Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
mar_tin
tag
Nálam stabil 30 FPS. Vsync -tól függetlenül. Lehet, hogy a FRAPS a rossz?
@Furkoo
Nem nekem is ugrál, pedig a hotfixes driver van fenn. FRAPS kikapcsolása után is. Elvileg a FRAPS csak akkor korlátoz, ha videót rögzítek
Majd megnézem, hogy a CTRL-R kombinációval mit mutat.
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
durvat utsz ...de a healt-armor nem tul sok....mekkora ennek az Xbownak a sebzese?
mondjuk nem teljesen ertem, hogy mi alapjan szamol....volt berakva egy mace+off handbe egy konyv (mindketto rare brutal cuccokal)....dobott egy semilyen kek varazspalcat (2hand)...pont mikor adtam volna el, nezem +500damage???!!!?!?!?!?....nem tudtam megfejteni az okat....persze beraktam....fel ora mulva dobott egy masik mace-t *1hand (158-as damage)...megnezem...ez megint durvabb a botnal.....erti a fene....Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
oxox
addikt
valaki nem tudna segíteni????
....van egy 51-es szintü varázsló
fegyvere: "283 DPS + 12% attack speed van rajta azt hiszem, meg valami 100 körüli INT"
a damage 5000 felett van neki [link] linkelte is korábbanazért nem nem értem a dolgot, mert.az inteligenciám magasabb 10-el /AH-n vásároltam/, a fegyverem 166.8-at üt, plussz 26-56 poison damage, + tettem be kavicsot 12-24 damage...a damage-em így csak 2360.39...
oxox
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Face8814
őstag
Hát elképzelhető, de ma este nem akarok ezzel szenvedni. Viszont a jövőre való tekintettel lehet később egy újratelepítés lesz a megoldás.....
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
megint én
őstag
És
(#22437) Wolverine
Köszi mind a két helpet, de ez a Game tökre megkattant, ugyan oda telepíti mint az előzőt, és rá sem kérdezett, hogy mivan?!?! Nem szedtem le, és elvileg eleve EU-s kliensem volt! Ez HÜLYE!Mé, nincs magyar support? Ilyen csóró cég? EAgamest amennyit szidják, milyen egy fos cég, írok nekik 5-10 percen belül értelmes választ kapok! Míg volt még asszem SC2 miatt, h írni kellett a Blizznek, Már magát a supportos Emailt is fél óra volt kikeresni, mert csak fórumokra akart dobki, és amikor végre tudtam írni nekik akkor is csak egy automata válaszolt, és egy hétre rá kaptam csak embertől választ az sem a kérdésemre válaszolt! Nyalja meg a Blizzard az izzadt zacsim!
-
mephi666
nagyúr
inf act1 már úgy megy dh-val, mint az álom: 47k dps+25k hp meg resistek is szépek, damred is van... senki nem jelent semmi problémát, pikkpakk meghalnak a rare csapatok is... viszont act2 valami eszméletlen: lényegében ami ellen esélyem van, azok a sima fallen csapatok mondjuk azokba is bele kell ereszteni párat, de legalább elfekszenek... (sima fehér leapernek alig 2ütés vagyok, ha meg kék csapat jön, készülhetek arra, hogy végem, ha hozzámérnek)
mondjuk act1-ben elvagyok, mert jól jön belőle a pénz és csomó olyan sárga cumó hullott, ami nekem nem jó, de ah-ban azért elmegy szépen... ami cuccok nekem jók lennének és jelentős upgrade-et jelentenének, azok többmillás tételek... szerintem most vagy 2hétig act1 farm (esetleg hell act3: az egy laza 2órás kör és 250-300k-t hoz tisztán goldból... plusz eladható cuccok) ...vásárolgatok és, ha dupla ekkora értékeim lesznek, akkor majd megyek act2-be és leveszem végre a sz*póálarcot
#25146: hogy a vérben? hétvégén lenyomtam kb 6-8szor hell act3-at meg ugyanennyiszer inf act1-et és csak sárgák hullottak nem szeret engem a random
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Alg
veterán
Ez nem teljesen igaz, a SC2 chat rendszere ennél százszor jobb (különszobák, tiltólista - bár az lehet itt is van, nem néztem - egyszerre több ablak külön "tálcán", normálisan látszik is ha ír valaki, nem csak kis hangyafasznyi betűk az alsó sarokban)
Szóval a lehetőség adott a Bnetben
Szerk: ja és SC2-ben voice chat is van
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Pocok256
veterán
Ez idáig okés még az 1 vidkarim is elég lenne ide mert legtöbbször CPU limitbe ütközök mert a vidkártyám üresben jár és az fps mégis csökken. Ezért következtetek arra, hogy a cpu kevés ide, viszont cpu nál meg 40-50 % használat a max ezért következtetek innen meg arra , hogy a 4 magos CPU -t nem támogatja a diablo 3, csak nem tudom, hogy ez helyes következtetés ha igen akkor van e rá valami ellenszer.
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
oxox
addikt
játszol bármelyikkel is????
ránézésre wizard (tárgyakból is látszik).......és nyugodtan belefoghat....resis, armor meg nem hártrány, act2-be meg még lehet kell is majd még...nekem 25-28k körüli sebzésem van, és nem érzem se soknak, se kevésnek, a resistem inkább kevés (500-600 körüli)
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Sirandrish
legenda
Grat..én ACT3-on sem boldogulok soloba pedig én már nem 3M-et költöttem
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
frame>24
addikt
(én írtam nemrég, hogy a wiz még mindig szar, kaptam is, hogy biSZtos nem jó a build meg béna vagyok)
A wizát ott nerfelték, ahol érték, a barb tuti népszerűbb lehet, hogy használható dolgokat hagytak nála.
Ezek után kíváncsi vagyok a WD-re, ami sokak szerint a leges-leggyengébb class...
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
proci985
MODERÁTOR
belial ellen dyamond skin crystal shell, magic weapon manaadó, energy armour prismatic, tele + fracture és venom hydra + occsó blizzard kell. nekem a wizzemnek így ment, és ott ilyen 20k damom volt, 33k life és 800-900as resekkel meg 5k armourral... kb 8% crittel szóval ez a tipikus budget megoldás.
más kérdés, hogy 35ös a barbim. eddig gear olcsó volt (DHm 16os, hasonló szinten a barbi volt az olcsóbb), strt csak egy kaszt használ, élvezetes, damja is oké... DHval még AHzva is szívás van, barbi viszont üt rendesen.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Mumee
őstag
Én csak a kiemelt részeket kritizáltam, nem az alap tézist, miszerint rengeteget lehet keresni AH-zással.
Én sosem árultam bosskilt goldért, sosem csináltam nézd nekem mekkora van típusú videót semmiről, illetve a PH-ra nem fröcsögni jöttem az írásaimról arról, hogy nekem mekkora van, hanem kifejezetten segítő szándékkal. -
Ez meg az atlagnal is gyengebb...ezek a lvl55-59 kozotti legendaryk fullsz*pok, 60on sokkal jobbak vannak (es meg azok is nagyon gyengek). Aki ezzel lvl60on elindul, az megerdemli, egykezesnek is 2x akkora damage kellene.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest