Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Isual
veterán
Ha már szóbajött az akadás megkérdezném tőletek, hogy a lagspike-kokkal mit lehet kezdeni? Full HD-s monitoron, vsync - ON rendszeresen és néha egyhuzamban sokáig (kínomban ki-be kapcsolgattam már a vsync-ket) laggolt a játék ... ez az online kapcsolat "hibája" vagy vmi kezdeti bug?
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
Isual
veterán
ígyígy...
Nekem nincs bajom az online játékkal, meg egy békés ember vagyok én, de ez olyan rosszul esik... épít az ember egy normális konfigot, aztán nekem is visszadobja a karaktert, meg belassul úgy, hogy már fájEgyébiránt az in game FPS-t ti is a Ctrl+R-rel nézitek vagy vmi spéci programmal.
Én vsync - ON használom, és így a max FPS 60. Talán vsync - OFF több az akadás, tearing, de így sem hibátlan a történet (vsync ON vagy OFF a kevésbé rossz sztetek?)...Más: a cinematic-ok nálatok is akadtak kicsit, vagy csak a 60Hz-es frissítési frekvencia miatt éreztem úgy (oldalirányú képmozgásnál), hogy akadozik a videó... most felhúztam 72Hz-re a monitort, de még nem volt alkalmam megnézni, hogy így is olyan-e a cinematic...
-
Isual
veterán
Kérdés: arról tud valaki vmit, hogy a játék az AMD-s vagy nVidiás VGA-kat "szereti jobban"? Azt tudom, hogy az nVidiánál van egy spéci effekt CP-ben ~ "Környezeti kitakarás", amit csak a GeForce-ok tudnak nyilván, de egyébként milyen VGA a javallottabb a D3-hoz?
-
Isual
veterán
válasz Mr.Csizmás #22314 üzenetére
gtx550 (esetleg megvárni a 650) ti vs 7770 szinten mozgok, de köszönöm a segítséged
ez a környezeti kitakarás bizony márkafüggő
(#22322) Qru: van hát!
[ Szerkesztve ]
-
Isual
veterán
lejjebb veszi a kontrasztot? épp, hogy kontrasztosít és javul a shadow detail... de biztos én "látok" rosszul /sztem a linkelt összehasonlítás egyértelmű /
(#22330) Ptech : árnyékol ott, ahol kell, kontrasztosít és kicsit sötétebb, kevésbé "játékosabb" lesz az összhatás... de vakuljanak a parasztok...
[ Szerkesztve ]
-
Isual
veterán
Sziasztok!
Valszeg lemaradtam valamiről, de van egy wizardom, vettem egy új fegyvert, amivel 10k volt az alap dmg-em (Hell, Act 1) és a Magic Weapon - Force Weapon (rúna) skillel 14.3k-ra ugrott.... Most bejelentkeztem és ugyanúgy 10k körüli az alap dmg (de talán nem pont annyi mint volt) és a Force Weapon skill csak 11.5kra tornássza fel 14.3k helyett... volt valami változtatás, ami gyengétette ezt a skill-t, vagy valami más? Igazából ezzel a skillel kellett történnie valaminek, mert a gear-em nem változott, az alap sebzés 10k körüli maradt, csak a skill nem hozza a korábbi hatását - szóval miről maradtam le?
-
Isual
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- DJI FPV Combo drón szett hibátlan állapotban
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest