- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wikings2
őstag
Gyerekek. Segítsetek
3d módba eléggé laggos volt a pvp ezért átállítottam 2d re. Amúgy is trehány ez a 3d szóval nekem teljesen mindegy volt csak a hd3650 em már 3d vel akarta futtatni így az volt beállítva alapból.
Átállítottam: rákattintok a játékra.----> közel 10 perc mire beadja a szokásos blizz logót meg ilyeneket, addig kb megfőzök 5 kávét és elmegyek 2 szer wc re.
Amint belép a menübe szép minden, 5 másodpercet. Ez idő eltelte után mintha 256 színűre átállítódna minden ilyen libafos szinü pixelekből fog állni a kép akár hova megyek.
Ez addig megy amíg be nem lépek az első játékba. Ha beléptem ott minden rendben van és szép, amíg nem nyomok egy alt+tabot. Ha ezt megteszem és visszamegyek akkor már a játékon belül is egymerő 256 színből álló képet kapok (kb olyan mintha egy hőkép lenne)
Mit lehetne ez ellen tenni? Régen is 2d be toltam és semmi ilyen 50 órás betöltési idő és 256 szín nem fordult elő még sosem (ja bocs anno pentium1 en volt ilyen voodoo 4vram kártyával...)
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Viccrovat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Energiaital topic
- Android játékok topikja
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 250SSD + 750HDD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest