Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Napkollektor - csak úgy
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Tessék akkor elolvasni amit legutóbb írtam, megnézni milyen cukrok mellett számít diabetes-esnek valaki (terhelésesnél 11,1 mmol/l felett, neked meg az éhomi volt min 15!!! órási különbség...) és össze is áll a kép. A te cukraidról ordít, hogy ennek a kompenzációs folyamatnak nagyon a végénél jártál mire diagnosztizálva lettél. Persze, lehetett volna gyógyszerrel kezdeni, de ilyen cukrok mellett én is azt mondtam volna, hogy 99%-ban úgyis hamarosan inzulin lesz a vége. Ilyenkor azt is mérlegelni kell, hogy játsszon-e az ember gyógyszerrel (valszeg feleslegesen), közben meg legyen kitéve a beteg érrendszere a nagyon magas cukroknak, meg legyen meg a diabetes-es kóma kockázata, vagy egyből állítsa be inzulinra.
(#1402) philoxenia
Éhominak az is eléggé magas, maradjunk annyiban. A HbA1c egy fokkal "jobb" de az is átlagosan 12 mmol/l-es vércukrot jelent a mérés előtti 3 hónapban. Az is elég sok.
Hát nálad, talán lehetett volna kezdeni gyógyszerrel a terápiát, de itt is vannak kétségeim. Itt jön képbe amúgy a tapasztalat és a gyakorlati munka: Az orvosod lehet úgy gondolta, hogy az ilyen magas cukrokkal érkező betegek nagy része úgyis rövid időn belül inzulinnál köt ki, így nem sok értelme gyógyszerrel szenvedni. Ha 8-as éhomikkal meg 7%-os HbA1c-vel mentél volna, én eléggé biztos vagyok benne, hogy nem inzulinnal indítják a terápiádat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest