Keresés

Aktív témák

• Gyuri27

félisten

válasz rt06 #23089 üzenetére

Ha akarom elolvasom az eluát. Ha akarod rákeresel arra mi az a teljesités és mi az a hibás teljesités.
    Nem érdekel az elua. Mert emberileg senki el nem magyarázza, hogy általam kifizetett terméket, szolgáltatást nem tudom használni az jól van és legyek megértő. Nem vagyok. Én egyből fizettem, a hiba orvoslását is egyből szeretném.
    Másrészről mint irtam és irták. Irhat bárki bármit az eulába. Abban a pillanatban semmis amint eltér a magyar szabályozástól.
    Erre hoztam egy példát. A kedves T nem úgy szolgáltatott ahogyan kellett volna.
    Magyaráztak nem keveset (meg náluk is le vannak okos dolgok irva a szerződésbe). A vége csak az lett, hogy egy hónapot nem kellett befizetnem.
    Ott se érdekelt mitől nincs net vagy mitől szar. Mint ahogy őket se érdekli, hogy adott esetben miért nem fizetem ki a számlám.

• MrCsiT

addikt

válasz rt06 #23089 üzenetére

nem magyarázok.

Működö terméket várok.

Ha ezt nem érted, idézheted nekem Buddhát, Krisnát, Eulát, akármit..

részemről ezzel a hsz-el befejeztem, mert annak ellenére, hogy nem vagy egy buta arc, nem akarod megérteni, hogy én a "semmit adunk a pénzedért" dolgot kifogásolom..

Lézerparaszt : sajnos nem, mert rt06 Eula-t idézget, amivel szerinte az normális és megindokolt, hogy a pénzedért nem kapsz semmit : "benne van az Eulában, hogy nincs rendelkezésre állás" - na erre írtam neki, hogy ezen a ponton nem érdekel az Eula, ez nonszensz : és ebből lett a "vita"..

Aktív témák