Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjDanee87
addikt
Blizz: Gyűrűt/amut craftolni? Azt hogy, erről nem hallottam még.
Black rúnaszó jónak tűnik, csak egy "Io" hiányozna belőle, amit ki tudnék farmolni Countessből elvileg. A baj az vele, hogy macebe lehet tenni, én meg eléggé kardra vagyok utalva most két okból is.PlugY miatt a respec nem lenne gond, de ilyen cuccaim vannak most:
A Bloodletter épp most esett egy urnából Act2 dry hillsen, mikor már éppen azon gondolkoztam, hogy lehet inkább rúnákat kellene farmolnom fegyver miatt. Nagyon megdobta a damaget. Idáig viszonylag könnyen eljutottam. Problémát az csontvázak és szellemek okozták főleg Act1ben, mert azokból nem lehet leechelni és nagyon sűrűn kellett visszaportolni potikat venni a vendortól.
Emiatt nem is tudom, hogyan fogom tudni lecserélni a szarabb sebzésű Shadowfang fegyvert. Így azzal a 9% mana leechel elvagyok, nélküle megőrülnék annyi manát fogyaszt a Frenzy - vagyis nem eszik sokat, csak nincs sok manám. Emiatt a csontvázakkal teli Act 2 csatorna sem volt túl egyszerű, de átvergődtem magam azon is valahogy.Amik szerintem szarabb itemek most rajtam az a helm talán, amulet és a 2 gyűrű. A Nagelringen kívül nem is esett még semmi értelmes ékszer a játékban sajnos. Set amu és gyűrűk estek ugyan, de nagyon haszontalannak tűnnek, még ezekhez képest is.
Rúnaszavakat én itt néztem. Nincsenek szétszedve patchenként, hanem ömlesztve látható mind (kevesebb kattintás nézelődni) és lehet látni csak slotokra bontva is (pl headgear, mint a linken). Egy ilyen "Lore"-t szerintem érdemes volna összeraknom, van rá alapanyag. Mindegy akkor, hogy milyen típusú sisakba teszem? Illetve ha ilyen alapól + skillesbe, akkor azok megmaradnak rajta?
Armort (chestet) meg nem szívesen csinálnék rúnaszavasat. Van három legendarym - vagy mi a neve itt D2ben - amiket használgatok, mind nagyon jó valamiben. De a leggyakrabban ez a Hawkmail van, mert így nem tudnak lassítani a coldos dögök, amit imádok.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Nők, nőügyek (18+)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest