmas (egysíkú...) a karakter. Majd meglátom, mit tudok kihozni belőle off-grind.

Új hozzászólás Aktív témák