- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- CsST: Mi az az instant túra?
Aktív témák
-
Bazzzs
senior tag
válasz
execute93 #6833 üzenetére
Szerintem túlbonyolítod, pláne annak tükrében, hogy bármikor kiválszthatod, hogy melyik skillek legyenek használatban. A Blizzard célja az, hogy mindegyik karakter egyformán hasznos legyen, a béta alapján pedig jó munkát végeztek ezen a téren (is). Itt az egyedüli kérdés csak az, hogy neked melyik karakter a legszimpatikusabb. Azt pedig én is garantálom neked, hogy ki fogod próbálni a többi karaktert is, ha nem is az összeset. Ha meg nem egyedül játszol, akkor szimplán eldöntitek haverokkal, hogy ki milyen karakterrel jön be. Egy Diablo játékot úgy képzelj el, hogy összejöttök páran, eldöntitek, hogy na most csapjuk le X bosst, vagy pucoljuk ki Y dungeont, aztán ennek függvényében megbeszélitek, hogy ki milyen karakterrel jöjjön be. A legélvezetesebb szerintem úgy lesz a játék, ha van egy fő karaktered, aztán ha más típusú játékélményre vágysz, akkor húzod egy kicsit valamelyik másik karakteredet is.
Szerk.:
execute93: Simán
Egyedül is hatalmas élmény a játék, de hidd el, hogy barátokkal exponenciálisan nő az élvezeti faktor.
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honda topik
- Slim profilos klaviatúrával adott magáról életjelet a Cherry
- Milyen egeret válasszak?
- Battlefield V
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gitáros topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest