Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
válasz
Bennyboy
üzenetére
Akkor érdemes elolvasnod az előző hsz-em
Szakadok, mennyire hülye voltam 
A nekrót viszont már jóval tudatosabban építettem, volt is valami pc gurus cd-n egy build, meg ott írták hogy update után sokat erősítettek a csontikon - és a srác, aki leírta a build működését, olyan élvezettel mutatott be mindent, hogy azonnal nekivágtam.
-
shotika
őstag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Na igen, a Maggot Lairt azt inkább hagyjuk
A fejlesztők is kihagyhatták volna a remasterből 
Normalon amúgy meglepően kemények tudnak lenni a bossok, de biztos mindegyikre van vmi trükk. Barbárral anno úgy vertem le Durielt, hogy ott szoptam vele egy csomót, aztán eszembe jutott, hogy ott van Bash skill, amit kb csak a játék elején használtam, és azzal simán levertem. Anno nem volt netem, nem ismertem buildeket és úgy mentem el barbárral Diabloig, hogy nem is tűnt fel, hogy 3 különböző fülön is vannak skillek

-
shotika
őstag
Őszintén? Nem sietek sehová :D Én a csontis buildben azt imadtam, hogy kulonlegesebb elmeny volt vele jatszani, es hatalmas fun volt, amikor tele volt csontvazakkal a kepernyo, es mindent utotottek vagtak :D Vele jutottam el legkonnyebbben hell vegeig.
(Ugy emlekszem anno kvazi kenyszerbol inditottam, mert varazslos petes buildet akartam, es a Fissure+farkas+oak sage druiddal egesz hellig minden takaritott... majd jottek a fire imunok...)
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Egyedi PC építés Neked, stílusra és teljesítményre szabva
- Apple iPhone 13 Pro 128GB Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow-12/512 GB Használt, karcmentes Garancia 2028. 09. 03-ig
- Samsung Galaxy Z Fold7 Silver Shadow-karcmentes 100% akku / 34 ciklus Garancia 2028.09. 27-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Szakadok, mennyire hülye voltam