- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Filmzene hasonlóság
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
cellpeti
nagyúr
tűt cseréli a patron cserénél? milyen tollal adja? 1E-vel levegőtleníti a patront? Jól adagolja a toll az adott inzulint, nem régi a toll és már kicsit ratyi? Orvos tud felírni új tollat, ha kell, meg azt hiszem jár is talán 2-3 évente új. Persze valamennyit fizetni kell bele, de e gond kiküszöböléséért és hogy ne legyen több ilyen sztem megéri.
-
e`404|aNgeL
csendes tag
-
cellpeti
nagyúr
minden orvos hülye, mert megtilt dolgokat. De hidd el, csak a javára válhat. Az nem lehet, hogy nem evett eleget? Attól fordulhat még elő, hogy beadja, de nem eszik
-
e`404|aNgeL
csendes tag
A szabályzáson már túl van, már kevesebbet ad, mint amit legelőször felírtak neki. Ha még kevesebbet ad, akkor meg már magasabbak a cukrai. De ebből tényleg orvos lesz, mert nem szeretnénk, hogy ez miatt ott maradjon valahol.
Cukros vízzel próbáltuk az elején felvinni neki a cukrot, abból itattunk vele elég sokat, de nem akart hatni...mikor érezte hogy rosszul van, akkor megitta a tejet ami volt neki otthon (majdnem fél litert), és a cukros víz nem akart hatni, ezért gyorsan vettem tejet, és attól negyed óra alatt rendbe jött szerencsére.
Mondtam már neki, hogy menjen az orvosához vele, de nem akart, mert állítólag kicsit hülye
Én még nem találkoztam azzal az orvossal, de muszáj lesz elmennie, mert mi se, meg remélem ő se így akarja folytatni.Köszi a gyors választ.
-
cellpeti
nagyúr
Írány a kezelőorvos, mert ő tudja beállítani a súly és más egyébb adatok alapján. Ne játszatok nagyon, mert rossz vége lesz. Tej helyett, cukros víz, illetve a vésztartalékos injekció. Nekem sincs olyan, habár én még nem jártam így, de nekem is vennem kell.
Tehát írány az orvos. Itt adhatnak tanácsot, de nem ismerjük az "előéletét", hogy milyen cukrai vannak, mire kell odafigyelni, hány kiló, mennyi szénhidrát van előírva, hogy fogyasztja, hány étkezésre, hogy reagál a beadott egységekre, mivel minden ember másként.
Esetleg azt meg lehet próbálni, hogy kevesebbet adni.
-
e`404|aNgeL
csendes tag
Sziasztok!
Van valaki, aki kevert inzulint ad magának tollal, és csak napi 2 alkalommal (ebből gondolom, hogy 12 órás hatású inzulin)?
Keresztapámnak pár hónapja váltották a fecskendős (két fajtát kellett neki felszívni fecskendőbe, azt is napi 2 alkalommal kellett adnia) inzulinról erre a tollal beadós kevert inzulinra. Humulin M3 az inzulin típusa ha jól tudom. Reggel negyed 8 - fél 8 között kell neki beadni, és este negyed 6 körül. ha kifogy a patron, akkor este ki szokta cserélni, és ilyenkor, mikor új patront kezd, azt tapasztalta, hogy ha reggel beadja, akkor 11 - fél 12 körül nagyon elnyomja, leviszi a cukrát. De annyira, hogy hiába iszik tejet, eszik mellé cukrot is, akkor is leviszi 1,6 körülre. Pár hete annyira elnyomta, hogy bátyámmal ketten mentünk gyorsan, hogy visszatornásszuk a cukrát. Már el is ájult, és vagy háromnegyed órába telt, mire magához tért, akkor is kellett fél liter tej neki.
Valaki tapasztalt már hasonlót?
Nem jöttünk rá még semmi okosságra ezzel kapcsolatban, gondoltam megkérdezlek titeket is, hátha volt már ilyen valakinek.Üdv.
Gábor -
cellpeti
nagyúr
-
cellpeti
nagyúr
Most este próbálkoztam vele, erre 1db mérést vitt fel
Pedig 3x mértem ma is. 
-
PhoenixK
őstag
-
cellpeti
nagyúr
-
PhoenixK
őstag
-
cellpeti
nagyúr
-
cellpeti
nagyúr
-
PhoenixK
őstag
-
PhoenixK
őstag
-
cellpeti
nagyúr
-
PhoenixK
őstag
A dcont.hu-n keresztül próbálod vagy a diatransferrel? Mi a pontos probléma?
@267: a tetején van 8. és 31. oldal
-
cellpeti
nagyúr
Üdv!
Megjött a LiteLink USB, de nem tölti fel az adatokat sehogyse. Tudna valaki segíteni, hogy hogyan kell?
-
cellpeti
nagyúr
Megrendeltem LiteLink-et.
-
Csoknyai
csendes tag
Akkor nem én vagyok paranoid, vagy nem csak én :-)
Sosem értettem, hogy elvileg "pár sejtről" van szó, amit lehet, hogy egy tűvel be lehetne ültetni. Ha kilökődik akkor kilökődik, max egy tűszúrást bukik az ember.
Ez így valószínűleg nagyon laikusan, sőt bután hangzik, viszont az érdekes, hogy a diab gyógyítására még csak próbálkozások sincsenek.
Mondjuk az alternatív energiákat se nagyon forszírozzák, pedig ha 40-50 éve átálltunk volna akkor ma nem lenne ennyi gond. -
Csoknyai
csendes tag
-
cellpeti
nagyúr
-
Sandorf
csendes tag
-
cellpeti
nagyúr
minden a pénzről szól...és szerintem ezzel össze is foglaltam a dolgokat. Sokkal jövedelmezőbb, évek,évtizedeken át megvetetni az emberekkel az életükhöz fontos, elhagyhatatlan gyógyszereket, mint meggyógyítani őket. Ebbe van a pénz. Én nem mondom 2x se, hogy nem tudják gyógyítani a Diabetes-t. Biztos vagyok benne, hogy tudják, csak nem akarják kiteríteni a "szennyest". Mint mondottam, mert ebben van a nagy lé
-
e`404|aNgeL
csendes tag
-
e`404|aNgeL
csendes tag
Lehet ezzel akarják ösztönözni az embereket, hogy ne legyenek lusták kiírni az adatokat, vagy ha mérnek, akkor egyszerre írják is fel.
Sose próbáltam összekötni a mérőmet sz.géppel, mindig kiírtam az értékeket kézzel. Régebben mindig mérés után már írtam is a kis füzetembe, de azóta kicsit ellustultam

De mondjuk nem értem, miért kell ennyire megbonyolítani az összekötés, meg hogy miért ilyen drágák ezek a dolgok, mikor úgyis csak egyre több cukorbeteg lesz :S Kicsit unfair-nek tartom ezt, de biztos nem vagyok egyedül ezzel a véleménnyel, meg az is biztos, hogy van olyan, aki nem ért velem egyet ezzel. Valahogy meg kell kerülni a rendszert

-
Sandorf
csendes tag
-
cellpeti
nagyúr
-
Sandorf
csendes tag
-
Sandorf
csendes tag
igen az előttem szólóval több mindenbe egyet értek.
Sajnos/szerencsére a pénzről csak szám van és talán ezért maradok egész életembe "csak" egy tanár, de jól érzem magam.
Nekem is dcont personal opt készülékem van. már itt van az asztalomon az infra este igyekszem kipróbálni és tudósítok.
További szép napot! -
e`404|aNgeL
csendes tag
-
e`404|aNgeL
csendes tag
Szerintem infra és infra között nincs különbség. Ugyan azzal a jellel dolgozik, maga a software dönti el, hogy hogy kell használnia. Tehát ha veszel/ vagy kapsz kölcsön valakitől egy infrát (pl egy notebook amiben alapból van), és letöltöd a hozzá való progit, akkor mennie kell.
Ha valaki csinál egy progit, amibe fel lehet vinni annyi adatot, amiket Peti leírt, szerintem ingyenessé kell tenni, ezzel is könnyítve a cukorbetegek dolgát. De ezt már a fejlesztő dönti el úgyis

Sok sikert a progihoz Peti, remélem sikerül összehozni, mert ahogy olvastam, tényleg hasznos lesz. Az infrás dolgot nem tudom hogy lehetne megoldani, mert ha nem tévedek, akkor minden merőhöz más progit használnak, tehát a kompatibilitást kellene megoldani valahogy.
-
cellpeti
nagyúr
-
Sandorf
csendes tag
-
cellpeti
nagyúr
Az ismerősöm ilyen progit ír, ami offline. Annyi a gáz, hogy az a progi se fogja tudni beolvasni a készülékről. De csak azért, mert sima infrával nem működik a vércukorszintmérő és a gép közötti kapcsolat. Vagy igen? Ha igen, akkor bele tudná írni azt is a programba, hogy olvassa ki az adatokat.
Amit ketten ötleteltünk eddig:
- napi, havi, évi diagram rajzolása
- inzulinmennyiségek beállítása
- testtömeg, napi szénhidrát, HbA1c érték beírása
- leletek feltöltése a programba - mindegy egy helyen lenne
- profilok létrehozása(ha több cukros van a családban)
- jelszóval védett profilok (esetleg gyerekek ellen)
- nyomtatható, táblázatba rendezett vércukor értékek
- visszakereshető adatok, naptárral, esetleg megjegyzés mező szerint (mivel adatbázissal rendelkező progi lesz)
- hipo- és hiperglikémiai értékek megadása és átszínezése a jobb láthatóság miattÖtleteket szívesen várok/várunk.
-
Sandorf
csendes tag
igazából annyira nem kötött le a cikk. Egy széthajtható telefon volt a képen amire emlékszem. Próbáltam megkeresni, de...
Nagy munka mellett én is megprobálkoztam azzal hogy telóra átküldöm az adatokat és legalább ott kezelem, vagy akár diagramot is készíthetek, de még sikertelen vagyok. -
cellpeti
nagyúr
-
Sandorf
csendes tag
-
cellpeti
nagyúr
-
Csoknyai
csendes tag
-
cellpeti
nagyúr
-
Sandorf
csendes tag
Igen, de én "csak" excelbe szeretném tovább feldolgozni, akkor is kell dcont regisztráció? Azt hittem, hogy a készülékből kimenteni ki lehet az anyagot ingyen!
Arra gondoltam, hogy ha kitudom menteni akkor amiket találtam táblázatos, grafikonos megoldásokat továbbfejlesztem, magamra szabom. Nekem is jobban tetszik a digitális napló.
Tehát maga a készülékből történő adatmentés érdekelne.
A dcont oldalon nem találtam erre szoftvert, ott csak eladni szeretnének! -
PhoenixK
őstag
Megintcsak a dcont.hu alapján:
a szolgáltatás használatához szükséges LiteLink Mini USB eszközt & telepítési útmutatót
a Dcont.hu szolgáltatás aktiválási Dcont.hu kártyáját
A csomagnak nem része a vércukormérő készülék, a számítógép és az internet előfizetés.
A Dcont.hu kezdőcsomag ára bruttó 2.000,- Ft.
Az ár tartalmazza az ÁFA összegét.szerk.: A LiteLink-et már nem is találom az E77 oldalán...

-
cellpeti
nagyúr
-
PhoenixK
őstag
A dcont.hu oldalon keresztül lehet a legegyszerűbben megoldani. Ha nincs kódkártyád, akkor hívd fel őket, szerintem adnak ha már megvan a LiteLink.
A másik (offline) megoldás a DiaTransfer program. Elvileg fent van az oldalukon, ha nincs ott akkor keress meg priviben...)
Én az első verziót javasolnám, egész jól használható az oldal!
-
cellpeti
nagyúr
-
Sandorf
csendes tag
Sziasztok!
Én sajnos mostanában lettem tagja az I.-es diabét táborának. Olvasgattam az eddigieket és nekem abban kellene kis segítség, hogy Dcont Personal Optimum mérőm van és a mért adatokat szeretném számítógépre vinni. Infraportom is van "csak" szoftveresen nem tudom hogy kell lekezelni.
Segítségeteket köszönöm!
Szép napot. -
tomyoy
senior tag
-
cellpeti
nagyúr
1. hogy valahogy vért kell vennie
2. bőrőn keresztül vér nélkül hogy lehetne ezt?
3. egy tűvel a csuklódba szeretnél mászkálni, mert ha órába akarod a vérhez valahogy "hozzá kell férni" és azt csak tűn, vagy műanyag csövön keresztül lehet,nem?
4. Én is erről álmodom, de nem a mi időnkbe lesz ez sztem -
Csoknyai
csendes tag
Nem nagyon értem, hogy ez a szerkentyű, vagy bármi program honnan fogja tudni, hogy én milyen aktív leszek a következő fél órában.
Az ehhez hasonlókat olyanok tudják legfeljebb használni akik ágyban fekszenek 0-24-ben.
Peti, én ha pl délben, ebéd előtt 5.8-at mérek, akkor sem tudom mennyit adok be.
Majd ha lemegyek a "boltba, büfébe stb" és látom, hogy mit fogok enni.Azon kívül, ha találomra megmérem mondjuk du. 3-kor és 10, akkor még mindig nem tudom, hogy megy-e feljebb vagy ott áll.
Én inkább egy implantált vércukormérőről álmodok, ami folyamatosan mér, ránézek az órámra, vagy telefonomra és tudom, hogy per pillanat mennyi.
Ilyet egyszerűen nem értem, hogy miért nem készítenek, mi az akadálya? -
Csoknyai
csendes tag
-
cellpeti
nagyúr
-
asy0321
csendes tag
-
tomyoy
senior tag
Írta valaki a fórumban, hogy valami 0.05% os az inzulin termelése, ezt egyébként hol tudják megvizsgálni?
-
tomyoy
senior tag
Az a baj, hogy több fajta inzulin létezik, pl én éjszakára Insulatard-ot adok be 14E-t, az fedezi 24 órára az inzulin mennyiséget, melóban néha-néha leesik a vércukrom,( ha meló nap van akkor elég lenne 10E) akkor eszek egy szendvicset és visszamegy normál állapotra, a másik az étkezés előtti Actrapid, ebből 18-10-12E étkezésenként sorrendben. Ez 180g Ch-ra van beállítva, az a baj hogy mindenkinek személyre szabott az inzulin mennyisége, de ha a programba ezeket is be lehet vinni az jó lenne, tehát nem általánosan lenne az adagolás.
-
cellpeti
nagyúr
-
m3tr0
őstag
-
cellpeti
nagyúr
-
m3tr0
őstag
Sziasztok,
tudtok olyan készülékről, amit ha az ember magán hord, akkor az valamilyen úton módon jelezne,ha pl. veszélyesen alacsony az ember vércukorszintje?
Tudom,hogy furcsa, mert nyilván ezt magából a vérből méri a "mezei" vércukorszint mérő is, de gondoltam hátha van más is, mint a Pánikszobás lánynak a kezén.

-
déw
csendes tag
-
cellpeti
nagyúr
Ha lenne egy program, kimondottan cukrosoknak, ami adatbázissal rendelkezne. Tehát el tudná tárolni az adatokat. De milyen jó dolgot szeretnétek benne látni. Én gondoltam egy grafikon rajzolására, adatok nyomtatására táblázatos formában. Inzulin adagok beállítására. Esetleges értékek keresése, pl hipo-s adatok keresése. Ti mit ajánlanátok még?
-
Csoknyai
csendes tag
Sajnos elég lusta vagyok.
Viszont vannak sportok amit szeretek, na azt meg mértéktelenül.
Bringa, kori, sí...
- Van, hogy egy hónapig csak ülök egész nap, aztán fogom magam és síelek 5 napot, 9-16-ig annyi pihenővel amit a liften ülök.
- Vagy bringázok 8-10 km-t, de azt 45-50km/h-val.Mindehhez 45 éves vagyok 13-éve 1. tip.
Na ez a legrosszabb amit egy diabos tehet szerintem, de még ilyenkor is kordában tudom tartani a cukkert.
Szerintem az a lényeg, hogy ismerd magad annyira, hogy tudd mikor milyen terhelés miképpen hat a vércukorszintedre. -
cellpeti
nagyúr
-
tomyoy
senior tag
-
cellpeti
nagyúr
-
tomyoy
senior tag
-
cellpeti
nagyúr
-
tomyoy
senior tag
Csatlakozom én is a topikhoz, bár látom nem annyira aktív, én is cukros lettem decemberben, 1 es tipusú, 30 as szintel kerültem be és 4 nap volt mire letudták vinni 10 alá...
Szintén nyomtam befelé az üdítőket (szomjúságérzet) mint ahogy olvastam mások is...
Arról kerestem volna infót, hogy van e valamilyen rossz hatással a kondizás a betegségre, de nem találtam semmi érdemlegeset. Valaki?
-
déw
csendes tag
Áh, én annyira szétszórt vagyok sajna, nekem így kütyüvel könnyebb.
-
cellpeti
nagyúr
én is csináltam egyet Excel-be, csak nekem néha elmarad a rögtön beírás és néha pótolnom kell.
-
e`404|aNgeL
csendes tag
Nekem D Cont Optimum van, és nekem is a kiírogatós módszer marad. De nem vészes, mert van egy "naplóm", amibe vezetem a mért értékeket, és mikor megmérem, akkor be is írom.
-
déw
csendes tag
-
cellpeti
nagyúr
-
déw
csendes tag
-
cellpeti
nagyúr
-
Csoknyai
csendes tag
Na sköcök!
Vettem, pontosabban kaptam egy Méry -t.
(Nem vagyok a cég reklám embere)
Nagyon rendben van:- kicsi
- gyors
- pontos
- (műszaki szemmel) szép
- olcsó a tesztcsík
- végre egy készülék amihez a hozzávaló adatkábel és program működik!!!!!!
(win7 alatt egyenlőre nem, azt írták, hogy kb egy hónap)A dokimnak mondtam, hogy mivel hat éve nem írattam fel készüléket legyen szíves írjon egy receptet. (1. tipusúaknak hat évente fél áron jár egy ketyere)
Mire Ő: Milyen készüléket akarok venni?
- Méry -t
- Akkor most Ő ad egyet, töltsem ki ezt a papírt, és ha tetszik fél év múlva kell kifizetni.
- Jó, és akkor mennyibe fog kerülni?
- Húsz forintba!!!!!!
- Mennyiiiiiii?
- Húsz forint!Gondolom valami akció van, ez Januárban volt Bp.-n a Péterfiben.
Az adatkábel 3000Ft körül van, a progi ingyenes.Nekem eddig két különböző 77elektronikás és egy Acco Check készülékem volt.
Eddig ez tűnik a legjobbnak. -
cellpeti
nagyúr
-
déw
csendes tag
Néha olyan jól beindul ez a fórum, de már megint halott szerencsétlen

Hasonlít a vércukorszintemhez
-
déw
csendes tag
Áh, annyira béna kezdő vagyok a témában.. folyton rájövök

-
Csoknyai
csendes tag
Én leállítottam a családot a mindenféle "diétás" sütik készítéséről pár éve.
Abból se lehet "rendes" mennyiséget enni és speciel én jobban elszálltam mint a normál sütikkel.Kevés süti, aztán mérem ha 7 fölé megy kis extra inzulin és aznap visszaveszek.
Még ez a módszer jött be a legjobban.Persze nem igazán jó itt tanácsokat adni, mert mindenki más.
Ha nekem leesik 1-3 közé, akkor simán betolok egy tábla csokit (ha nincs más kéznél) vagy két snickers-t.
De van ismerősöm akinek 5 szem szőlőcukortól felmegy 9-10-re.A canderel sajna nem bírja a hőt, ha jól tudom.
-
cellpeti
nagyúr
pontosan. A cukorbeteg "mindent" ehet, csak mértékkel. Nekem mindig ezt mondja az orvos. Persze a kristálycukrot nem árt kerülni, de nagyjából mindent lehet enni
-
e`404|aNgeL
csendes tag
Hát hozzászokni sose fogok, meg tuti hogy nem tudnám megállni. De nem kell egyszerre megenni az egészet, és akkor nem lesz belőle gond, hogy eszel olyat. Csak ésszel

Mi otthon csináltunk egy kisebb bejglit, meg zserbót édesítőszerrel. Ízre, és állagra is ugyan olyan volt
de csak mértékkel ettem mindenből, így nem sikerült elszállnom a cukrommal se. -
déw
csendes tag
Sziasztok!
Buék mindenkinek!
Nekem marha nehéz volt megállni, hogy ne egyek bejglit... gondolom ti már hozzászoktatok, vagy diabetikusat kaptok? -
cellpeti
nagyúr
Szorbittal lett ez csinálva. Egyszer megreszkírozom majd Canderel-vel. Azért azzal biztos jobb lesz.

Csak nagyon drága az az édesítő.

-
e`404|aNgeL
csendes tag
-
cellpeti
nagyúr
Üdv!
Ma sütöttünk most 30-40 perc alatt sütit. A neve: kakaós kevert
A lényeg, hogy szorbittal csináltuk és nagyon finom lett. Habár nem lett olyan magas mint cukorral, de első próbálkozásnak nem rossz.BUÉK MINDENKINEK!
-
e`404|aNgeL
csendes tag
Tényleg pangás van

Eddig még nem sikerült elszállnom a kajálások alkalmával. Igaz, sütiket se eszek már annyit, mint régen. Sőt, mikor csináltuk a sütiket, arra jöttem rá, hogy az édes dolgokat már nem is szeretem annyira. Régebben a krémeket, meg a lekvárokat is natúrba ettük tesómmal, most meg belenyaltam, és nem is kívántam utána. De persze azért eszek édes kajákat, csak a nagyon édeseket nem bírom már. De jobb is így sztem.
Összevetve, nekem sikerült tartanom magam a napokban is. -
e`404|aNgeL
csendes tag
Ez jó

Nekem ugyan még csak most lesz először ünnep, mióta cukorbeteg vagyok. De remélem nem lesz gond. Próbálok odafigyelni rá, meg a sütik is olyanok lesznek nagyrészt amik csökkentett szénhidrát tartalmúak.pl. sima piskóta, csak liszt helyett darált dió. egész finom, és sokkal kevesebb szénhidrát van benne. Meg van valami por édesítőszer, azzal akar anyu sütni valamit.
Majd kiderül mennyire válik be, meg hogy mennyire tudom magam, visszafogni

-
cellpeti
nagyúr
Kinek, hogy szoktak telni az ünnepek? El szoktatok e szállni cukor ügyileg vagy sem? Ilyesmik?

-
cellpeti
nagyúr
Ok, írtam, küldtem.

-
e`404|aNgeL
csendes tag
-
Dorien
veterán
Nem vagyok teljesen paleó, én eszem krumplit, rizst is mértékkel, meg nagy ritkán pizzát is (havi 1-2 alkalom). Amennyire tudom, nélkülözöm a zsíros, lisztes, cukros ételeket, próbálok magas fehérje- és alacsony zsír- és szénhidrát tartalmú ételeket fogyasztani (sok sovány hús, zöldség, cottage cheese). Italnak víz vagy kávé, tea édesítőszerrel. Eredmény: jobb közérzet, több energia, kevésbé fáradok el, csökkenő testtömeg és testzsír százalék az izomzat megmaradása mellett (heti 2 intenzív konditermi edzéssel).
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Nem tudom ki halott már itt a Paleolit táplálkozásról? Az én figyelmemet is Dorien kolléga hívta fel. Ő is ilyen módon táplálkozik. Meg fogom kérni, hogy írja le ide is a tapasztalatait. Ő nem cukorbeteg.
Ha valakinek kellene a könyv, nekem megvan(pdf). Írjon rám privit és megbeszéljük.

-
Csoknyai
csendes tag
-
e`404|aNgeL
csendes tag
-
vikvuk
senior tag
te még beteg vagy?
-
e`404|aNgeL
csendes tag
Nekem DCont van, meg van egy Accu-Check is, de azt ritkán használom.
Sajna én se tudok a többiről írni :S -
déw
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- HP 150W töltők (19.5V x 7.7A) kis kék, kerek, 4.5 x 3.0 mm
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- LG 32UR500-B IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 4ms / FreeSync
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én még nem találkoztam azzal az orvossal, de muszáj lesz elmennie, mert mi se, meg remélem ő se így akarja folytatni.
Pedig 3x mértem ma is.

gondoltam hátha...