- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tdd587
őstag
Sziasztok,
10 év után elővettem eme nagyszerű játékot, amiről sok olyan emlékem volt, hogy könnyű darálás, gyűjtögetés... elindultam a varázslónővel, minden pont a lightning ágra, minden ment is szépen, hogy haladjak is, gyűjtögetésre nem fordítottam időt, mivel akkor minden harmadik szörny után talicskázhatnám haza a cuccot, ami persze bagót sem ér, meg amúgy sem fontos. A lényeg, hogy Act 2-n súlyos meglepetésként többször is sikerült már elhaláloznom, leginkább tűz, méreg és villámok miatt. A dolog annyira nem megy, hogy érdemben nem tudok haladni, hiába vannak tömegoszlató eszközeim, ha három tüzes íjász csonti elintéz.
Az elhalálozások miatt persze csomó aranyat is vesztettem. Vásárolni persze nincs mit, értelmes tárgyként meg folyton nagy díszes és felesleges kardokat dobálnak az igen tisztelt elhalálozók. So kérdés, hogy tudom felnyomni érdemben a resistancokat? A horadic cube még nincs meg, tehát sokra nem mentem a félrerakott drágakövekkel sem.
(Válaszokat magyarul, ha lehet, a hardcore HBR-eket nem fogom érteni.)
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest