Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- 
			  LOGOUT Diablo II Classic és Resurrected Alapok: 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

tdd587 őstag Sziasztok, 10 év után elővettem eme nagyszerű játékot, amiről sok olyan emlékem volt, hogy könnyű darálás, gyűjtögetés... elindultam a varázslónővel, minden pont a lightning ágra, minden ment is szépen, hogy haladjak is, gyűjtögetésre nem fordítottam időt, mivel akkor minden harmadik szörny után talicskázhatnám haza a cuccot, ami persze bagót sem ér, meg amúgy sem fontos. A lényeg, hogy Act 2-n súlyos meglepetésként többször is sikerült már elhaláloznom, leginkább tűz, méreg és villámok miatt. A dolog annyira nem megy, hogy érdemben nem tudok haladni, hiába vannak tömegoszlató eszközeim, ha három tüzes íjász csonti elintéz. Az elhalálozások miatt persze csomó aranyat is vesztettem. Vásárolni persze nincs mit, értelmes tárgyként meg folyton nagy díszes és felesleges kardokat dobálnak az igen tisztelt elhalálozók. So kérdés, hogy tudom felnyomni érdemben a resistancokat? A horadic cube még nincs meg, tehát sokra nem mentem a félrerakott drágakövekkel sem. (Válaszokat magyarul, ha lehet, a hardcore HBR-eket nem fogom érteni.) 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest