- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Butcher82: Retro - műanyag fehérítés
Hirdetés
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ncc1701
veterán
-
vaakuum
addikt
válasz
pachito #11165 üzenetére
Hát van, akinek jön a drop
Én négy pul-t szedtem most össze, de nem dropbólJött egy csóka, akinek 4 karaktert kellett larzukig elvinni. Gondolom lukaszgatni akart.
Mondjuk egész nap ezt csináltam, ez meg fizetett is érte. Szerintem ma ha 120 karaktert nem vittem el a5-be a1-ből, akkor egyet sem... -
Joco_77
senior tag
válasz
pachito #10903 üzenetére
Immuneokra (pl cold) olcsón ki lehet rakni egy csicsót ami lekapja őket mint vak a poharat(persze néha ki kell teleportálgatni messzebb ha baj van és a poti is kevés de megoldja szépen).
Egy night act2 def aurás csicsóra andy, insight és duriel shell és már nincs is gond a cold immuneokkal.
Amúgy ez meglepő volt számomra, hogy a durielben ennyire szépen túlél, azt hittem mindenképpen első komolyabb cuccnak Fortit kell összeraknom.
Mostmár látom, hogy ráér -
ldave
félisten
válasz
pachito #10469 üzenetére
Valahol a kettő között lenne ideális. A közepes rúnaszavak (Spirit, Insight, Smoke kategória, nem az Enigma, Grief) szerintem pont jók arra, hogy egy viszonylag könnyen, célzottan és egyedül is farmolhatóak, így nem csak a szerencsén múlik, hogy lesz-e használható felszerelése a karakterednek.
-
-
vaakuum
addikt
válasz
pachito #9579 üzenetére
Ennek a droprate megoldásnak szerintem is vannak azért kiküszöbölendő hiányossága. Gyakorlatilag 10 karaktert húzok normálon, és mire elkezdenek esni az alja set darabok, addigra sima sárga itemekből komolyabb karaktert lehet összerakni minden kasztból. Gyakorlatilag a set is tényleg értelmetlen, főleg a low lvl változataik.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
pachito #9566 üzenetére
eleg bonyolult a helyzet
mechanikailag a diablo2 endgame grindfeszt. a drop szornyu, gyakorlatilag a gear egy resze matematikailag ugye bent van a jatekban, gyakorlatilag viszont nem talalkozik vele a jatekos.
erre volt tobb megoldas. offline ott a hero editor es ott vannak a modok. modding community jellemzoen kivetel nelkul mindig a droprate megigazitasaval kezdett, hogy minden kieshessen zaros idon belul. hero editor reszben item listekbol dolgozik, reszben pedig megoldja a stash problemat.
online a megoldas a d2jsp volt, ami megtamogatva a maphack+bot+dupe triumviratussal tette valamennyivel elviselhetobbe a helyzetet. kesobb egyebkent blizzard is megoldotta a problemat a Diablo3 alatt, ahol a legelejen ugyanolyan szornyu volt a drop, mint D2 1.10+ alatt: eloszor lett sajat jatekba integralt d2jsp az auction houseval, aztan amikor ennek az lett az eredmenye, hogy jobb gearert jobban megerte flippelni mint szornyeket irtani (
), igy kivettek az AHt es parhuzamosan sok lepesben ertelmes szintre huztak a dropratet.
a diablo3 aukcioshaza egyebkent amikor kijott IT comunityn belul elegge ismert volt, egyik elso distributed nosql sharding megoldas volt amibe eszmeletlen energiakat oltek. ez az akkor 10+ eves diablo2nel mar patchkent sem volt palya ertelemszeruleg.
D2Rnel nem veletlenul varok arra, hogy kemenyen bele fognak nyulni a dropba hosszu tavon. kozben van iparon belul tapasztalat, hogy ez nem az ordogtol valo.
-
-
reelc
veterán
válasz
pachito #9458 üzenetére
A sablon szöveget nyomják több, mint 24 órája.
Vizsgáljuk, türelmet kérünk, elnézést.
Ismétel. -
AtHoS
nagyúr
válasz
pachito #8759 üzenetére
Ennyit kellett volna értelmezned, de ...
"Ha a mercen van plusz az hozzáadódik de csak akkor ha övé a final blow." [link]
Nem tartottál föl, csak meglepődtem hogy mekkora hülyeségen is görcsöl valaki, mikor érthetően le lett írva a matek hozzá
Amúgy meg a mercen lévő mf-el nem igazán leszel több, mert minél többet ölsz, annál több cucc esik -> nagyobb az esély a jobb loot-ra. Ha merce fogsz várakozni, hogy Ő öljön, akkor sokkal lassabb lesz az ölés, kevesebb loot..... -
tiborv
aktív tag
válasz
pachito #8715 üzenetére
zealkent ha teljesen egyedul mesz tudsz csinalni dual elementes karaktert. ha nem a phys reszre mesz ra akkor csak a zeal skill kell neked a salvation minden elemental aurat buffol igy valaszthatsz utana hogy cold-fire-lightot akarod e nyomni. persze lehet physre is gyurni csak akkor fana-sacrifice is kene ami mellett mar nem nagyon marad pontod
-
Lokids
addikt
válasz
pachito #8441 üzenetére
Pedig csak annyit kellett volna megoldani, hogy legyen egy felület, amit a lobbyból 1 gombbal elérhetnek. Ahol látszik az item és hogy mit kérnek érte. Bár, mivel a gold erre nem alkalmas, ezért full rúna alapú lenne a gazdaság.
De amúgy biztos gondolkodtak ezen. Még az is lehet, hogy el is készítették, csak végül nem került be a játékba.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- HP 650 G4 laptop - 15,6FHD/I5-8250U/8-16GB-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- Ubiquiti Unifi Access Intercom
- TCL 55C745 TV 4K FALD, HDR Dolby Vision, DTS, 2029.07-ig garanciális, dobozában, fóliás, karcmentes.
- Canton CD 1 SC Aktiv-Subwoofer + 2db Canton CD 10 + Canton CD 20 center
- Pc rx7600 xt 16gb
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest