- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
Aktív témák
-
Peat;)
veterán
Ha ma már beteg vagyok gondoltam megveszem battleneten és nekiállok, erre látom hogy 60 euró. Azért ez totálisan vicc már amit úgy általánosságban az elektronikus kiadásokkal művelnek, így veszi meg a franc. Nagyon off, de a jövő felhő megoldásaitól is pontosan ezért tartok, többet szednek be mint a hagyományos úton.
Az aukciós ház is kicsit vicces, van olyan játék ahol a valódi pénzes gazdaságot elsőre megoldották..... 10 évvel ezelőtt, akkoriban tökmag gárdával. A kódos kulcstartót is lenyúlták onnan látom, érdekes nézni ahogy a Blizzard másol mást(entropia universe), persze azt is drágábban adják.
Én most hagyom egy ideig, megvárom a próbaverziót majd utána eldől hogy maga a játék szenvedett-e csorbát vagy csak a hozzáállás a fogyasztók felé.
Aktív témák
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest