Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alan
aktív tag
Tetszik a nyelvi leleményem, mi? Csak azért, hogy ne unatkozzon nagyon, aki olvassa
Egyébként amit a debugolásról írsz, az a szívemből szól. Gondolkodni kell, különben az ember elhülyül az automatikus kiegészítőktől, a CodeRush automata mindenféléjétől, ami persze szükséges, mert ha már egyszer használtad, nem bírod ki nélküle, de nem szabad rögtön a debuggerhez kapni meg átírni úgy, hogy nem is értem, mi volt a probléma. OK, van, hogy fél nap elmegy egy problémára, de ha megoldod, annál jobb nincs.
Én e-mailt csak akkor írok mondjuk valami supportnak, ha biztosan tudom, hogy az idegen kód a hibás, kinyomoztam, hol a hiba és tudom vagy legalább sejtem, hogy lehetne kijavítani. Addig inkább küzdök, és közben rájövök egy csomó hasznos mindenfélére.
Kár, hogy amikor ''termelni'' kell, nincs idő és az ember ráfanyalodik a borzalmakra, mindenfélék bemásolására kipróbálás nélkül és egyebek, fujj. Azért ezt igyekszünk leszorítani jól
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Amazon Fire TV stick/box
- Napelem
- Elemlámpa, zseblámpa
- MIUI / HyperOS topik
- Lemokey L5 HE 8K billentyűzet tesztje
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lian Li Unifan SL 9 darabos szett.
- iPhone 12 64gb, ÚJ AKKUMLÁTOR, kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Natural Titanium Titán stílus, Pro teljesítmény - 2028. 07. 19
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest