- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Peter Kiss: Somogyi internet rádió INR 5000/BK
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
LZs?!
aktív tag
Csak egy update az írásomra:
Tegnap este játszottam, esett egy eth Cryptic Axe, a kocka 4 lyukat dobott bele...mondom, akkor hajrá: irány a JSP, vettem egy Ber rúnát, és kiraktam egy Infinity-t.
Boci pályán mentem pár kört, illetve CS-ben, Pit-ben, Travincal-ban és Ancient's Way-en, ami akkor pont Terror Zone volt.
Tartom, amit írtam a DS-ről: nem szükséges egy jól gear-elt LS mellé, de sokkal játszhatóbb vele a trapper; pl. boci pályán hiába 'olvadnak' 1-2 lövésből a monszták, a csapdák össze-vissza lőnek annak függvényében, hogy merről van legközelebb célpont, és a merc egyszerre csak egy helyen lehet, a Convinction pedig akkora területet nem fed le, ami ezt negligálná. Így óhatatlanul folytattam, amit addig csináltam: első pár ledarált moszta után DS a tömeg közepébe - sokkal egyszerűbb egy-egy DS ledobni, mint az LS csapdákat állandóan pakolgatni; és gyorsabb, mint arra várni, hogy a már lerakott LS csapdák lövései szépen végigmenjenek mindenkin.
A többi helyen is használtam DS-t, de csak elvétve egyet-egyet - pl: Pit Lord (?) csapat a jobbboldali pecséteknél CS-ben, vagy Death Lord (?) csapatoknál AW/Icy Cave kombóban. Travi-ban már csak megszokásból is ledobtam egyet.
Összességében sokkal gyorsabban megy Infinity-vel a trapper (no shit?!), de a DS meglétét (szerintem) nem váltja ki; egyébként az LS dmg: 1-9,5k.
PS: egyébként az Infinity-t elsősorban most a Holy Shock pálámnak szánom, amivel már elmentem Hell Act 5 / Frigid Highlands-ig; nem rossz, darál szépen így is, pl. Hell Diablo fél perc alatt megvolt elsőre, WP-től sétálva és vagdalkozva összesen talán 15p...de már le akarom tudni Baal-t, mivel kissé unalmas (egysíkú...) a karakter. Majd meglátom, mit tudok kihozni belőle off-grind.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Lexus, Toyota topik
- Nintendo Switch 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Metal topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Turtle Beach Atlas Air - újszerű állapotban- eladó
- Montech King 95 Pro házikó egy halom ventivel, esetleg Thermalright AIO-val
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- Eladó egyben 17 db HDD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest