Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
válasz
Lokids
üzenetére
Smite pala lvl79. de őt annyira gyengének érzem, hogy az elmondhatatlan.

Hm. Én egy lvl9-es fegyóval meg egyéb fos dolgokkal toltam be hellre. Kellenek neki cuccok szerintem, hogy hell kompatibilis legyen. Olvass vissza, hogy ncc1701 vagy Vismajor01 hogy építette fel. Az sokat segít. -
zsirfecske
addikt
válasz
Lokids
üzenetére
szólj ha kell valami, most pl. dögig vagyok dual leech gyűrűkkel, de egyik se tetszik igazán. épp 1 perce költöttem el az összes maradék rúnám erre:
jó ez? már nem tudom megítélni, totál belegárgyultam.
illetve ha van valakinek 5 fhr / 30 attack rating körüli small charm vagy 8 fhr / 60 körüli large charm, szóljon.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi