Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
mpierre
veterán
válasz Gyuri27 #30813 üzenetére
Akkor lassan minden kasztból ki lesz herélve az értelmes, nagy sebzést adó skill, varázslat, stb.
Lassan Diablo egyedül fog bulizni a mennyekben. Nem fogunk eljutni hozzá, hogy ünneprontók legyünk.#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Huma
addikt
válasz Gyuri27 #32086 üzenetére
Attól jó, hogy az emberek megpróbálnak nem meghalni majd. Meg csökkentik vele az inflációt. Lootot hogy lehetne igazságosabbá tenni? Eddig is arról szólt a diablo, hogy 1000 kiesett cucc közül 900 használhatatlan, 95 használható, 4 jól használható és 1 über f@sza.
Act 3-ig el lehet menni minden különösebb erőfeszítés nélkül. Csak utána kezdődnek a problémák.
Ha wiz, dh, wd karaktert viszel akkor érdemes szerezni egy melee társat és máris nagyságrendekkel könnyebb lesz a játék.A botok szűrésével egyetértek.
(#32089) D1Rect:
Ja. Végülis büntetésnek is tekinthető a javítási költség. Ami tekintve pl a HC módot még enyhének is mondható.(#32091) Gyuri27:
Én kb 290 órát játszottam már vele, de még nekem sem esett set. És nem is nagyon találok olyan cuccot amit el tudnék adni jó pénzért. De szerintem ezzel semmi probléma sincs. Nincs szerencsém, ennyi.[ Szerkesztve ]
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
félisten
válasz Gyuri27 #32116 üzenetére
"A templarnak vettem kék daggert (előtte kipróbáltam) 11xx a sebzés. Alig hoz némi pluszt sebzésben."
WTF? Te milyen játékot játszol? Nem Diablo3?(#32117) dunc: Milyen VGA?
Ha nincs 60FPS akkor 30-ra fixál.[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
LucifeI2
őstag
válasz Gyuri27 #32116 üzenetére
Most vettem 50.000-ért egy ilyet.
1.4 speed
660 dps
156 int
163 vitality
+1 socketSzólj ha kell, mert különben eladom AH-ban. Én a hasonló fegyvereket mint a tiéd már az AH-ba se teszem be, mert annyira pocsék, számtalan ilyet adtam el vendornak. Egy 800 dps-es kék is valószínűleg jobb ennél, de nem tudom a többi statodat. DPS calculatorba könnyedén ki lehetne számolni, de lényegtelen mert még sárgát is kapsz 200k-ért kétszer jobbat mint a tiéd, ami nem egy nagy összeg. Szóval nem értem, miért mondod, hogy milliok a fegyverek amikor konkrétan olyan fegyvered van amit 10k goldból is lecserélhetnél.
szerk.: followereknek 2.5 szorzó van a primary statokon, szóval ott lényegesen többet számít egy fegyver amin stat is van.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Gyuri27 #32127 üzenetére
"Számold ki. Le lett irva, hogyan kell dmg-t számolni."
Nem kell semmit számolni, ott írja a fegyver sebzését, ha ráviszed a kurzort.
+150 int 20. szinten "übertáp" lvl60-on kb. +10% kellene lennie."Ezek a kék cuccot attack speedje 1,2. A daggeremé 1,5."
Előtte ezt írtad:
"A templarnak vettem kék daggert (előtte kipróbáltam) 11xx a sebzés."
A daggerek alap AS-je 1.5 a játékban. Te nem daggert vettél ezek szerint.Neked kell a 6 különbőző okosság a fegyverre, én meg a +dex és socket fegyverrel darálom az Act3-at.
A fegyvernek egy dolgot kell tudnia: megölni a mobokat, minden más csak plusz extra."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
félisten
válasz Gyuri27 #32140 üzenetére
Ha ragaszkodsz hozzá, hogy a fegyvered adja a HP-t akkor IJ.
(#32143) sittes79: LoH+AS+Crit kb.
"2x1 kezes vagy shield+fegyó érdemes nyomulni és persze"
Gear és vérmérsékletfüggő.
"a best skill build-ről is szívesen hallanék"
Nem tudok ilyenről.(#32144) Djroberto: "kb lvl 54-en milyen fegyóval kellene menni hogy haladjak is..."
Lvl60 + reduced req lvl 6 fegyverrel. Videó:[link]
(#32145) Franklin: One With Everythinget pakold fel tetszőleges resittel 200-300-ra az tuti elég Hell-re.
[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
őstag
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Gyuri27 #32252 üzenetére
évek óta dolgozok, szóval a saját pénzemből rmah-znék, de megfogadtam, hogy ezeknek egy fillért nem adok. majd eljátszogatok minden classal, aztán ami jobbféle esik, bepróbálom aprópénzért rmah-ba....
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Huma
addikt
válasz Gyuri27 #32624 üzenetére
Én sem vágom mi a bajod a nehézséggel és a droppal. Az inferno eleve a legnehezebb fokozat. A drop pedig teljesen jó úgy ahogy van. Ha mindenkinek százasával potyognának a fullos tárgyak akkor nem volna értelme az AH-nak és az RMAH-nak, ráadásul a játékban lévő kihívást is megölné.
Ha nem megy az inferno akkor ne játssz vele. AH-ban 3-4 millióból fel lehet öltöztetni úgy egy karaktert, hogy act 2-t simán 0-3 halállal végig lehet vinni. (És még act 3-om is megyeget vele)
3 milliót pedig nem nagy ügy végigvinni. Én farmolás nélkül kerestem 3 milliót három nap alatt. Csak fel kell pakolni az eladható cuccokat AH-ba.[ Szerkesztve ]
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
persil
nagyúr
válasz Gyuri27 #35870 üzenetére
Valóban használhatatlan lett a topik így, hogy naponta-kétnaponta betesz valaki 1, azaz egy darab tárgyat és kér rá egy árat, mert ah-ban csak 3 stat-ra lehet szűrni, teljesen igazad van....
Jézus hagyd már, ilyen túlzó hsz-t rég olvastam.
"Vagy nyissatok egy árazós topikot."
Írtam, hogy a trade-ben kérdeztem, de senki nem válaszolt.
Amúgy meg, ha nem tetszik valami, akkor átugrod ezt az egy darab hsz-t és szó nélkül hagyod. Ha ettől számodra "használhatatlan" akkor ott veled van a probléma, nem a topikkal. Méghozzá súlyos.[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Zan
aktív tag
válasz Gyuri27 #35870 üzenetére
Mi használhatatlan ebben a topicban neked? Az, hogy egy ember feltesz egy kérdést,amire a másik hasonló topic-ban nem kapott választ, mondjuk 3 naponta egyszer? Döbbenet..! Használhatatlan sz@r a a topic...! Érdekes,más nem nyavajog..! te is tanulsz abból,ha közösen kitaláljuk mennyit érhet a cucc..! És ha nincs hasonló cucc az AH-ban??? Pl. kérlek keress rá erre a gyürüre:
Nem fogsz találni, előre mondom pontosan ilyen statokkal megáldott ringet. Csak 120 int-eset találtam...! (GAH-ban természetesen) Azt 15 millióért adták.
Éppen ezért jöttem fel ide, hogy megkérdezzem tőletek,mennyit érhet, mert igen MEGNÉZTEM ah-ban, de nincs sok viszonyítási alap. Az a ring ami a legjobban hasonlított hozzá,az is "csak" 120 int-et adott.
Na akkor? Ha most erre kapok választ,(feltételezem fogok), akkor már nem használhatatlan a topic..! Vagy ha még mindig úgy érzed, biztos jó lesz neked! De inkább No offense..!
[ Szerkesztve ]
Minél jobb, annál jobb!
-
persil
nagyúr
válasz Gyuri27 #35873 üzenetére
"Másrészről ez fórum. Azaz ha nem kapsz választ nem kell 20x és/vagy másik topikban megkérdezni. Türelmetlenkedni se kell."
Már ne is haragudj meg, de kezd unalmassá válni a hisztid.
Egy tárgyat tettem be és egyszer kérdeztem rá, türelmetlenkedés pedig a kanyarban sem volt. Mi a francról beszélsz te egyáltalán? Ne magyarázd meg a hülyeségedet."A dio3 fóruma"
Akkor tökéletesen jó helyen járok.Szerintem ezt az egész hisztit fejezd be, semmivel nem lett rosszabb a topik, azért mert feltettem egy kérdést.
Ja de. A hőzöngésed miatt született vagy 4 hasztalan hsz. Ezzel lett rosszabb.Sőt "használhatatlanná" tetted.
Többet nem írok a témában és bocs a többiektől, hogy egy ilyen faszságba képes voltam belemenni. Már az elején ignorálnom kellett volna téged. Én vagyok a hülye.[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
mcsabee
senior tag
válasz Gyuri27 #35965 üzenetére
Az attól függ... Minden cucc értékét 38k goldba maximalizáltam, alap volt az 50@, ha belefért a 38k-s árba, ha nem akkor természetesen csökkentettem rajta. A cuccokat természetesen wizardok vagy WD-k tudják hasznosítani. Mindegyik itemen van szándékosan primary / secondary / allres stat.
1. wep: 858.4 DPS-es vs 35k
2. off-hand: 77-231 dmg / 170 vit vs 25k
3. shoulder: 79 int / 83 vit / 55@ vs 16.3k
4. helm: 124 int / 74 vit / 55@ vs 20k
5. gloves: 143 int / 72 vit / 53@ vs 35k
6. belt: 72 int / 72 vit / 51@ vs 30k
7. bracers: 83 int / 70 vit / 53@ vs 25k
8. boots: 81 int / 70 vit / 58@ vs 30k
9. chest: 69 int / 115 vit / 50@ vs 25k
10. pants: 88 int / 73 vit / 52@ vs 30k
11-12: ring: 71 int / 7 IAS vs 20k gold darabja
13. amu: 111 int / 7 IAS vs 10k goldEz összesen 321k gold! Ha a fegyverre rászánom a maradék pénzt, akkor 910 DPS-es fegyvert tudok venni és elfogyott az 500k pénzem.
Ez így 1k int, 800 vit, 430@, legalább 25k dmg. Ha valaki ezzel nem tudja legalább act 1-et beverni, az szerintem menjen inkább pasziánszozni...
[ Szerkesztve ]
Stay a while and listen...
-
WayneGace
őstag
válasz Gyuri27 #36140 üzenetére
Act 2-3-4-ben is elég szar a drop. Nem is tudom, hogy, akinek esik egy 1100 dps és jó statos fegyver, annak több is esik vagy tényleg csak 1 és legközelebb talán jövőre. Miután nerfelték infernot, egy jól összerakott felszerelésben, már könnyű lett a játék. A jó drop motiválná az embert, de az nincs. PvP egyelőre nincs, ha lesz is, elég messze lesz a balance-tól. Szóval kezd nálam kipukkadni a D3. Ami nem is olyan nagy baj, mert rengeteg időmet elvette.
Ghomhoz: Monkkal nem igazán res kell ellene, hanem inkább magas dps. Ha nem kezdesz el szaladgálni, akkor nem rakja tele gázzal a termet. Mindig csak kicsit kell arrébb menni.
[ Szerkesztve ]
BestSecret invitációt privátban adok.
-
Gorneck
legenda
válasz Gyuri27 #36140 üzenetére
Tudom...alatta is lehet fogni jókat...de fegyót és offhandet képtelenség és ami nekem kell az nem 10m, de mint írtam nem nagyon érdekel, elégedett vagyok azzal ami van. Csak jeleztem, hogy azért vannak itt többen a fórumon, akik képtelenek goldot gyűteni és már elegük van a farmolásból mert kb semmi értelme se volt eddig.
Én már akkor is boldog lennék, ha heti 1 misi jönne be AHból...de jelen helyzet szerint örülök 200-250k-nak is. 1 hónap alatt talán le tudok 1 vmit cserélni...3-4 rare nálam akkor is megvan esetek többségében, ha többen vagyunk...de ez nem vígasztal, ha 100+ órányi rare egytől egyig kuka...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Alg
veterán
válasz Gyuri27 #36885 üzenetére
Mostanában kb annyiból áll nálam a játék, hogy minimális AH nézelődés, ha van pénzem 10-15 bracer craft, eladás, és nagyritkán 1-1 fél órás játék act3-ban... (most kellene kimenni ostromgépek ellen)
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest