Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-06-22 09:27:37

LOGOUT.hu

Destiny 2
(Xbox One, PS4, PC)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8739) maajsz válasza Physicist03 (#8738) üzenetére


maajsz
senior tag

Egy kicsit azért reménykedhetünk, hogy a jövőben komolyabban veszik a feadbacket és hamarabb reagálnak. Azért most is a 4 sec-es freeze time-ot elég gyorsan nerfelték, a warlockot is "rendbe" vágták és nem kellett csak napokat/heteket várni. Ugyanakkor egyre több streamer/YT content creator hagyja itt a játékot, illetve játszik gyakrabban más játékokkal. 1-2 nagyobb streamertől eltekintve, kb a trials viszi a twitchen is a nézettséget.
Most még szórakoznak Gladdék a 2 man raiddel egy dbig, esetleg a GM nightfall lesz érdekes még valameddig, de utána a nézettség jó részét a pvp fogja vinni. Tudom ez nem pontosan tükrözi a playerbase aktivitását, de bungoék is érzik, hogy holt szezonban bizony pvp-vel lehet életben tartani az egészet. Ha nem fognak időben reagálni a feedbackre még több játékost fognak veszíteni, ugyanakkor bizalmat, ami híján egyre kevesebben fognak vakon belevágni új season/DLC contentbe.
Emiatt is kellene átdolgozniuk az egész pvp szisztémát oly módon, hogy mind potato, casual és sweat is élvezze. Pl ranked/ nem ranked módok minden activityhez, választható sbmm/cbmm prioritás és megfelelő loot/reward. Aki nem szeret esetleg pvp-zni az is élvezze hasonló képességűek ellen és ott is hozzá tudjon jutni a top tier loothoz. A ranked mód meg jutalmazzon hangyányit jobb rollal, mint az adept verziók meg valami extra shader/ornament/title baromsággal például.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.